Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vidéki

/ #4132 Re: Üzenet a Demokrata!-tól

2011-10-16 20:57

#4131: Demokrata! - Üzenet a Demokrata!-tól 

Nem vagyunk birkák - úgy általában - de a nagy baj jelenleg szerintem az, hogy az országnak a tisztességesebbik fele fél. Én nem félek, vállalom a véleményemhez a nevem, arcom, ha kell, de valamilyen szinten én is félek. No, nem a fekete autótól, amelyik éjjel megáll a ház előtt és kiszállnak belőle a bőrkabátos urak... itt még szerencsére nem tartunk, de valamilyen szinten ez a mostani vezérkar tisztességtelenebb a Rákosi rendszernél is, mert akkoriban tudták az emberek, hogy mi jöhet. Itt, most nem lehet tudni. Egyik nap ígérnk valamit, pl.: megvédjük a nyugdíjakat, a magánpénztárakat, másnap megvédik - a tagoktól. Ilyen és hasonló szemétségektől féltem a hazámat, a szűkebb környezetemet. Féltem az unokáimat, nekik milyen jövőjük lesz? 5 éve vidéken élek, leköltöztünk, ahogy nyugdíjasok lettünk. Október 23-ára fel szrettem volna menni Pestre, amiről most letettem. NEm megyek, mert félek. A FIDESZ, erejét fitogtatva rászervezi az ünnepi naggyűlését a baloldal tüntetésére. Aljas dolog. NEm megyek, mert félek. Félek, hogy balhé lesz, biztos, hogy most lesz. Utólag hatalmas pofával fogják harsogni, hogy az is a Gyurcsány miatt van (ezt kicsit sarkítottam, de mindenképpen a baloldalra kenik). Elfutni nem tudok, tehát nem megyek. Békét akarok, nem a csürhétől megfutamodást. Békét és nyugalmat akarok és tisztes megélhetést. Minden nap azt "várom" a híradásokban, hogy bejelentik, hogy csökkentik a nyugdíjakat. Akkor mit fogunk csinálni, ülünk, tűrünk? Ha azt látom, hogy békés tüntetést szerveznek a szakszervezetek, arra én is fel fogok utazni, mint ahogy a D-Dayre is felmentem. Mi a véleményetek, mi lesz október 23-án?

Az utolsó mondatod kicsit erős volt, remélem, kicsit rávilágítottam a félelemre. EMBEREK vagyunk.

Üdv.