Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Cél a 10.000. aláírás! / Hozzászólások
Egyfogú Pintér Egon |
#39762021-10-15 12:14Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket. Szerintem nem is akar nyerni, mert az ellenfeleit már elintézte. Már most nyert. Nagy kártyazsonglőr a pali. És miután elintézte őket elvárja, hogy majd neki kampányoljanak az aktivistáik. Hát, mert megígérte. Ugye tudjátok tik, hogy ez a hazudós Feri??? |
Sokfogú Mády Egon |
#3977 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 12:17
Szerintem is ezek a kormányzás legfontosabb feltételei. Nagyon megbízható társaság. |
Hilda , ma már Izraelben tevékenykedő SZRTÁLYKSZERVEZŐ |
#3978 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 12:21Orbán meg röhög a markába, mert újra a 2/3 már nem kérdés. |
MEDDI ANDI, A HIBBANT DÁNIEL FELESÉGE |
#39792021-10-15 12:23A Toroczkai videóját láttátok? Na most ebből megtudtam, hogy a Maky Zay a fidesz titkos beépített embere ..... |
4194 Gábor dr. Matlák |
#3980 Na most ebből megtudtam, hogy a Maky Zay a fidesz titkos beépített embere .....2021-10-15 12:26MEDDI ANDI, A HIBBANT DÁNIEL FELESÉGE....
az ördög ügyvédje nem alszik , hanem lerántja a leplet .... |
Rollermosó Bandi(ta) |
#39812021-10-15 12:32KEDVES HALÁLKÖZELI KÉKSZALAGOS ÖREGCICÁK ,
SZERINTETEK JÖVŐ ÁPRILISTÓL A MAKI ZAJ FOGJA ÜLDÖZNI EZT A HIBBANTAT ? MER FERI SZERINT NE MMMMM
|
Repedtsarkú dánielné dobos MEDDŐ andrea |
#39822021-10-15 12:34éppen ezért , kibaszásból savazzuk+ minél többen Maki-Zaj Péterkét a 2. fordulóban is! |
én egy másik hajó vagyok , akire a DANIEL van kiirva |
#3983 éppen ezért , kibaszásból savazzuk+ minél többen Maki-Zaj Péterkét a 2. fordulóban is!2021-10-15 12:39Repedtsarkú dánielné dobos MEDDŐ andrea ez is terápia lehetőség , de nem járható a hibbant férjed igy sem , úgy sem nem lesz normális ....
az a yacht már elúszott Borkainé Mády TG Lillával .... hehehe |
פירושקה שפירר |
#3984 a hibbant férjed igy sem , úgy sem nem lesz normális ....2021-10-15 12:42kedves másik hajó , akire a DANIEL van kiirva
Elismerésem!!! :))) Rég nem mulattam ilyen jól, akkorákat kacagtam, hogy én se hiszem. A párom is üdvözöl, király vagy! |
Borkainé Mády TG Lilla |
#3985 A párom is üdvözöl, király vagy!2021-10-15 12:47
פירושקה שפירר Gendernagyanyám , Sokfogú Mády Egon meg a piréz főherczeg. Ő is jött volna velünk a Vizekre , de a Bolond Szabó , a traszgender menye Momentumlilára verte ... |
Ferincz Hajnalka |
#3986 Sokfogú Egon : Javában zajlik a Zördög Ügyvéggye titulusért a Demokratikus Előválasztás2021-10-15 12:52Én a csoportjában hozzá szóltam, egy kérdést tettem csak fel neki,
mert éppen azt posztolta az egyik helyen, hogy itt van, Magyarországon az egyik helyen,
a másikban meg azt, hogy egy másik helyen vele egy időben..
Annyit kérdeztem tőle, ha ő lenne az ördög ügyvédje, aminek szívből örülök, hogy sikerült átjönnie a határon..
30 napra letiltotta a hozzászólási lehetőségem.. ki is léptem a csoportjából.. |
4194 Gábor dr. Matlák |
#3987 30 napra letiltotta a hozzászólási lehetőségem.. ki is léptem a csoportjából..2021-10-15 12:54Hármuk közül a Keserű Sanyi a leggonoszabb ördögügyvédje .... |
Ferincz Hajnalka |
#3988 Hármuk közül a Keserű Sanyi a leggonoszabb ördögügyvédje ....2021-10-15 12:56A felesége meg utána
nap, mint nap küldte a meghívókat a csoportba meghívásra..
megírtam neki, már miért, amikor a kedves párja a semmiért letiltotta a hozzászólási lehetőségem?
