Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Cél a 10.000. aláírás! / Hozzászólások

Kesztheji BL Zsuzsika : Lábam Között Termékeny Muzsika ( nem olyan , mint dániel meddő andinak )

#1576 Műkaviár Beteavon az ashdódbasznádi Összeszart Bokrok Vendégfogadóban

2021-05-28 17:45

mûlencsét is kaptál? Nagyon jó hír, hogy már kész is vagy!

3860 Józsefné Perián [Magyarország] Bubdapest 2021-05-22

#1577

2021-05-29 15:01

MIÉRT NINCS 2021-05-22 2021-05-28  KÖZÖTT

 

EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁS SEM ?

 

 

.

I. Drogette Évfolyamelső elmebeteg GÓJÁS dániel O1G IMPI
Vendég

#1578 Műkaviár Beteavon az ashdódbasznádi Összeszart Bokrok Vendégfogadóban

2021-05-29 18:20

Egyébként az alija előtt 4 évig éltünk  az Ashdódbasznádi Összeszart Bokrokban . Jó volt most ismét találkozni a régi  hajléktalan , csöves barátokkal!

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1579 Kellemes, nyugodt hétvégét minden kedves kék szalagos demokrata csoporttársamnak!

2021-05-29 20:29

 

Európát csak Orbánnal lehet továbbépíteni, mondja Merkel utóda

 

.

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1580 Európát csak Orbánnal lehet továbbépíteni, mondja Merkel utóda

2021-05-29 20:34

Armin Laschet CDU-elnök egy podcastben beszélt Németország és az EU kihívásairól. Szerinte a kelet-nyugati megosztottság továbbra is jelen lesz a kontinensen, és ezen csak a lengyelekkel és a magyarokkal együtt lehet dolgozni.

 „A nem fizető kisebbség nem bírálhatja felül a többség akaratát” – jelentette ki a Hauptstadt: Das Briefing podcast hétfői kiadásában Armin Laschet, a német kereszténydemokraták és keresztényszociálisok (CDU–CSU) kancellárjelöltje, Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnöke. A hatvanéves csúcspolitikust főleg külpolitikai terveiről kérdezték a műsorban, amik kapcsán előkerült Magyarország és az antiszemitizmus is.

„Németország Izrael mellett áll”

A CDU pártelnöke szerint

eljött az ideje, hogy Németország önálló külpolitikai arcélt definiáljon magának és több felelősséget vállaljon.

De azért nem kell előreszaladni: a politikus szerint vannak olyan konfliktusok, amikben Németországnak inkább az Európai Unió tagjaként érdemes szerepet vállalnia, és nem önállóan. Az arab-izraeli kérdés megoldásában például jól működött az ENSZ-ből, az Egyesült Államokból, az Európai Unióból és Oroszországból álló kvartett – mondja Laschet –, de szerinte ezt még túl korai lenne reaktiválni, elvégre a Biden-adminisztráció még csak most rendezkedett be az Atlanti-óceán túlpartján.

Az persze vitathatatlan, hogy Németországnak különösen fontos szerepe van Izrael biztonságának garantálásában, folytatta a politikus, aki szerint nevükön kell nevezni a dolgokat, és „ki kell tudni mondani három visszakozás nélkül”, hogy a Hamasz egy terrorszervezet. Laschet szerint egyértelművé kell tenni, hogy Németország Izrael pártját fogja a konfliktusban, ezért továbbra is biztosítani kell a fegyverkivitelt a zsidó államba. Az Izrael-pártiságnak viszont belpolitikai vonatkozásai vannak: a CDU-elnök szerint azok, akik „importált antiszemitizmusról” beszélnek, úgy tesznek, mintha amúgy nem volna az országban zsidóellenesség.

Németországban Auschwitz felszabadítása óta van antiszemitizmus”

– hangsúlyozza Armin Laschet, aki szerint az antiszemita bűncselekmények kilencven százalékáért továbbra is a jobboldal felel.

Az viszont igaz, mondja, hogy azok, akik bevándorlók gyermekeiként lesznek német állampolgárok, kötelesek megismerkedni a német történelemmel és az ország Izrael-pártiságának okaival; ha pedig nagyon hangosan tiltakoznak ez ellen, nos, akkor még mindig ott van a büntetőjog.

