Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Quoted post
Sz. |
#12489 Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!2012-09-07 03:11#12488: MHGY (V) - MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!! Hali! Aggodalomra semmi ok! Szerintem, mindenki elolvasta v. meghallgatta a híreket. Viktátor húzása eléggé átlátszó és egyébként is a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát. A fiam azzal a kérdéssel jött haza, hogy tényleg felemelik a nyugdíjkorhatárt, megcsapolják a nyugdíjakat és a családi pótlékot stb., mert csak így kapjuk meg a készenléti hitelkeretet? Naja, már készenlétben van a zsebük a fogadására, ennek kb. ennyi a valóságalapja. Mondtam is neki, kisfiam, eridj, olvassál erre az információdra rá, aztán majd megtudod! Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi összeröffenésük után kiszivárog-e a "kötcsei beszéd", mint őszinte vallomás, hogy az égadta világon semmi egyebet nem csináltak az elmúlt 2 év alatt, mint klféle adók tömkelegét vetették ki. Már ez maga egy hazugsághalmaz volt... Nem beszélve arról, hogy elqurták a 3.000 milliárd magánnyugdíj megtakarítást, az átirányított nyugdíjjárulékot és azt a rahedli bank&chips adót és társait, amit beszedtek. Az is érthetetlen, hogy miért nem elégednek meg a költségvetésből két év alatt levágott 1.020 milliárd Ft-tal, amit a saját maguk és csókosaik bankbetéteinek gyarapítására fordítottak? Állítsák le! Tán nem is lenne szükség a hitelre, legalábbis nem arra az irgalmatlan összegre, amiért kuncsorognak? Pláne, ha visszaadnák a zembereiknek eddig kiosztott: 1.020 milliárdot is, hiszen mára világossá vált, hogy habokra ajándékozták a +16 % személyi jövedelemadót (gazdaságélénkítés, egymillió munkahelyteremtés stb. náne)... Nem! Inkább megint bedöntik a Ft-ot, kitolnak a kispénzű devizahitelesekkel, hisz tudjuk, a sajátjukat és bandájukét már rendezték: 180,- Ft-os rögzített árfolyamon. Az is röhej, ha olyan ócska volt a devízahitel, akkor az egész Fidesz frakció miért abban tartozott? Azért ez tényleg egy mocskos banda!!!Ferrer jutott tovább, Tipsarevicet ejtette ki. Nemsokára kezdődik a Delpo-Djokó meccs, de nem biztos, hogy kíváncsi leszek rá, elég volt a tegnapi éjszakázás. Jó éjt! MHGYF!!! |
Válaszok
Demokrata |
#12490 Re: Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!2012-09-07 03:59:46#12489: Sz. - Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!! Na, halihó! Kicsit kifordultam magamból, átrendeződött az életritmusom. Este 8-kor kidőltem, mint a zsák, 10 perce felébredtem és együtt kukorékolunk a szomszéd kakasával. Az sem tud aludni... Az elmúlt napokban nem sok időm volt a napi közéletbe belefolyni, mert ismerősök vannak a Balatonnál, minden szabad percet velük töltök. Ez jó, de már kicsit fárasztó. Szombaton mennek haza. Tegnap délután kötcsiekkel beszéltem, mondják, hogy most nem jó kötcseinek lenni. A szokásos kúriát megszállták a rendezvényszervezők, 3-4 teherautó hordja az asztalokatm padokat, sátrat, miegymást. Valószínűleg a technikát is kiépítik, hogy az "öszödi beszéd" mintájára egy "KÖTCSEI BESZÉD" ne tudjon létrejönni. Volna mit hallgatni a jó népnek. Ha elolvasol néhány hozzászólást egyes fórumokon, meglátod, hogy mekkora az Isten állatkertje, az emberek még mindig vakon bíznak ebben a hazug bandában. Szerencsére most már nyiladozik sok ember értelme, de sajnos van egy nem kis létszámú törzsállomány, akik olyan fanatikusak, hogy az borzalom. Ezeknek az embereknek a gondolkodása kimozdíthatatlan, ezek azok, akik kezet csókolnak a diktátornak és imádják még akkor is, ha a kötelet a nyakukba teszi. Én a kegnagyobb bajt abban látom, hogy még mindig nagyon gyenge a baloldal. Még mindig nem találták meg a közös hangot, anélkül pedig nem megy. Gondold el, ha a baloldal csak a töredékét csinálta volna annak a szemétségnek, amit ezek az elmúlt pár napban megtettek, már lángokban állna az ország. Persze nem az a cél, hogy felgyújtsuk hazánkat, de jobban kéne ordibálni, tiltakozni. Na, így hajnaltájt ennyi. |
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1380 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
244 Létrehozva: 2024-11-08
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1331 Létrehozva: 2024-03-21
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
164 Létrehozva: 2024-10-17
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6690 Létrehozva: 2023-07-26
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
105 Létrehozva: 2024-10-20
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5053 Létrehozva: 2024-06-21
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
81 Létrehozva: 2024-11-03
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
79 Létrehozva: 2024-11-02
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
60 Létrehozva: 2024-11-03
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
Adózás könnyítése
51 Létrehozva: 2024-09-19
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
A 223E meghosszabbítàsa a Pesterzsébeti Tescoig!
45 Létrehozva: 2024-11-07
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
38 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
34 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
25 Létrehozva: 2024-11-07