Chemtrail (Vegyianyag sáv) - Magyarországi kormányzati vizsgálat

Quoted post

Chemtrail Judge

#1312 Trolloknak

2013-12-19 18:41

A legnagyobb probléma, hogy egy olyan embert kezdtetek el már a legeslegelején, 10-15-en szó szerint letámadni, aki ezt a petíciót elindította, amelyben olvasható, hogy mit szeretne elérni a kezdetek óta!
Az első nap már kezdődött a trollkodás, amikor Gábor Oberle senkit sem támadott le, senkit nem nácizott le és nem szidta senkinek sem a szüleit vagy hozzátartozóit, ellenben ezeket ő mind megkapta!
14 napja, azaz KÉT HETE (!) folyamatosan jönnek a barom beírások a piálásról meg a Füles farkáról!...
Úgyhogy én a helyetekben befejezném ezt, mielőtt polgári per vagy rendőrségi eljárás nem lesz kezdeményezve ellenetek! Az internetes zaklatás, becsületsértés, rágalmazás és trollkodás már egy jó ideje büntetendő cselekmény Magyarországon is!
Az olyan hozzászólásokkal szerintem semmi gond, mint pl. a legelső bejegyzés, amikor hivatkozásokkal próbálta az ellenoldal megvilágítani, hogy miért lehet akár máshogy is tekinteni a dolgokra. De anyázás, nácizás, ribancozás, vibrátorozás, stb. az már "kicsit" túllőtt a célon, én úgy gondolom!

Válaszok

Vendég

#1318 Re: Trolloknak

2013-12-19 19:34:55

#1312: Chemtrail Judge - Trolloknak

Jajjj,jendőjbáci,Füles beszóóólt nekem a zintejneten,tessék mán kezdeni vele valamit! :,(
Ha valakiket be lehet perelni,azok ti vagytok,brokkoliagyú barátaim.Terjesztitek a kitalációkat,aminek sajnos sok hiszékeny ember bedől.Ha valami,akkor a megalapozatlan rémületkeltés a büntetendő.

Vegas

#1340 Re: Trolloknak

2013-12-20 07:26:20

#1312: Chemtrail Judge - Trolloknak

Ennek a petíciónak semmi értelme.
Kb. én is írhatnék egyet azzal a szöveggel, hogy a kormány sokmillió forintból vizsgálja ki, hogy a Télapó milyen magasan és milyen származású rénszarvasokkal utazza körbe a földet karácsonykor. Értelme ugyanannyi.
Vagy azt is tehetném, hogy kormányzati vizsgálatot követelek az időutazás társadalomra gyakorolt hatása miatt különösen a féreglyukak rádióaktív sugárzásának káros élettani hatásaira nézve.
Oberlének meg biztos nincs jobb dolga, mint ilyen fasságokat kitalálni...