Macron, Macron, Macron

Noha sokan azzal vádolják Laschetet, hogy Angela Merkel politikai alteregója, a beszélgetésből úgy tűnik, hogy a vesztfáliai kedvenc politikusa jóval fiatalabb a Bundesmuttinál, férfi, és ráadásul franciául beszél: a CDU–CSU kancellárjelöltje jóformán mindent arra tenne fel, hogy újra megerősítse Párizs és Berlin kapcsolatát.

„Macronnal sok mindent előre lehet mozdítani”

– véli Laschet, aki sokban osztja a francia köztársasági elnök elképzeléseit. Szerinte a két ország között nem olyan régen megkötött aacheni szerződés egy jó kezdet lehet a Berlin–Párizs tengely újraélesztésére, habár túl sok minden még nem valósult meg belőle.

Laschet abban is egyetért Macronnal, hogy az Európai Unió bürokráciacsökkentésre szorul, mégpedig sürgősen. Arra kicsit kelletlenül mondott igent a beszélgetés során, hogy a bürokráciacsökkentést az Európai Bizottságon is lehetne-e kezdeni, és esetleg kevesebb biztost alkalmazni. „Alapvetően nem ellenzem” – mondta, de azért felidézte: lehet, hogy így Németországnak sem lenne biztosa, amit meg nyilván senki nem szeretne. Szerinte akkor is végig kell gondolni egy ilyen forgatókönyvet, ha amúgy nem valószínű, hogy éppen az Unió legnagyobb gazdasága maradna komisszár nélkül, elvégre Európa arról ismerszik meg, hogy itt egyenlő felekként találkoznak az országok.

Az egyenlősdinek viszont Laschetnél is vége van, ha a pénz csörög. A kancellárjelölt szerint igenis változás kell az egyhangúság kérdésében, ha az Európai Unió aktívan szeretne fellépni a jövő kulcskérdéseiben. Ide tartoznak a pénzügyek is. „Németország a legnagyobb nettó befizető, az is marad”, szükség esetén növeli is befizetéseit, így nem hagyhatja, hogy felülbírálják az akaratát.

A költségvetési politikában a kisebbség nem bírálhatja felül a fizető többség akaratát”

– jelentette ki határozottan.

A lascheti realizmus

A magát reálpolitikusnak valló vesztfáliai szerint egyébként sem az a művészet a külpolitikában, hogy azokkal értessük meg magunkat, akik amúgy is egyetértenek velünk. Ha ez lenne – mondja –, Németország csak a Benelux-államokkal lenne beszélő viszonyban,

és még Közép-Európában sem találná meg a hangot minden EU-tagállammal.

„Ez nehéz, de a külpolitika nehéz dolog” – véli Laschet, aki szerint inkább a hasonlóságokra kellene fókuszálni ahelyett, hogy folyton rendreutasítanánk partnereinket, például Oroszországot.

Ilyen mondatok persze bármikor elhagyhatják Angela Merkel száját is, így a Hauptstadt podcastet szerkesztő Michael Bröcker–Gordon Repinski páros rá is kérdezett, hogy akkor mégis mi a különbség Laschet és a leköszönő kancellár között.

A vesztfáliai kitérő választ adott, szerinte nem az határoz meg valakit, hogy miben különbözik Merkeltől. Kritizálta viszont a Zöldeket: Armin Laschet szerint szép és jó a párt nagyon verbális külpolitikája, de amikor majd megérkeznek a való világba, látni fogják, hogy „semmi értelme lehordani a világon minden országot, és aztán nem javasolni semmilyen megoldást”. Ott van például a migrációs válság a Földközi-tengeren: el kell fogadni, hogy ebben a kérdésben a török elnökkel kell együttműködni, hiába más a német kormány elképzelése a társadalomról vagy a demokráciáról.

Armin Laschetnél egyébként a nacionalizmus a legfontosabb vörös vonal. Mint mondja, Európa renacionalizálása elfogadhatatlan, több Európára van szükség. És akkor mi a helyzet az olyan nacionalistákkal, mint Orbán Viktor? – adódik a kérdés. A CDU elnöke szerint rengeteg munka van még az Európai Unióban. A Delet fel kell építeni az újjáépítési alap segítségével, de a kelet-nyugati megosztottság még úgy is jelen lesz a kontinensen, és ezen csak a lengyelekkel és a magyarokkal együtt lehet dolgozni. „Szükségünk van Magyarországra” – hangsúlyozza Laschet, és nem csak azért, mert a magyar fél bármikor megvétózhat bármit az Európai Unióban.

