Elegünk van Parászkából!

Quoted post

Vendég

2016-02-13 18:56

Hát azért milyen felháborító már, hogy ezt az egész kezdeményezést ez a 2-3 "érdekes" hozzászóló a személyével meg a megnyilvánulásával teljesen elhiteltelenítette!!! Hol fogják ezt komolyan venni??? Miért csak az ő írásaik vannak itt meghagyva?

Válaszok

Kozma Szilárd

#455 Re:

2016-02-13 19:06:42

#454: -  

Ez a patíció "ellehetetlenítése miatt" siránkozó 'Vendég", ugyanaz, mint aki az előb még agyőzött és aki azzal állt elé, hogy a piacgazdaságnak az ugyan aletorikus, de valahol mégiscsak logikus törvényei miatt, ez a Patíció, majd arra lesz jó, hogy Bt-nek még nagyobb hírnevet szerezzen és hogy PB-t még jobb pozícióba juttassa. Nem kell bedölni neki.

Egyébként, nekem két kis frappáns hozzászólásom repült a semmibe az imént...Tehát ebben sincs igaza... 

És újra egyébként: nekem valahonnan ismerős, ez a megféltéssel való félelemkeltési és egyben lejáratási trükk... Talám Moliére? 

Nagy a gyanúm, hogy maga Boróka alakoskodik itt az elképesztően kitartó Vendég álneve alatt. Kavarásban, alattomos intrikában ugyanis, mesteri szinteket üt meg, akárcsak a védence.

Kozma-Joó Viola

#457 Re:

2016-02-13 19:31:41

#454: -  

Ha, ez a hozzászólás marad, akkor kénytelen vagyok válaszolni rá, mert igazságtalan, velem szemben is...

Kezdve azzal, hogy: "Hát azért milyen felháborító már, hogy ezt az egész kezdeményezést ez a 2-3 "érdekes" hozzászóló a személyével meg a megnyilvánulásával teljesen elhiteltelenítette!!!Hol fogják ezt komolyan venni???"

- Micsoda aljas inszinuáció!Mintha bármi probléma lenne a meghagyott hozzászólásaink tartalmával. Szégyentelen, amivel vádaskodik!

Tudja, mit? Szerintem nem is olyan rossz ötlet. Igenis, van bőven szép, értelmes hozzászólás, amit nyugodtan lehet mellékelni majd az aláírók listájához is akár. 

És persze: Mintha ezt a részleget a petíció szerzője nem moderálna nagyon is alaposan és lelkiismeretesen.

Ez 454-es számú vendégi hozzászólás sem egyéb, mint próbálkozás arra, hogy végre ez az itt inkognitóban írogató személy szabadon manipulálhassa az itt olvasgató érdeklődőket, az aláírókat és a aláírási szándékkal érkezőket. Csak már elege van abból, hogy a manipulatív és hazug berírásait a petíció szerzője letörli, ha meg nem, akkor mi megcáfoljuk.

Én nem veszem el a lehetőséget senkitől, hogy írjon. De nem is lehet erre az embereket kényszeríteni, se megtiltani - illetve a petíció szerzője majd kitörli, ami szerinte nem ide való. Nem csak 2-3 személy hozzászólásai vannak meghagyva, ez szemen szedett hazugság. És ha azt szerette volna kérdezni, hogy miért a férjem és én írunk talán legtöbbet itt, akkor az én válaszom erre az, hogy azért, mert ami a petícióban meg van fogalmazva, az a mi érdekünk is, és mert van tapasztalatunk az ilyen internetes alakoskodókkal szemben, a liberális hadjáratok eszközeinek a leleplezésében. Éppenhogy az lenne furcsa, ha ezt a segítséget a petíció szerzője egy az egyben rossz szemmel nézné, éppen az gyengítené az ügy további előmentelét.