Kedvenc könyvsorozataink folytatásáért!

Quoted post

Ainsel

2013-07-27 09:57

Emlékszik még valaki a Bloody Good Books könyvekre? Lilith Saintcrow - Az Ördög szolgálatában (Dante Valentine sorozat), és Jennifer Rardin - Harapnivaló c. könyve (Jaz Parks vámpírvadász sorozat) volt benne. Lilith Saintcrow le is zárta a sorozatát (ami manapság ritka, tele van a piac örökké folytatódó sorozatokkal, amiknek senki sem látja a végét, tisztára mint a Barátok közt), ha jól tudom csak 5 részes az egész. Mindkettő nagy kedvencem lett már az 1. rész után, de az Ulpius természetesen egyiket sem folytatta. Akkoriban, mikor ezeket piacra dobták, még lehet, hogy nem volt akkora igény vámpíros-démonos fantasy könyvekre, de most a csapból is ezek folynak, és veszik az emberek rendesen. Mégsincs róluk egy hang sem, inkább belevágnak újabb sorozatokba, amiket szintén abbahagynak. Már eljutottam addig, hogy egyáltalán nem veszek meg semmiféle könyvet, amíg nem tudom, hogy végig ki lett adva minden része. Ez pedig baromi ritka, az Ulpiusnál pedig szinte nem is létezik ilyen. Ezzel pedig a saját hírüket rontják, ha még van hová. Ulpius, a Soha Be Nem Fejezett Kiadványok Királyai.

Válaszok

Rianna

#27 Re: Bloody Good Books

2013-07-27 19:49:48

#26: Ainsel -

Perszehogy emlékszem... Na igen, nagy szívfájdalmam nekem is ez a két sorozat... :( Angolul levadásztam, de háát...

Az élet sok területére érvényes gondolat jutott eszembe: "Ne kezdj bele olyasmibe, amit nem tudsz befejezni!" Ajánlom a kiadók figyelmébe...  Egyébként Feehan is elakadt valahol.

X

#42 Re:

2013-09-01 08:20:25

Igen, ezeket én is vártam nagyon :S

Vendég

#49 ulpius kiadó Re:

2017-10-31 15:29:25

Nagyon dühös vagyok az Ulpius kiadóra. Rengeteg olyan könyv van aminek a folytatását nem adták ki! Minek kezdenek el valamit és nem fejezik be! Mostmár én is ott tartok, hogy egyszerüen nem veszem meg azokat a könyveket amit az Ulpius ad ki, mert nincs folytatás. Nagyon szivesen vettem volna meg "Az örödög szolgálatában" sorozat többi részét is.