Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

REPEDTSARKÚ DÁNIELNÉ DOBOS meddi ANDREA

/ #3698 BENEDVESEDETT A PUNIM ETTŐL A SHÁRMOS PASASTÓL

2021-10-01 15:38

 – Nem voltam csajozós típus. Ennél sokkal jobban tisztelem a nőket, számomra nagyon fontos az érzelmi harmónia is, és tudom, hogy érzelmek nélkül a nők képtelenek valódi testi kapcsolatra. Úgy gondoltam, senkit nincs jogom kihasználni. Ezt egyáltalán nem sorolom az érdemeim közé, egyszerűen így működöm – jelentette ki Joshi, aki 1990. július 13-án is egyedül jelent meg egy meditációs tanfolyamon, a Balaton partján, Fonyódon.

Az akkor 35 éves független férfi morcosan indult a tábor vezetőségéhez, azt kérdezve az egyik hölgytől, hogy az ő szennyesét ki fogja kimosni.

– Találj magadnak mosónőt! mondta egy nő, aki arra kérte a későbbi feleségemet, hogy vicceljen meg, mondja azt, hogy ő jött a piszkos ruháimért. Csilla azonnal szimpatikus volt. Este a mólón sétáltunk, másnap újra randiztunk, majd három hónap múlva összeházasodtunk – mondta mosolyogva a TV2 műsorvezetője.

A szép szőke lány és az indiai férfi esküvője azért október 13-án volt, mert ez volt a legközelebbi időpont, amit a törvények megengedtek. Ám a fiatalok az első pillanattól úgy érezték, hogy megtalálták a másik felüket. Szerelmüket tovább erősítette 1994-ben Shilla lányuk érkezése. Közös életükben az a szép, hogy bár különböző kultúrából érkeztek, gyökeresen eltérő neveltetést kaptak, egyikük sem kívánta a másiktól, hogy változtasson a szokásain. Csilla például húsevőként él vegetáriánus férje mellett. Olyan erős a bizalom köztük, hogy a feleség hírből sem ismeri a féltékenységet, pedig híres férje sokszor kap szerelmes leveleket rajongóitól. Sok nő nemcsak az egzotikus külsejű pasit látja Joshiban, hanem azt a férfit is, aki megérti az érzékeny női lelket.

– Nem adok okot a féltékenységre. Előfordul, hogy barátok leszünk egy nővel, de akkor elhívom hozzánk vacsorázni, ismerje meg a feleségemet is. Csilla a lelki társam és én az övé, ezen nem szeretnék változtatni – érvelt Joshi.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...