Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Ürülék György

/ #2021 Miközben A BILIS a vécét síkálja , átírtam a mesét

2021-06-23 10:07

Impi Benettje a koronavírusos megbetegedések utóbbi napokban tapasztalható hirtelen növekedéséről a Ben Gurion repülőtéren tartott sajtótájékoztatón kedden elmondta: a kormány a helyzetet a járvány új kitöréseként kezeli, ezért újra megalakul a korona-kabinet a vírus visszaszorítására irányuló új akcióterv megtervezéséhez.

Impi Bennettje bejelentette, hogy  Impi Ben Gurionja repülőterén minden jelenlévőnek maszkot kell viselnie a belépéstől az indulásig, és minden külföldről érkezőnek korona-tesztet kell végeznie. A rendőrség bejelentette, hogy visszatér a maszkok viselésének betartatásához, és fokozza a karantén előírások végrehajtását. 

Impi Bennettje közölte, hogy változások várhatók az Izraelbe való belépés és az onnan való távozás politikájában, és hozzátette: “Azt kérném – ha nem muszáj, ne utazzatok külföldre.” Felszólította a 12-15 éves gyerekeket, hogy minél előbb oltassák be magukat. A miniszterelnök a maszkok beltéri viselését javasolta, és kérte a beltéri tömeges események elkerülését. “A rendelkezésünkre álló vakcinák nagy része július végéig lejár, és mindkét vakcina beadásához július 9-ig be kell oltani. Az átoltottság mértéke nem elég jó. Azok a szülők lesznek felelősek, akiknek gyermekei nem tartják be a karantént.”

A rendőrség várhatóan naponta 1000 ellenőrzést végez az elszigeteltek otthonaiban – 600 látogatást és 400 telefonos ellenőrzést. Jelenleg 29 000 ember van karanténban, és a rendőrség a 12 évnél idősebb gyermekeknél is érvényesíteni fogja a karantént.

 

Folytatódott a napi fertőzések számának növekedése: hátfőn 125-re emelkedett az új betegek száma, kedden este hét óráig 67 fertőzöttet azonosítottak.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...