Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Demokrata

#12372 Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek

2012-08-28 11:31

#12371: - Re: Re: Re: A gyurcsányisták rendkívül undorító büdöskomcsi férgek 

 Nem, biztos nem fogsz sírni utánam, nem is tudod, mi az, hisz az emberi érzéseket takar. Te leszerepeltél ezen a fórumon akár büdöskomcsizóként, akár filiszteusként, akár filikeként, akár Frakkocskaként, az alap az, hogy sokáig nem tudsz ember maradni. Az én értékrendem szerint nem vagy az, szórakozzál most már egyedül. 

Igen, szeretem Gyurcsány Ferencet, hiába férgezed, a körme alatt a piszok többet ér, mint te. Amíg ilyen alaakok élnek az országban, mint te, a rendes embereknek nem jut szerep. Remélem, hamarosan vége szakad a patkányok egyeduralmának.

Mindhalálig Gyurcsány Ferenc

Írom, mint Demokrata, aki Lukrécia néven is szokott írogatni témától függően. Mindenesetre a nicknevét mindig vállalta és vállalja. Itt be is fejeztem, Szerénkét sajnálom, hogy ilyen alja emberrel  próbált barátságba keveredni, pedig jó emberismerő volt eddig. Mindenki melléfog egyszer. Vilike, Szerike, írjatok priviben, itt nem fogok válaszolni senkinek többé.

Válaszok


Vendég

#12374 Re: Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek

2012-08-28 17:24:31

#12372: Demokrata - Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek

Kénytelen vagyok megtörni a hallgatásomat a legutóbbi fejlemények miatt. Utoljára akkor írtam, amikor közöltem veled, hogy "mindig csak Filiszteusként írtam és nem fogok többet írni a fórumokra".

Ezúton kívánok jó szórakozást a felrakott fényképemhez! Örülök, hogy Vili pincér önbizalma megnőhetett általa, mert ő sokkal szebb.

Szerénkének már megírtam privátban , hogy mit gondolok erről az egészről, de azért Nektek is megpróbálom elmagyarázni: miért gondoljátok, hogy egy tízmilliós országban egyetlen egy ember akad, azaz én, aki nem ért egyet veletek Gyurcsány Ferenccel és pártjával kapcsolatban és ezt egy nyilvános fórumon megírja, vállalható, vagy vállalhatatlan stílusban?

Nem én voltam a büdöskomcsizós és nem én voltam frakk sem! CSAK FILISZTEUS ALÁÍRÁSSAL ÍRTAM MINDIG ÉS MIÓTA MEGÍGÉRTEM SZERÉNKÉNEK, TÖBBET NEM ÍRTAM ÉS EZUTÁN SEM FOGOK ÍRNI EGYIK FÓRUMRA SEM!

Tudom, hogy örömmel tölt el Benneteket, hogy egy jobbikossal szórakozhattok és mindenféle aljasságot tulajdoníthattok neki, de le lehet rólam hoppanni, békén lehet hagyni, mert nem én vagyok az emberetek!

Nem vagyok sem skizofrén elmebeteg, sem alkoholista, aki ne tudná a következő félórában, hogy mit csinált az előbb.

Kérném ezt mindenkinek tudomásul venni!

 

Filiszteus

 


Vendég

#12379 Re: Re: Re: Re: Re: A gyurcsányisták undorító férgek

2012-08-28 20:49:06

#12372: Demokrata - Re: Re: Re: Re: A gyurcsányisták undorító férgek

A  patkányok egyeduralmának már 2010-ben vége szakadt, amikor a választók kisöpörték az ocsmány büdöskomcsi patkány-fajtádat, te igazán undorító gyurcsányféreg.

Legyen öt perc múlva mindhalálotok, az őszödi böszmével együtt.