Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

egy álvidéki, aki vidéken lakott

#10735 Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 18:33

#10719: MHGYF - Re: Végén csattan az ostor...

Hello!

Miért ereszkedsz le ehhez a szerencsétlen nyomorulthoz?  Mindig ez a vége, hogy képtelen a válaszadásra és mindenféle közönségesnél közönségesebb szavakkal illet emiatt. Ez az ostoba ember védekezése.

Nem okítani akarlak, mert annak inkább Te vagy a nagymestere, ahogy olvasgattam. Mi nem vagyunk hajlandóak tudomást szerezni róluk, nem vagyunk egy súlycsoportban, ezt már felmértük az elején. Még a gondolatvilágunk sem egyezik velük, akkor miről is tárgyalhatnánk? Pedig ez is a Te mondásod!

Remélem jól vagytok?  Olvastam, hogy kánikula van otthon, itt pedig mindig az van.

Karácsonynál előbb nem tervezzük a hazamenetelt, akkor viszont egy jó hónapot otthon leszünk. Idén megint Japánba megyünk, majd augusztusban. Jól éreztük ott tavalyelőtt magunkat és még igen sok látnivaló várat magára.

Azzal zárom soraimat, hogy vigyázzatok magatokra és ne vegyüljetek, mert, aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Azokból pedig még mindig van otthon épp elég, reméljük, hogy lassacskán megcsappannak.

Mindenkit szeretettel üdvözlök a messzi távolból és a gyereket majd hívom.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!

Válaszok

M.H.GY.

#10736 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 19:15:48

#10735: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Végén csattan az ostor... 

Helló, Lujza!

Igazad van, nem szabad ide sem írni, ez borzalom, hogy egyes szélsőjobbosok mit meg nem engednek maguknak. Hadd szenvedjen egyedül, ha nem lesz, aki a durvaságaira, szemétkedéseire vevő. Ez az ember egy személyben tükrözi az egész magyar politikai helyzetet. Ma Magyarországon minél jobban ordít valaki, azt hiszi, annál nagyobb ereje van, sőt, még igaza is. Ez pedig nincs így, hagyni kell ezt a két lábon járó senkit, írogasson magában. Ne foglalkozzatok vele, egyszer csak elmarad, ha nincs közönsége.

A japán útért pedig egészségesen irigyellek. Tudod, mennyire szeretek utazni, arrafelé pedig sosem jártam. Ez már valószínűleg kimarad az életemből.

Manapság Magyarországon nagyon elkeseredettek és sajnos nagyon fásultak az emberek. Nem tudom, mivel lehet felrázni őket.

Képzeld, a demokrácia jegyében most éppen Alföldi Róbertet készülnek kicsinálni. Utolsó banda.

MHGY

MHGYF

#10741 Re: Re: Re: Végén csattan az ostor...

2012-06-24 23:18:25

#10735: egy álvidéki, aki vidéken lakott - Re: Re: Végén csattan az ostor...

Helló!

Elég ritkán írogatok, láthatjátok. Azt hittem, hogy ez valami újabb eresztés, de tévedni emberi dolog. Igen, ezeknél rendszeresen életbe lép: a legjobb védekezés a támadás...

Nem igen szoktam én okítani senkit, mert nincs is kit. - A családtagjaimat és a barátaimat nem kell, más meg csak ennyire érdekel, amit olvastál. Tegnap du-tól késő estig aludtam, így fönnmaradtam és irkáltam, de minek és - főleg - kinek? Mindig jobbat vár az ember, de ez sem különb a Deákné vásznánál, sőt... A végén már rájöttem, hogy ugyanaz, de most már mindegy. - Ha tudná az ember, hogy elesik, akkor leül.

Mi megvagyunk, délután strandoltunk Leányfalun, ez a gyerek ötlete volt, én Pünkösdfürdőre készültem. Eljött velünk Vilmos is, mert ledumáltam a kakaskodásról és mondtam, hogy tartson inkább velünk. Ismeritek Vilmost? Na, most tiszta őszintén, röhej, amit firkálnak rá...

Éppen néztem a facebookon a ballagási és a Japánban készült képeiteket. Nagyon szépek a gyerekek és, hogy öregszenek! Csongi egyre jobban hasonlít az elsőszülöttre, Roni viszont tiszta Lujza.

Én már nem vágyom ilyen hosszú útra, meg el tudom képzelni, hogy mit kóstál? - Van, akinek ez nem egy havi, hanem egy évi fizetése.  Még az Adriára elmentem volna, de már nincs Oszkár bácsi, így oda sem megyek, voltam éppen eleget. Öcsiék - azt hiszem - Marokkóba mennek, aztán még ki tudja hova, az mindig imádott mindenhova menni.

Látom, hogy megelőzött az egyik MHGY a válasszal, de mi későn értünk haza.

Kösz a soraitokat, mi is üdvözletünket küldjük, millió puszival.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc!!!