Szükségünk van Orbánra ahhoz, hogy továbbépítsük Európát

 

.

II. Drogette Mády O2G Egon

#1581 Kellemes, nyugodt hétvégét minden kedves kék szalagos demokrata csoporttársamnak!

2021-05-29 20:38

 

Aláírás : BILIS

 

.

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1582 dr Dániel Péter ( IMPI ) : Európát csak Orbánnal lehet továbbépíteni

2021-05-29 20:44

 

A szemműtétem előtti napokban , részegen ,

a politikai ámokfutásomért és az izraeli félresikerült életemért Orbán Viktor miniszterelnök urat hibáztattam ....

 

.

3860 Józsefné Perián [Magyarország] Bubdapest 2021-05-22

#1583 dr Dániel Péter ( IMPI ) : A szemműtétem előtt ,részegen ,az izraeli félresikerült életetemért

2021-05-29 20:53

Többé nem részegeskedsz  és

 

EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁST SEM HAMISÍTASZ Évfolyamelső

bilis

Dániel Orrrmányos 1 Génhulladék ( O1G ✓ ) IMPI

?

Géza Onodi .> A HASZNOS HOLMIK KAMUBOLT PORTASA

#1584 dr Dániel Péter ( IMPI ) TÖBBÉ NEM NYITJA KI A HASZNOS HOLMIK ÁLRÉGISÉGBOLTJÁT

2021-05-29 20:59

SZEMMŰTÉT MIATT

Aboltok ugy lesz hogy nemlesz vevok mert hanincs penz minek a bolt mimaragyunk othon a boĺt legyen zarva

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1585 Szemműtétem előtt a jogi különbözeti vizsgát is sikeresen letettem, közben sok igaz barátra leltünk

2021-05-29 21:04

SZEMMŰTÉTEM ELŐTT együtt jártunk Tünczizni

  • MEDDI-vel
  • Hildus-val
  • Bárukh-val
  • Ashi-val
  • Frak-val

hogy MONNYON LE A NAGYBIBE ...

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1586 Többé nem részegeskedek és EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁST SEM HAMISÍTOK

2021-05-29 21:07

A bejegyzésem mutatói: 6 óra alatt több, mint 1.500 like és 1.000 megosztás.

(A demokrácia-csoportjaim adataival együtt.)

Köszönöm ezt a megtisztelő figyelmet kedves barátaim! Minden további megosztást is megtiszteltetésnek veszek!

Eiláti Pszichiátriai és Neurológiai Intézet

#1587 Többé nem részegeskedek és EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁST SEM HAMISÍTOK

2021-05-29 21:11

egy vödörnyi szart sem ér többé  a gusztustalan mumpszos pofája .

demokrácia-csoportok

#1588 dr Dániel Péter ( IMPI ) izraeli sztárjogász SZEMMŰTÉT ELŐTT

2021-05-29 21:14

Megállípítottuk, hogy nagyon buta, mesüge. Egész nap az ostoba petíciójába írogat hülyeségeket. Semmilyen építő jellegű tudományos vagy kultúrális kérdésekkel nem foglalkozik. Egész nap a számítógépe elött ül és nyomatja a marhaságokat. Ha van egy kis ideje az idióta kommentek írása közepette, akkor azonnal egy sörözőbe megy, ahol leissza magát és selfiket készít a telefonjával a részeg pofájáról. Időnként pedig a budapesti jó édesanját árulja a neten.

idióta komment

#1589 dr Dániel Péter ( IMPI ) izraeli sztárjogász SZEMMŰTÉT ELŐTT

2021-05-29 21:18

Dániel IMPI Péter ellen több büntetőeljárás indult,  ezekben többször elmarasztaló ítélet született, végül az ügyvédi kamarából is kizárták. Ezek után “menekült” Izraelbe, ahol kitalálta, hogy önkéntesnek jelentkezik az izraeli seregbe. 

