Roma Rom Összefogás 2014 Egy cél, egy érdek


Vendég

#26

2013-06-16 05:08

Remek kezdeményezés és nagyon örülök, hogy legalább önök megdobálják összefogni a Cigányságot, én mint nem cigány azt veszem észre, hogy egy új cigány politika és egy új arccal jelentek meg itt a közéletben.
Én Ágnes Nagyon bízom, hogy akik eddig szerepeltek a cigány politikai elitbe nem kapnak helyet, hisz volt éveik, sőt 2 évtized, hogy bizonyítsanak a Magyarországi Cigányoknak!

T: Ágnes!

Vendég

#27 Re:

2013-06-16 12:49

#26: -

Geza Balogh KEDVES TIBOR... SZURKOLOK ÉS MINDEN ERŐMMEL TÁMOGATNI TUDOM AZ ÖN KEZDEMÉNYEZÉSÉT MERT TUDOM HOGY EZ EGY ŐSZINTE, IGAZ HITEN ALAPULÓKEZDEMÉNYEZÉS...SOK SIKERT KÍVÁNOK ÉS TOVÁBBI JÓ EGÉSZSÉGET....

S. T

#28

2013-06-17 16:41

Tisztelt Roma Rom Összefogás!

Nagyon nagy tisztelettel köszöntöm önöket, én a jövő politikai szervezetét látom ebben az összefogásban a Magyarországi Cigányok akik szeretnének változtatni és esélyt adni a családjuknak, gyerekeinek és az eljövendő generációnak azok önöket fogják előtérbe helyezni.
Kállai Katalin sokat tett a cigányságért és vélem és ki jelentem Budapest ki áll és támogassa a Roma Rom Összefogást.
Őszinte vagyok és arra kérem a cigányságot, hogy gondolkodjanak azon, hogy eddig csak azon ment a vita mi lesz a cigányokkal. Ha Roma Rom Összefogás nem támogatják vissza esnek azokba a dolgokban mint rég nem lesz képviseletük, ha lesz akkor, csak egy személy és azt csak a saját érdekeit és társait fogja képviselni mint Farkas úr!
Családunkért és gyerekeinkért és a jövő cigányainkért Összefogás, mert egyéül kevesek vagytok, de egyben erősek és hatalmasak!

Üdv: S.T

Vendég

#29

2013-06-23 09:56

Itt az idö az összefogásra,most már nekünk romáknak kell cselekednünk, hogy a gyerekeinknek jobb, és szebb jövöjük legyen ,a fiataloknak tisztességes munkahely.Mert az elmúlt 23évben nem történt semmi, ami a romákat illeti. Nekünk olyan politikusokra van szükség kik önzetlenül, nem atitulusokérthanem a romák érdekét képviselik,ha kell mindig számihatunk rájuk ,és álljanak a helyzet magaslatára.

kemény

#30

2013-06-25 14:16

Sziasztok roma tesók!

Én aláírtam mert cigány vagyok és támogatni akarom a szövetséget és arra kérlek benneteket ti is ezt tegyétek, ez az ember a szememben nagyot nőt!!!!!!!!!!!!!.
ÉN

#31

2013-06-25 16:00

Én

Támogatni kell az összefogást és ezt a Horváth Tibor összefogást is, mert amit tapasztalok, senkit nem látok tevékenykedni.Sokan ismerik a nevét a Tibornak, de valójában nem ismerjük személyesen, reméljük megismerhessük Győrben is és Pécs környékére is le látogat!. Aki támogatja a Roma Rom Összefogást az tegye is , mert nélküle nem lehet előre jutni s bíznak az emberek benne, nekünk már bizonyított és ezért is támogatjuk ...
Fehérember

#32

2013-06-25 19:32

Még jó,hogy az aláírás csak egy kattintás mert sok cigó a nevét se tudja leírni,nemhogy egy értelmes mondatot írni helyesen.
Békegalamb

#33

2013-06-26 11:13

#32 Hajaj Fehérember! A kattintáshoz igenis kell tudni irni olvasni!!!!Nem alázni kell a szegényeket, hanem segiteni! Mit mondott a mi Istenünk, gondoskodj a legkisebbekröl én is ugy gondoskodok rolad!!!Ezért tart itt a VILÀG! Ha az ember saját magát nem "Szeretni és Tisztelni"!, hogy szerethetne és tisztelhetne másokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Isten mindenkit egyformának teremtet!!!Ne itélj mert megitéltetel!!!!! Egy Fehérasszony üzenete!! Békét-egyenlöséget!

