Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

4194 Gábor dr. Matlák

/ #3918

2021-10-13 18:14

A problémák ott kezdődnek, hogy a lebutított, kártevő tömeget, a szavazó fülke közelébe sem szabadna engedni, mert nekik köszönhető minden létező pusztítás ami történik nálunk és a nagyvilágban. A tudatlanságuk miatt a saját nyomorukra és az ország pusztítására képesek szavazni önként és dalolva, mert halvány lila gőzük sincs a világ működéséről, és így képesek elhinni, hogy a semmiből jött senkik mögött nincs SENKI, csak úgy hirtelen a semmiből jelöltek és miniszterek lehetnek.
A emberek még most is a pártok hazugságaival van elfoglalva és úgy gondolják, hogy az a világ jön, ahol majd négy évente cserélgethetik a politikusokat mint eddig. Közben meg sejtelmük sincs, hogy az igazi veszélyt maga a megosztó rendszer és az ebben résztvevő jobb és baloldali politikai elit jelentik, akik a sátáni háttérhatalom csicskái, kiszolgálói a médiájukkal együtt, mert eladták a lelküket és zsarolhatók, aki meg nem megvehető azt meg tönkreteszik.
 
 
A sátáni háttérhatalom célja pedig világos mint a nap,
brutális népességcsökkentés,
totális kontroll,
kényszeroltás,
zsarolás,
nyomor
és pusztítás.
Ez vár ránk az elkövetkezendő években, ha nem ébredünk.
 
 
Ma egy tudatos népességcsökkentés zajlik és a forgatókönyv világos mint a nap, létre kellett hozni egy vírust amire lehet hivatkozni, amikor már tönkretették a gazdaságot és az embereket. Nem fognak leállni addig, amíg ez megnem történik! Ha ez megvan innentől kezdve bármit elfogadnak majd az emberek, mert rálesznek kényszerítve, amely az egypólusú világrendszert és a totális diktatúrát jelenti, ahol KUSS LESZ MINDENKINEK! A segítő szándék és a kiút a jelenlegi helyzetből ugyanazoktól fog érkezni, akik tönkretették.
A probléma az, hogy az 1,2 világháborút sem kérdezték meg, hogy akarjuk-e vagy sem. Most ugyanez van csak más eszközökkel, és szép lassan a lebutított állatcsordát felnyársalják.
Egy biológiai háború zajlik, kényszeroltások stb, bevezetésével az egész emberiség ellen, világszerte kiépült megsemmisítő FEMA TÁBOROKKAL, ahonnan nem lesz vissza út SENKINEK, ha nem ébredünk és nem lesz országokon belül, A NÉP ÁLTAL LÉTREHOZOTT RENDSZERVÁLTÁS!

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...