Ne szívd a vagyonőr vérét! Menj el dolgozni!

Quoted post

kobek

#421 krompak@citromail.hu

2013-03-06 08:49

Sziasztok,már tegnap irtam egy pár sort,most olvasgattam a hozzászólásokat és szerintem is az lenne a megoldás ha kivonulnánk a parlament elé és ott akár a miniszterelnöknek adnánk át a peticiót,amibe nemcsak a vizsgáról hanem bérekről,munkaidőről,korrupt cégekről visszaosztásokról is irnánk hagy tudja meg ország-világ,mi folyik ebben a szakmában,illetve akinek van sajtós ismerőse már most irhatna erről a nagy leúuzásról,éhbérről és 240-300 havi ledolgozott órákról,nem tudom mitszólnának pl. a közalkalmazottak ha a 168óra halyett mondjuk 240órát kellene dolgozniuk ugyan annyi fizetésért,szerintem rögtön a parlament elé vonulnának és sztrájk lenne.Ergo, fogjunk össze országosan és lépjük meg amit meg kell,mert különben sohasem lesz változás.

Válaszok

Kisemizett vagyonőr

#424 Re: krompak@citromail.hu

2013-03-06 12:11:40

#421: kobek - krompak@citromail.hu

Csak kellene egy helyi emberke aki elég rátermedt hogy összefogjon minket és szervezze a dolgot vagy megkörnyékezni a jobbikot vagy hasonló

olvasó

#425 Re: krompak@citromail.hu

2013-03-06 12:32:31

#421: kobek - krompak@citromail.hu

sziasztok!!!

na kedves Vagyonörök, és nem azok ::

akkor beszéljünk meg egy összejövetelt a Parlament elött, találkoznánk ,délelötti idöszakban ,és ha meglátnánk a Miniszterelnököt beszélnénk vele normálisan..

de közbe ki kellene nyomtatni az összegyült Aláirásokat ,átadni neki ,meg szerintem ,ezt  a levelet nyugotan kinyomtatni ,és ezel ,a levélel ,átlehetne adni ..szerintem ,ebbe a levélformába meg van adva minden..

nem tudom ,olvastátok .e de ha nem akkor ,érdemes lenne elolvasni mert megéri..

http://www.facebook.com/pages/%C3%96sszefog%C3%A1s-a-SZem%C3%A9ly-%C3%A9s-Vagyon%C5%91r%C3%B6k-%C3%89Rdekei%C3%A9rt/125483540956859

kobek ,nem is mondtál ,rossz dolgot ,mert gondoltam ha egyedül mennék ,és átnyujtanám neki ,az ,aláirásokat meg a levelet lehet hogy nem is foglalkoznának ,vele de ha legalább 40 50 .vagy 100 fö kivonulunk, és ugy adnánk ,át szerintem ,elérnénk vele valamit .remélem...