Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGYF

#13375 Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 11:37

#13373: Somogyi - Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

ÉN IS VÁLASZOLOK ENNEK A JOBBIKOS GÖRÉNYNEK, HOGY TAKARODJON INNEN A SAJÁT CSÜRHÉJÉHEZ AHOVA VALÓ!!!!!!! ITT LÓG A NYAKUNKON MINDIG EZÉRT SZOPJA LE A FARKAM, HA MEGENGEDEM NEKI!!!!!!! INKÁBB ARRA OTT VANNAK A SAJÁT MAGA ÁLTAL CSINÁLT GÖRÉNYEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EGY ZSÍRBUNKÓ TAHÓ, AKI MÉG VÁLASZOLNI SEM TUD ÉS MÉG EZ HÜLYÉZ LE VALAKIT!!!!!! EZZEL BEBIZONYITOTTA EZREDSZERRE, HOGY EGY NAGY SENKI!!!!!!!!!!!!!!!

MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!!!!!! (V)

Válaszok


Vendég

#13376 Re: Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 12:11:28

#13375: MHGYF - Re: Re: Re: Re: BÖSZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

IDEFIGYELJ,TE IQ HIÁNYOS,MAMI SZOKNYÁJA ALÁ SZÁRADT CSŐDTÖMEG PINCÉRPATKÁNY!!!!!!!!!!!!!! TE MÉG AHHOZ IS HÜLYE VAGY,HOGY FELFOGD MENNYIRE HÜLYE VAGY!!!!!!!!!!!!!!! LÖKD A RUSNYA FARKAD A KUTYÁD SZÁJÁBA,DE ÉHEZTESD ELŐTTE EGY HÉTIG,HOGY ELFOGADJA AZT A BÜDÖS HÚST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SENKI TE VAGY,SZOLGALELKŰ ÁLLAT!!!!!!!!! NÉZZÉL MÁR TÜKÖRBE,TE CSICSKA LAKÁJFÉREG!!!!!!!!!!!!!

Somogyi

#13378 Re: Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.)

2012-10-30 12:41:23

#13375: MHGYF - Re: Re: Re: Re: F@SZMAN!!! (Na, ezt a dumát lájkoltam.) 

 Látom, Vili, már mindenki téged oltalmaz. Ne törődj ezzel a majommal, nem veszed észre, hogy direkt téged nézett ki magának, téged provokál. Szerintem a féltékenység beszél belőle, hogy pincér létedre téged szeretünk. Ez még nem tanulta meg, hogy nem a szakma teszi az embert, hanem a jellem. Lehet valaki 5 diplomával bunkó és lehet szakérettségivel szuperman, mint Te. Hát erre féltékeny a jobbos efti. Ne idegeskedj, nehogy infarktust kapjál egy majom miatt.