Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!

Vendég

/ #95 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-21 06:24

#90: Adrián Fülöp - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  Hála Istennek nincsenek szakmai gondjaim! Igaz, többnyire külföldön zenélek jó pénzért és képzelje, ott még értékelik is azt, hogy valaki ÉLŐBEN ZENÉL! 

Aha! Szóval olyan, mint a tipikus határon túli magyarok, akik pofátlanul beleszólnak abba, aminek ők nem viselik a következményeit. Legkönnyebb más f.szával verni a csalánt, nemde?!

Szóval újra kérdezem: Miért kéne belekergetni a magyar zenészeket és zenekarokat egy olyan felesleges, költséges, időigényes felkészüléssel járó vizsgába azért, hogy ezzel 2-3 csalót kiszűrjön?

Ettől még nem lesznek kevesebben, legfeljebb soknak azért nem lesz papírja, mert nem tudja megfizetni. Tudomásul kell venni, hogy az országban kb. minden második garázsban létrejött egy-egy olyan zenekar, ami tehetséges zenészekből, énekesekből áll és hatalmas túlkínálat van a piacon.

Csak kíváncsiságból belenéztem az aláírásokba, ahol láttam egy zenekart, "Mesterséges érzelem",  rákerestem a neten és mindjárt egy olyan képet találtam, ahol két zűllött, ápolatlan alak, cigarettával a szájában pózol. Biztos benne, hogy a "csalók" miatt nem találnak munkát?

Én ebben korántsem vagyok biztos!