Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Sarolta Kiss

/ #3991 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.

2021-10-15 13:25

Két eset, ami egybemosható!
Kétszer néztem meg az alábbi videót, ami tudom,hogy nem a teljes vita! Mégpedig azért kétszer, mert először Marki-Zay, aztán Dobrev Klára arc és kéz mimikáját figyeltem. Ha valaki hazudik, gyakran önkéntelenül felhúzza a szemöldökét és ráncolja a homlokát. Nos ez M-Z.Péternél borzasztó sokszor, míg Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek Ami előtt Klára azt mondta: "Á,hagyjuk, menjünk tovább"! Az összeszorított száj és a lebiggyesztett ajkak szorongásra utalnak. M-Z.Péternél többször volt ilyen, Kláránál én nem fedeztem fel ilyet! Leginkább a szemmozgás árulja el azt, aki hazudik. Amikor a jobbkezes emberek visszaemlékeznek, a szemük általában fel, majd balra mozog, míg ha kitalálnak valamit, a szemük fel és jobbra mozdul. Ennek a fordítottja igaz a balkezesekre. A szemdörzsölés, a gyors szemmozgások és a gyakori pislogás szintén árulkodó jelek lehetnek. M-Z.Péternél pl. 0:31 percnél, szinte felakad a szeme és sok alkalommal a gyors szemmozgás látható! Dobrev Kláránál egyszer sem! Bólintás A fej ellentétes értelmű mozgatása elárulhatja az igazságot, hiszen ez egy öntudatlan fizikai válasz a valótlan állításra. Ha valaki válaszadásnál a bólintás vagy fejrázás előtt habozik, az is utalhat hazugságra. M-Z.Péter szinte 15 percig ilyen mozdulatokat tesz! Klára nem! Ha valaki hazudik, gyakrabban nyel. Ez azért lehet, mert a hazudozás miatt megnövő adrenalin-mennyiség hat a nyáltermelésre: vagy nagyon sok nyál termelődik, vagy kiszárad a torkunk. Na ebben is M-Z.Péter nyert! Erről ennyit! No komment!
Az mszp. Így csupa kisbetűvel! Mégis beállhat Márki-Zay Péter mögé az MSZP. Az ellenzéki előválasztás második fordulójában Tóth Bertalan Márki-Zay Péterre voksolt. Az MSZP társelnöke közösségi oldalán azzal indokolta meg döntését, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjében látja a nagyobb esélyt, hogy képes jövőre legyőzni Orbán Viktort és a Fideszt.
Látjátok már, hogy Gyurcsány Ferenc miért lépett le az mszp-ből és alapított pártot? Mert Gyurcsány Ferenc nem akarta azt, amit az mszp! Azért mondta azt, hogy: "Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. - Nem akarom tovább csinálni. Vagy megcsináljuk, és van hozzá egy emberetek, vagy mással megcsinálni. - Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy a felső tízezer termeli magát újra közpénzen.
 
Na ezt, nem akarta Gyurcsány Ferenc,
 
ezt nem felejti el az mszp,
 
 
 
inkább Márki-Zay Péter, mert tőle remélnek pénzt-hatalmat és mellé egy lovat, Incitatust.



Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...