Vendég

#34

2013-06-29 16:14

Roma autonom területet Észek-Magyarországon!
Attila

#35 buda

2013-07-15 07:54

Nagyon örülünk a kezdeményezésnek, mert az régi vezetők semmit nem tettek csak zsebre mindent a cigányságot nem nagyon segítették, de megérdemeljük, mert mi választottuk ....
Reméljük, hogy önök nem ilyenek lesznek, és ha eljön az idő magukra szavazunk és ezt ki is nyilvánítsuk.
Kötőnk önökkel megállapodást és támogassuk önöket.
Tisztelettel: B.A Budapest

Vendég

#36

2013-08-20 19:12

szeretném meg szűnt ami magyar országon megy ezt nem lehet tenni hogy öl az embereged boldog mert meg teszik semmi egyűd érzés anyíse komolyan vegyék másikadI want to go to Hungary, which ended this can not be done to kill the man break happy because it makes no sense anyíse seriously we should eat other
barangolo-lapozo

#37 :(

2013-08-21 18:46

:(

Vendég

#38

2013-10-09 17:36

A leírtakkal egyetértek.hozzá tenném,hogy a párt alatt nem önálló pártot kell érteni, hanem valamely váltó pártot, mely hajlandó a roma üget felvállalni. jelenleg most erre van lehetőség, külön roma pártnak nincs itt az ideje.ez a véleményem a választásokkal összefüggő,és jelezni szeretném,hogy a DK.-ra gondoltam.

Vendég

#39 Re:

2013-10-09 17:39

#34: -

ez óriási marhaság.dinnyét sörrel nem?

 


Vendég

#40 Re:

2013-10-09 17:42

#33: Békegalamb -

Te fehér aszony,igazat írtál.te nem haragszol a romákra, ugye?egyébként köszönet az írásodért.

 


Vendég

#41 Re:

2013-10-09 17:47

#31: ÉN -

Nem tudom ki vagy,de nem i érdekel.a horváth tibor, ki akarja venni a romákat az országos választásokból,és ezzel megakadályozza a váltást.tehát úgy a népét, mint a hazáját elárulja.és te ezt nevezed jó dolognak?ha nem érted a dolgot, akkor hallgass,és olvass.de ne szerencsétlenkedjél.Napjainkban, nincs helye egy roma párt nak,és nem szabad nemzetiségként sem regisztáltatni magát senkinek érted már,gügye barátom.akárki is vagy, de ritkán olvasni ekkora marhaságot,hogy hozzászólásában nem a fejével gondolkodik.


Vendég

#42 Re:

2013-10-09 18:06

#31: ÉN -

mi a fészkes fene van veletek,mindenki egyszerre meghülyült?ajnároztok egy politikai párt létrehozűására törekvő csoportot, amelyszeretné, ha a belépők nemzetiségiként regisztrálnák magukat.ez azt jelenti,hogy a választásokon egyetlen regisztáló roma sem vehetb részt.ÉRTITEK MÁR,TI ESZETLENEK.és ebben benne van,az orbán,és farkas további uralkodása is.hát ezt ajnározzátok,ti marhák inkább kérdezzetek,és tájékozódjatok.és én nem titkolom a nevem, mint ti!!!hát ne halljam,hogy még ilyen marhaságokat írtok,és lejártjátok magatokat.vegyétek tudomásul,hogy aki regisztráltatja magát a választásokra, az mind hazaáruló bitang hülye.Az önkormányzati választásokra már viszont kötelező lenne a regisztálás,hogy mint roma, a vezetőire szavazhasson.és ne a gádzsok döntsél el,hogy ki képviselje őket.no, hát ugye, hogy így mindjárt más a gyerek fekvése.

ez az írásom, minden hozzászólónak szól.olvassátok,és gondolkodjatok.a tibor, hazaárulásra készül.és viszi a romákat a gyűlölet felé, mert ha csak száz szavazat fog hiányozni a nyeréshez,és azt tibor vitte el, akkor a romákat sorra gyilkolják,ti hülyék hát főjjön a fejetek,hogy akkor ki is a hazafi,ki a jó roma?A DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ FELVÁLLALTA A ROMÁK HELYRETÉNEK A JOBBÍTÁSÁT, HÁT AKKOR KÖVESSÉTEK,ÉS LÉPJETEK BE ODA,HOG YSEGÍTSÉTEK A VÁLTÁST.DE A HÜLYESÉGAT FELEJTSÉTEK EL, ANNAK SEMMI ÉRTELME.HA ENMHISZTEK NEKEM, ÉRDEKLŐDJETEK, KÉRDEZZETEK MÁSOKAT, MAJD FOGODZZATOK MEG, MERT SEGGRE FOGTOK ESNI.

 

nem jó

#43

2014-11-22 10:36

szerittem nagyób faji gyűled talán Afrikában van meg Olaszoknál nem értem egész faji felfokás mert nincsen tiszta magyar csak román vagy cse