Hisz addig is őt pártoltam, dícsértem..
egy kérdésre meg tiltott..
Erre a kedves neje is tiltott..
már miért is lenne ő az ördög ügyvédje?
Véleményem szerint ezek csak meglovagolták a lehetőséget, hogy bezsebeljék a sok dícséretet, és Istenítést.. |
én egy másik hajó vagyok , akire a DANIEL van kiirva |
#3989 A felesége meg utána nap, mint nap küldte a meghívókat a csoportba meghívásra..2021-10-15 12:594194 Gábor dr. Matlák , Keserűné ilyent soha nem tett ..... |
Vállas Bandi(ta) frissében fürösztött Elektromos Rollerja |
#3990 Véleményem szerint ezek csak meglovagolták a lehetőséget, hogy bezsebeljék a sok dícséretet, és Iste2021-10-15 13:04Nem szeretnék az elmebeteg dániel ikerpár családtagja lenni , mikor egy átördögügyvédjezett nap után hazamennek , fáradtan , az összeszart bokrokba . |
Sarolta Kiss |
#3991 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 13:25Két eset, ami egybemosható!
Kétszer néztem meg az alábbi videót, ami tudom,hogy nem a teljes vita! Mégpedig azért kétszer, mert először Marki-Zay, aztán Dobrev Klára arc és kéz mimikáját figyeltem. Ha valaki hazudik, gyakran önkéntelenül felhúzza a szemöldökét és ráncolja a homlokát. Nos ez M-Z.Péternél borzasztó sokszor, míg Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek Ami előtt Klára azt mondta: "Á,hagyjuk, menjünk tovább"! Az összeszorított száj és a lebiggyesztett ajkak szorongásra utalnak. M-Z.Péternél többször volt ilyen, Kláránál én nem fedeztem fel ilyet! Leginkább a szemmozgás árulja el azt, aki hazudik. Amikor a jobbkezes emberek visszaemlékeznek, a szemük általában fel, majd balra mozog, míg ha kitalálnak valamit, a szemük fel és jobbra mozdul. Ennek a fordítottja igaz a balkezesekre. A szemdörzsölés, a gyors szemmozgások és a gyakori pislogás szintén árulkodó jelek lehetnek. M-Z.Péternél pl. 0:31 percnél, szinte felakad a szeme és sok alkalommal a gyors szemmozgás látható! Dobrev Kláránál egyszer sem! Bólintás A fej ellentétes értelmű mozgatása elárulhatja az igazságot, hiszen ez egy öntudatlan fizikai válasz a valótlan állításra. Ha valaki válaszadásnál a bólintás vagy fejrázás előtt habozik, az is utalhat hazugságra. M-Z.Péter szinte 15 percig ilyen mozdulatokat tesz! Klára nem! Ha valaki hazudik, gyakrabban nyel. Ez azért lehet, mert a hazudozás miatt megnövő adrenalin-mennyiség hat a nyáltermelésre: vagy nagyon sok nyál termelődik, vagy kiszárad a torkunk. Na ebben is M-Z.Péter nyert! Erről ennyit! No komment!
Az mszp. Így csupa kisbetűvel! Mégis beállhat Márki-Zay Péter mögé az MSZP. Az ellenzéki előválasztás második fordulójában Tóth Bertalan Márki-Zay Péterre voksolt. Az MSZP társelnöke közösségi oldalán azzal indokolta meg döntését, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjében látja a nagyobb esélyt, hogy képes jövőre legyőzni Orbán Viktort és a Fideszt.
Látjátok már, hogy Gyurcsány Ferenc miért lépett le az mszp-ből és alapított pártot? Mert Gyurcsány Ferenc nem akarta azt, amit az mszp! Azért mondta azt, hogy: "Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. - Nem akarom tovább csinálni. Vagy megcsináljuk, és van hozzá egy emberetek, vagy mással megcsinálni. - Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy a felső tízezer termeli magát újra közpénzen.
