Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

évfolyamelső elmebeteg dániel O1G BILIS IMPI péter : az ördög ügyvédje

/ #4892 Washingtonba kellett utaznia, egy fontos találkozó miatt. és én igyekszem helyettesíteni

2021-12-02 23:28

 

Botrányos belső jelentések miatt utaztam Washingtonba !

 

 

Kétéves kislányt erőszakolt meg egy CIA-alkalmazott

Frissen nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnek (CIA) bizonyítékai voltak arra vonatkozóan, hogy legalább 10 alkalmazottja szexuális bűncselekményeket követett el gyermekekkel. A dokumentumok szerint azonban mindössze egy embert vádoltak meg a bűncselekmény miatt, míg a többi ügyet „házon belül” intézték el.

A dokumentumok szerint a CIA tíz alkalmazottja közül az egyik

„helytelen szexuális tevékenységet folytatott egy azonosítatlan kétéves lánnyal”, és beismerte, hogy „két alkalommal” szexuális kapcsolatot létesített egy hatévessel.

Egy másik alkalmazott állítólag olyan szexuális tartalmú videókat vásárolt fiatal lányokról, amelyeket az áldozatok anyja rögzített – ez a lemondásához vezetett, de vádemelés nem történt.

Egy harmadik CIA-alkalmazottat elkaptak, amikor megpróbált összehozni egy szexuális együttlétet egy gyerekkel, akiről kiderült, hogy valójában FBI-ügynök.

Az egyetlen CIA-alkalmazott ellen, akit ténylegesen gyerekkorúakkal elkövetett szexuális bűncselekményekért vádoltak meg, mindössze minősített anyagokkal való helytelen kezelés miatt indult nyomozás.

 




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...