Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

vendég

2015-12-15 15:44

teszem fel,nekem a BEVA kifizetés több,mint amit beraktam(jó fiktív arányom volt) ,akkor a különbözetet vissza kell fizetni?

.........na az ilyen esetekre kíváncsi leszek,hogy gondolják?

Válaszok

Vendég

#5376 Re:

2015-12-15 15:59:28

#5375: vendég -  

Állitólag az marad. Nem fogadod el ennek a törvénynek a "kártalanítási" ajánlatát, a BEVA kifizette ami jár az ő számításuk szerint, ennyi volt a Q kaland számodra. Az mindenesetre látszik, hogy a tervezet elött abszolút nem gondoltak bele bizonyos szituációkba... Egy volt a lényeg, van ennyi pénz, ehhez kell kreálni valamit. Ez történt, ez az eredménye, egy csomó jogi anomália (lemondás az egész követelésről 70%-on átadott 100% követelés, megkülönböztetések, hozamok levonogatása 2008-ig visszamenőlegesen, erre a nettó pénzre még büntetés számítása, stb.) Kapkodás, hogy a mások (bankok) által diktált feltételeknek megfeleljen aztán "jó lesz ez "ezeknek"" mivel még ez sem lenne kötelező befoghatják a szájuk... ez van.

Vendég

#5379 Re:

2015-12-15 16:27:13

#5375: vendég -  

„a BEVA kifizetés több,mint amit beraktam(jó fiktív arányom volt”

Gratulálok, nagy mázlista vagy! Olyannyira, hogy én el sem tudom képzelni, hogy hogyan kaphattál több pénzt, mint amennyit beraktál. Megtennéd, hogy részletezed, milyen kötvényed volt, mennyi ideig mennyi hozamot termelt? Előre is köszönöm!