Na ezt, nem akarta Gyurcsány Ferenc,
ezt nem felejti el az mszp,
inkább Márki-Zay Péter, mert tőle remélnek pénzt-hatalmat és mellé egy lovat, Incitatust.
|
#3992 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 13:27
Csók Sárika ,1 -et értünk Ha valaki hazudik, gyakran önkéntelenül felhúzza a szemöldökét és ráncolja a homlokát. Nos ez M-Z.Péternél borzasztó sokszor, míg Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek Ami előtt Klára azt mondta: "Á,hagyjuk, menjünk tovább"! Az összeszorított száj és a lebiggyesztett ajkak szorongásra utalnak. M-Z.Péternél többször volt ilyen, Kláránál én nem fedeztem fel ilyet! Leginkább a szemmozgás árulja el azt, aki hazudik. |
Istvan Fehér |
#3993 inkább Márki-Zay Péter, mert tőle remélnek pénzt-hatalmat és mellé egy lovat, Incitatust.2021-10-15 13:32A nevetek a magyar zagyva párt mzp. |
Jobbikos Egon |
#3994 Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek2021-10-15 13:37
Még Botoksz Levendula Ildi is átbaszott. NEM LESZ GÁZA REZSIRIZSA Ez akkor volt rizsacsökkentés, amikor engem megkoronáztak piréz királynak. Ez inkább úgy Re : zsiEMELÉS, ahogy van. |
elzárták az utakat, kukákat és gumiabroncsokat égettek |
#3995 Re: ÉVFOLYAMELSŐ dániel O1G BILIS IMPI DEMOKRÁCZIÁJA2021-10-15 14:12#155: PIROSKA LECSÓS ZSUZS - ÉVFOLYAMELSŐ dániel O1G BILIS IMPI DEMOKRÁCZIÁJA Tipikus covid tünet |
#3996 éppen ezért , kibaszásból savazzuk+ minél többen Maki-Zaj Péterkét a 2. fordulóban is!2021-10-15 14:22Köszönöm szépen! |
Beer Sheva , Fekete Bárány Beteavonközpont |
#39972021-10-15 14:28ha szagoltátok volna azt a Demokratikus BŰZ-t ,
amikor dániel BILIS IMPI péter nevű elmebeteg egyén megmutatta a 6házi ákostól lopott jukas zokniját
. |
Ráczné Bableves Ézsi Mária |
#3998 amikor dániel BILIS IMPI péter megmutatta a 6házi ákostól lopott jukas zokniját2021-10-15 14:33Beer Sheva , Fekete Bárány Beteavonközpont , Egészségedre az illatos kékszalagos zoknibűz! Kellemes jukaszokniszagolgató hétvégét kívánok Nektek is. |
Beer Sheva , Fekete Bárány Beteavonközpont |
#3999 Kellemes jukaszokniszagolgató hétvégét kívánok Nektek is.2021-10-15 14:35Ráczné Bableves Ézsi Mária , nagyon imád JÜK , mi is és a beteavonzabáló vendégeink is .... |
Szagolgassuk Együtt. A Hajfai Piroskáék |
#4000 amikor dániel BILIS IMPI péter megmutatta a 6házi ákostól lopott jukas zokniját2021-10-15 14:39
Azt akartam mondani , hogy SZÉGYEN - GYALÁZAT
DE mégegyszer elolvasva a helységnevet , rájöttem , hogy ez nagyon is temészetes.
miazhogy ? nagyonis .... |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1430 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
432 Létrehozva: 2024-11-08
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
327 Létrehozva: 2024-10-16
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1352 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
106 Létrehozva: 2024-10-20
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
86 Létrehozva: 2024-11-03
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5057 Létrehozva: 2024-06-21
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
347 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
83 Létrehozva: 2024-11-10
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6694 Létrehozva: 2023-07-26
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Adózás könnyítése
64 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
61 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
48 Létrehozva: 2024-09-19
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
78 Létrehozva: 2024-10-13
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
39 Létrehozva: 2024-10-31
Csípőprotézis műtétek
35 Létrehozva: 2024-11-07
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
146 Létrehozva: 2024-03-18