Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Bilis Impi ( Benjamin Leptoptilos Crumeniferus Zeev Daniel ) |
#5101 Dr Lámpavasas Mády és a Bilis Impi Gazdi Demokratákok már fexenek és magatehetetlenek !... :o))2018-05-10 07:08
A párizsi merényletekben tehát a jobbikos-neonáci csürhe is bűnös közvetett módon. Addig jár a Kertészeti Pléhköcsög a Kútra .... |
Mara |
#5102 Bilis Impi ( Benjamin Leptoptilos Crumeniferus Zeev Daniel ) magatehetetlen !2018-05-10 07:13Nagyon Shármosh " pasi " volt dániel Marabu péter ! Sajnálom szegényt !
és milyen sokat főzött ! és milyen sok aláirást hamisitott ! |
Benjamin Marabu Zeev Daniel |
#5103 A Vadiúj Aláiráshamisitó Tolongóm !2018-05-10 07:17Vona Gábor jöjjön vissza a Jobbik élére !
https://www.peticiok.com/vona_gabor_jojjon_vissza_a_jobbik_elere
Vona Gábor jöjjön vissza a Jobbik élére !
. |
Horváth Istvánné : Kékcicitartó |
#5104 Bilis Impi ( Benjamin Marabu Zeev Daniel ) a Kertészeti Pléhköcsögbe bújt ( el )2018-05-10 08:53
..................... ....................... ...................... ...................... ....................... ...................... MEGLÁTJA EZT AZ IDIÓTA PETIT AZ ELLENSÉG HAZAFUT .
ELMEGY A KEDVE A SZÖKÖKÚT AZ ALÁIRÁSHAMISITÓ TOLONGÓ MEGTÁMADÁSÁTÓL !
...................... ......................... ...................... ......................... ....................... ........................ |
Dr Lámpavasas Mády Zotyy Szarkeverő Hűlye |
#5105 Bilis IMPI ! Hazánk katonai célpontok ellen végrehajtott rakétacsapásait tárgyalja a Kormányunk2018-05-10 20:38Szerencsétlen Hülyékek ! Mozart Requiemjével búcsúznak a Kékharisnyálkodó Demokratákok Tőletek Örökre ! Bilis IMPI , te Évfolyamelső ! Hazánknak Ragyabunkó Árész Vérontó személyében milyen Háború Minisztere van ?
He ? Békeidőben alkalmatlan , háborúban csak szakszolgálatra , pontosítva az ellenség halálra röhögtetésére alkalmas ! |
Tibor Bognár : Kékharisnyálkodó |
#5106 Dr Lámpavasas Mády: Hazánknak Ragyabunkó Árész Vérontó személyében milyen Háború Minisztere van ?2018-05-10 20:44Pont mint Évfolyamelső dániel Bilis Dokihóté Svejk Impi , az Aláiráshamisitó ! |
Impi Karácsonya |
#5107 Pont mint Évfolyamelső dániel Bilis Dokihóté Svejk Impi , az Aláiráshamisitó !2018-05-10 20:52Védjük meg a Pillangó park fáit!
https://www.peticiok.com /vedjuk_meg_a_pillango_park_fait
Impi Vadiúj Tolongója ! Itt is lehet népszerűsiteni Benjamin Marabu Zeev Daniellt azaz Bilis Impit az Évfolyamelsőt !
.
|
Tibor Kispál : a Felturbózott Kékharisnyálkodó |
#5108 Dr Lámpavasas Mády: Hazánknak Ragyabunkó Árész Vérontó személyében milyen Háború Minisztere van ?2018-05-11 09:49Az Aljas Kékharisnya Brigantyk FB Rajongói Oldalán feltettük a kérdést:
ön szerint Lámpavasas Mády Évfolyamelső dániel Bilis IMPI péter ill. Karizmatikus Gyúrcsótány ártanak , vagy használnak a " magyar baloldalnak " ?
He ?
Nos . A megkérdezett Kékharisnyálkodó Demokratákokat nem izgatja ezen Három Jómadár Elmebeteg !
Nem hisszük , hogy nekünk azzal kellene foglalkozni, hogy ez a Három Demokrata Elmebeteg éppen mit találnak ki, vagy gondolnak , vagy mit mondanak !
. Szerintünk sokkal fontosabb kérdések vannak ma Magyarországon, talán ezekre kellene fókuszálnunk.
Ilyen a társadalmi felelősségvállalás, a szolidaritás, és ezek sokkal fontosabbak ma, mint az, hogy ez a Három Idióta Demokrata éppen mit állít !
