Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Vendég

#4617 Re: Re:

2015-11-23 16:28

#4616: - Re:  

Most akkor mi van???? Valakik a nevünkben a megkérdezésünk nélkül lemondtak a 6 M fölötti kártérítésről??? Nekünk pl. egy megvásárlandó családi házra összegyűjtött (nem összelopott! hanem 30 év takarékossága + örökség) több mint 30 milliónk ragadt benn. A „képviselőink” ajánlata szerint: 6 millióig a BEVA (ez már megtörtént a BEVA szabályai szerint és nem is lehet több!) tehát ők ezzel meg is elégedtek a károsultak nevében. Az a fölötti rész 30 millióig az MNB bevonásával. Na ez amitől kezdettől fogva az MNB elzárkózik (qasi elismernék felelősségüket a botrányban ami ugyan meg van de sohasem fogják beismerni! Legfeljebb kölcsönt nyújtanak a készfizető kezesség vállalása mellett) és ez meg a 6-és 30 milló közöttiek kontójára menne – tehát a 0 Ft. Na ezzel minden károsultat elárultak!

Válaszok

Vendég

#4618 Re: Re: Re:

2015-11-23 16:37:22

#4617: - Re: Re:  

Valaki írjon a facebook-ra, mert nyilván onnan indult el az ötlet a kompromisszumos megoldási javaslatra, de énnem vagyok fent, pedig most jól kiosztanám őket. Szeretném megkérdezni, hogy ki(k)nek a felhatalmazása alapján terjeszt elő bárki is a teljes Quaestor károsulti közösség nevében bármilyen kompromisszumos javaslatot? Mert én nem hatalmaztam fel erre senkit sem,  és ahogy látom, mások sem!

Jó lenne, ha a FB csoportban jeleznétek, hogy ez jó pár embernek nem tetszik, senki nem jogosította fel őket arra, hogy bárki nevében nyilatkozgassanak, javaslatokat írjanak, ráadásul egyeztetés nélkül! Mert az FB csoportban való "egyeztetés" az nem a teljes károsulti kört jelenti. Úgyhogy én most írok mindenkinek, akik ők írtak, hogy tudjanak róla: nem az én nevemben, nem az én képviseletemben beszéltek, és nem kérek a kompromisszumos javaslatukból sem.

Vendég

#4619 Re: Re: Re:

2015-11-23 16:40:31

Én sem vagyok fent facebook-on, és fel vagyok hávorodva, 19 millióvan ragadtam bent, eddig 6 milliót kaptam meg, nem szándékozom lemondani a 6 millió Ft. feletti összegről pár idióta, magát képviselőnek gondoló akárkik miatt. Nem hatalmaztam meg senkit, hogy az én nevemben beszéljen, akkor képviselje saját magfát, vagy azt a 10-20-100 embert, aki ehhez tételesen, névvel hozzájárult, de ne beszéljen a teljes közösség nevében! Ha miattuk marad el a kártalanítás 30 millióig, akkor ők ütik majd meg a bokájukat, őket fogják perelni a 6 millió felettiek, hogy álképviselőként eljárva kárt okoztak. Felháborító!

Vendég

#4643 Re: Re: Re:

2015-11-23 17:43:01

Az a maguk baja ha nincsenek fent.regisztraljanak es el tudjak olvasni,ez csak egy javaslat,lehet menni pereskedni,ha annyira akarnak,de aki egy fuszalat nem tett eddig keresztben az ugy erdekeben,az jobban teszi ha hallgat.