Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Lukrécia

#12376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek

2012-08-28 20:12

#12374: - Re: Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek 

 No, kedves Filiszteus!

Én is megszakítom hallgatási fogadalmamat és most az egyszer válaszolok Neked. 

Ha nem Te vagy, akire gondolok, akkor valaki nagyon ügyesen visszaél a személyeddel, személyiségeddel.  Olyan dolgokat ír(sz) le, amiről korábban csak Te tudtál. Egy napig vizsgáltam a stílusodat, és olvastam mindent vissza és ismételten arra a megállapításra jutottam, hogy amik a hét végén íródtak, azokat valaki nagyon is tudatosan írta le. Hol engem, hol Szerénkét, de végülis mindenkit, aki a fórumra ír, agyba-főbe sértegette az az illető. A stílus, az ne is haragudj, de a Te levelezési stílusod. Leveleztünk már ahhoz eleget, hogy ezt meg tudjam állapítani. Olyan szóhasználatokat fedeztem fel, amik csak rád jellemzőek, azaz, korábban csak te használtál. Egyszerűen nem tudom elhinni ezek után, hogy nem a Te tolladból, ill. gépedből kerültek a fórumra.

Azt hiszem, hogy valóban a legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha a jövőben mindketten elhagyjuk a fórumot, én legalábbis mindenképp, mert hozzám méltatlan ez a viselkedés. 

Ezt most a magam nevében írom, de meg kívánom jegyezni, hogy amit nem  csak én, hanem Szerike is kapott a hét végén, mert engem megvédett, na, hát az minden kritikát alulmúlt. Így egy nővel beszélni nem lehet, aki így viselkedik, az számomra nincs is. Ezt viszont akkor frissiben is leírtam, mikor felébredtem. Akkor éjjel felhívtam Szerikét a Balcsin mobilon, hogy nem történt-e baja, mert az egész olyan félelmetes volt. Ilyet én még sosem tapasztaltam és Szerike sem. Nem is akarok erről tovább beszélni, a gépben benne van, felejteni akarom az egészet, úgyhogy itt be is fejezem. Még annyit, hogy nem is haragudj, de nem tudsz egyenlőre meggyőzni a saját igazadról, sajnos nem tudok hinni továbbra sem neked. 

 

Válaszok

filiszteus

#12377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek

2012-08-28 20:37:55

#12376: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A jobbikosok undorító férgek

Mivel-akár hiszed, akár nem- nem volt módomban olvasni a beírásokat, amikre Szerénke válaszolt, megtisztelnél, ha idéznél belőle, összevetve az én szóhasználatommal és stílusommal. Csak jelzem, trágár, obszcén kifejezést soha nem használtam. De azért keress nyugodtan a beírásaim között!

Mint már említettem volt, hónapok óta nem írtam a fórumokra és ezután sem fogok, de nincs hatalmam a titeket sértegető beírók felett.

 

Próbáljatok már végre-valahára leszállni rólam!