Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Molnár F. Árpád Eli

/ #3916 ADÁS VAN ....HALLGASSUK A KLUBRÁDIÓT. HADD SZÓLJON

2021-10-13 18:07

ORBÁN KÉTHARMAD 2022?
Vasárnap reggel és ma, hétfő délben láttam szavazó standokat: roppant magas az átlagéletkor. Szinte csak nyuggerek szavaznak az előválasztáson. Ebből azt saccolom, hogy ha ez így marad, akkor Dobrev Klára toronymagasan győzni fog Márki-Zay Péter ellen, azaz a fél ország ellenzékének fele 2022-ben nem megy el szavazni (hanem tehát Orbánra voksol), a fél ország ellenzékének másik fele pedig úgy megszavazza Orbánt, mint a pinty, csak nehogy megint Gyurcsányt kapja. Így Orbán simán tarolhat 2022-ben kétharmaddal is.
Magyarország ellenzékének a fele soha a büdös rohadt életben nem lesz hajlandó a Gyurcsány-családra szavazni. Ennek már történelmi abszolútumai vannak. Több millió embernek olyan lenne leszavazni Dobrevre, mint amikor buzgó DK-st kérnek meg arra, hogy Orbánra voksoljon.
Hogy a Gyurcsány-klán annyira imádja saját magát, hogy ezzel tisztában lévén akkor is görcsösen kapar a hatalomért, a lakosság fele pedig csakazértis a Gyurcsány-klánt akarja, azt kell mondjam, ez az ország rohadtul megérdemli Orbán negyedik kétharmadát.
És akkor a helyzet az van, amit eme friss, fél órás műsorunkban elmondtam arról, mi is itt a helyzet.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...