Szabadságot Szima Judit főtitkárnak, a TMRSZ-nek!

Quoted post


Vendég

#6

2015-07-16 14:29

Minden tiszteletem a volt kollégáké ,de azért ne rugaszkodjunk el a valóságtól..

Amit Szima Judit csinált az elején az valóban új és pédamutató volt.Összefogta a rendöröket.A rendörök rájöttek,hogy ha egységben lépnek fel sok mindent elérhetnek.

Ezek tények.Azonban Szima Judit akkor követte el az első hibát amikor szövetséget kötött a Jobbikkal egy politikiai párttal.Ez rossz döntés volt.Főleg azokban a "feszült"időkben..2006 után.

A többit meg már hagyjuk barátaim.Jó párszor voltak lennt kollégáink tag gyüléseken.Hajmeresztő sztorikat meséltek pozició osztásokról pénzlenyulásokról és a pénz elsibolásáról!És akkor még sehol sem volt a FIDESZ!

Ha valaki megnézi a Szima Judit letartóztatása elötti 2 év könyvelését illetve a szakszervezet gyülésein vezetett jegyzőkönyveket az látja hogy minimum a gondatlanság de lazán a szándákos vagyon elleni bűncselekmények elkövetése fennáll.

Lehet ezt érzelmi alapon megközeliteni ,maradjunk már a tényeknél és ne menjünk át egyből összeesküvés elmélet keresésébe.

Persze az való igaz hogy a jelenlegi kormánynak nem érdeke egy erős szakszervezet pláne ha az rendőr, de aki büncselekményt követ el annak lakolnia kell érte!

És ezt lehet jobbra ballra ferditeni!

 

 

 

Válaszok


Vendég

#7 Szégyeld magad! A hazugságaidat terjeszd máshol. Egy szó sem igaz a rágalmaidból.

2015-07-16 14:50:11

#6: -  

 


Vendég

#8

2015-07-16 14:58:08

#6: -  

 Koncepciós eljárás a magyar igazságszolgáltatásban. Lehet itt huhogni, de sajnos ez van. 


Vendég

#9 Re:

2015-07-16 15:02:42

#6: -  

 Jól tette, ha a Jobbikkal szövetségre lépett. Mi is a magyar nemzetet szolgáljuk és Magyarország érdekeit képviseljük. A háttérhatalomnak és itteni csicskásaiknak azonban ez nem tetszik, szálka vagyunk szemükben és akadály aljas tervük megvalósítása előtt. Közlöm. Ezt az akadályt átmenetileg néha napján akadályozhatják, de meg nem állíthatják. Minden próbálkozásuk megsemmisítésünkre kudarcot fog vallani. Magyarország immunrendszere még kicsi, de létezik és folyamatosan növekszik!

Péter

#51 Re:

2015-08-08 16:39:12

#6: -  

 Egyet értek a hozzászólással.

Aki bűnös,annak lakolni kell.A 3 év letöltendő,amit kiszabtal rá,velemenyem szerint is jogos.

Remélem a másodfokú ítéletnél az ügyészség által kért súlyosbítás megállja a helyét.