Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

V. Drogette Egon O5G Száncsőpánza Pintér , kerekesszékes fegyverhordozó

/ #1983

2021-06-22 04:36

Nárcisztikus személyiségzavar (A nárcisztikus személyiségek gyakran igényesek, arrogánsak vagy beképzeltek. Külsőleg nagyon magabiztosnak tűnnek, ugyanakkor nagyon érzékenyek, kiszolgáltatottak és nehezen kezelik a kritikát. Meglehetősen gyenge és mindenekelőtt törékeny önértékelésen alapul, amelyet el kell rejteni egy remek homlokzat színpadra állításával.)
Paranoid személyiségzavar (A paranoiás személyiségzavarban szenvedők gyanakvóak, lassan, de mindig készek mások támadására, vagy bántására. Túlságosan érzékenyek a kritikára, és túlzott és nem megfelelő reakciókat mutatnak konfliktusokban vagy vitákban.)
Histrionikus személyiségzavar (Az érintett emberek nagymértékben függenek a külső vonzalmaktól, figyelmet igényelnek, és folyamatosan várják mások elismerését. Gyakran extrovertáltak, színészi képességekkel rendelkeznek, szórakoztatóak és inspirálhatnak másokat is. Noha ezeknek az embereknek gyakran nagy a baráti körük, és sok minden történik az életükben, ismerik a magány, az elégedetlenség és a belső üresség fázisait, zaklató önbizalommal.)
Disszociális személyiségzavar (Az antiszociális vagy antiszociális személyiségzavarra jellemző az agresszív viselkedésre és erőszakra való hajlam. Az érintett emberek ezért gyakran összeütköznek a törvényekkel, mert figyelmen kívül hagyják a társadalmi normákat és felelőtlenül cselekszenek. A disszociális személyiségek könnyen ingerlékenyek, impulzívak, alacsony a toleranciàjuk a frusztrációval szemben, és az érintettek egy alcsoportja nem ismeri az empátiàt sem. Izgalmat, kalandot és változatosságot keresnek. Az interperszonális területen az antiszociális személyiségek megbízhatatlanok, más embereket manipulálnak és bántalmaznak. A saját előnyük áll az akcióik előterében.)




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...