Noszticzius Bableves Judit

#1590 Eilatról repültünk Tel Avivba és ott, az Aszuta Birodalomban végezték el a műtétet.

2021-05-29 21:21

A “botrány-ügyvéd”, akinek ordenáré hőzöngése legtöbbször érdektelenségbe süllyedt, ismét túllőtt a célon

dr Dániel Péter ( IMPI ) : izraeli sztárjogász és hályog-kovács

#1591 Eilatról repültünk Tel Avivba és ott, az Aszuta Birodalomban végezték el a műtétet.

2021-05-29 21:23

A bejegyzésem mutatói: 6 óra alatt több, mint 1.500 like és 1.000 megosztás.

(A demokrácia-csoportjaim adataival együtt.)

Köszönöm ezt a megtisztelő figyelmet kedves barátaim! Minden további megosztást is megtiszteltetésnek veszek!

idióta komment

#1592 A “botrány-ügyvéd”, akinek ordenáré hőzöngése legtöbbször érdektelenségbe süllyedt, ismét túllőtt a

2021-05-29 21:25

Izraelben ez biztos nem ügyvéd.

Eiláti Pszichiátriai és Neurológiai Intézet

#1593 Izraelben ez biztos nem ügyvéd.

2021-05-29 21:27

 

hogyne lenne ügyvéd. Azt mondta  a GUMISZOBÁBAN , hogy az .

elliptikus tréner, Az új családtag

#1594 IZRAELBEN NAGYON KÖNNYŰ MEGŐRÜLNI

2021-05-29 21:30

A Koronajárvány idején

hatalmas tömeg gyűlik össze, máglyákat gyújtanak és egész éjjel táncolnak, tolonganak és halálra  tapossák egymást

ÜDVÖZÖL JÜK ÚJ TAGJAINKAT

#1595

2021-05-29 21:35

Dániel IMPI  Péter egy súlyos mentális problémákkal küszködő elmebeteg . Valószínűleg a belterjes szaporodás következménye.

3860 Józsefné Perián [Magyarország] Bubdapest 2021-05-22

#1596

2021-05-29 21:38

MIÉRT NINCS 2021-05-22 2021-05-29  KÖZÖTT

 

EGYETLEN ALÁÍRÁSHAMISÍTÁS SEM ?

Dr Mády Transzgender Dóri

#1597

2021-05-30 07:57

A struktúrák lebontása minden szinten és területen zajlik. Vallás, nemzet, család, egyén.. Gazdaság, politika, kultúra.. Az eszközök is széles palettán szóródnak. Ezt látjuk, halljuk a médiában, kevesekben tudatosul, hogy mi zajlik.

 

Ezt az erőt szolgálja többek közt a mi dicső ellenzékünk is.

 

.

II. Drogette Mády O2G Egon

#1598 A struktúrák lebontása minden szinten és területen zajlik. Vallás, nemzet, család, egyén..

2021-05-30 07:59

 
Nem semmi ez a Dór Dóri.
 
Az ember hajlamos azt hinni, hogy ez bizonyára valamiféle áprilisi tréfa.
 
 
De nem az. Ez az élő, eleven valóság.
 
.

 

Szabó Bableves Katinka

#1599 Nem semmi ez a Dór Dóri. Az ember hajlamos azt hinni, hogy ez bizonyára valamiféle áprilisi tréfa.

2021-05-30 08:07

Drága Orrrrmányos Második Génhulladék Egon

Jó egészséget es nagyon sok boldogságot. (én a Szabó Peter nagynénje vagyok Debrecenből. Nagyon szeretem GenderMátét, DR Kaletáné Mády Lilla Örömforrást es nem tutsosorban Katat

es Petert. Peti az én ,"nagy" transzgender bicskafiam. Peti édesapja -Sanyika

 

az en josagod testvérem.) Nagyon szeretem a SZIVARVANY MÁDY CSALAD-ot

Szabó Bableves Katinka

#1600 Nagyon szeretem GenderMátét, DR Kaletáné Mády Lilla Örömforrást es nem tutsosorban Katat

2021-05-30 08:10

Drága Orrrrmányos Második Génhulladék Egon

nagyon sajnálom, h. a vírus korlátozza a családi látogatásokat. Bízunk benne h. a vírus hamarosan megszünik es latogathatok keszünk.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...