. |
Gújás Marcsa |
#5109 ezek sokkal fontosabbak ma, mint az, hogy ez a Három Idióta Demokrata éppen mit állít !2018-05-11 09:51Rólam már nem kérdeztek semmit ? Én már Szart sem érek ? He ? |
Juhász Péter : Demokrata , Adós , Fűszerész ,Asszonyverő és Fizetett Füttymester |
#5110 Gújás Marcsa : Rólam már nem kérdeztek semmit ? Én már Szart sem érek ?2018-05-11 09:55Te Marcsi ! Szerinted engem többre tartanak , mint a Szart ezek a Bátor Kékharisnya Demokratákok ? He ? |
Dr Lámpavasas Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Mozdonynézegető |
#5111 Évfolyamelső dániel Bilis Impi péter + jeruzálemi ügyvédi kamara + vörös dániel szopoda2018-05-12 15:51Kár , hogy nincs Bohócügyi Minisztérium , de legálább IMPI jeruzsálemi Ügyvédi Kamarájához csatolt Hasznos Holmik Álrégiségbolt Kékharisnyálkodó Bohócügyi Államtitkárság ! De ami késik , az nem múlik !
|
Gábor Komondi : Kékharisnyálkodó |
#5112 Dr Lámpavasas Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya: Kár , hogy nincs Bohócügyi Minisztérium2018-05-12 15:55Jaj Mády Zotyi ! Ha majd megtaláljuk Édesanyád Nyughelyét ... akkora , de akkora Bohócügyi Minisztériumot hozunk össze ... Úgy ám ! |
dániel Bableves ilona VK |
#5113 Jaj Mády Zotyi ! Ha majd megtaláljuk Édesanyád Nyughelyét ...2018-05-12 15:59Szerintem a Kemény Pöcsű Legények
Beavatják a Bableveszabáló Mády Lúvnyát !
Be ám ! |
Bableveszabáló Mády Lúvnya ( mádyzotya Édesanyja ) a Pokolból |
#5114 Jaj Mády Zotyi ! Ha majd megtaláljuk Édesanyád Nyughelyét ...2018-05-12 16:04Az a helyzet Fiúk ,hogy El Qúrtam ! !
A " ZOLTÁN " nevet adtam a Sorospöcsöncsüngő Fiamnak , a Retired Mozdonynézegető Bolsewikknak ! |
דניאל פטר |
#5115 Mády Lúvnya: " ZOLTÁN " nevet adtam a Sorospöcsöncsüngő Fiamnak , a Retired Mozdonynézegető Bolsew2018-05-14 05:10
A terép csecsős kigyózó kigyóknak , vagyis a dk-zombiknak pedig fáj az igazság.
. |
Basa Piroska |
#5116 דניאל פטר : A terép csecsős kigyózó kigyóknak , vagyis a dk-zombiknak pedig fáj az igazság.2018-05-14 05:12Ki ez a szakállas úri ember Orrrmányos Bakkkmaszka
,a nevét leírhatná olvashatóbban. |
Dr Lámpavasas Mády Zotyy Szarkeverő Hűlye |
#5117 דניאל פטר : A terép csecsős kigyózó kigyóknak , vagyis a dk-zombiknak pedig fáj az igazság.2018-05-14 05:17
Basa Piroska ! Ki ez a szakállas Orrrmányos Bakkkmaszka ? Benjamin Marabu Zeev Daniel Benjamin Leptoptilos Crumeniferus Zeev Daniel ) Ő Évfolyamelső a JÜK-nél !
Egyszerűbben : Bilis Impi
. |
Zsolt Jacquier Nemeth : Kékharisnya Hóhérjelölt |
#5118 Benjamin Leptoptilos Crumeniferus Zeev Daniel !2018-05-14 05:20adjunk mindenkinek még egy esélyt! ( én azt mondom...akasszunk) az összes despota...korrupt pöcstalicskát...oldalaktól...pártoktól függetlenül! egyből működnének az igazi reformok! ( tudom...tudom....gonosz és szívtelen vagyok) |
Bilis Impi |
#5119 Zsolt Jacquier Nemeth : Kékharisnya Hóhérjelölt figyelmébe ! Engem a csótány már kiszart !2018-05-14 05:24Amúgy pedig lenne egy kérdésem a DK szegény, bérből-fizetésből élő, netán munkanélküli és kisnyugdíjas szavazóihoz: Rólatok vajon hogyan beszél, rajtatok hogyan gúnyolódik Gyurcsótány Fegyenc, ha a Rolexes Botkát ezzel az aljas, pökhendi stílussal próbálta megalázni és legyőzni? Rólatok talán azt mondja röhögve Feri, hogy Ti bizony 100 vagy 200 év alatt sem kerestek annyit, mint Gyurcsótány 1 év alatt... Ennyit erről az önjelölt, álbaloldali hamis prófétáról! |
Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető |
#5120 Engem a csótány már kiszart !2018-05-14 05:27Kedves Évfolyamelső Bilis Impi barátunk feltarthatatlanul rohan a saját veszébe. Úgy el fog tűnni a süllyesztőben, mint annak a rendje. |
József Tóth Kékharisnya Diligyógyász |
#5121 Dr Mády " Zoltán " Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető !2018-05-14 05:35Mániákus Kékharisnyálkodó Szarkeverőknek !! Napi 33X1 FASZPIRIN ( + Képmegosztós Tolcsi ) KAPJA BE ! |
Dr Mády Zoltán : most már Fideszügynök |
#5122 FASZPIRIN ( + Képmegosztós Tolcsi )2018-05-14 05:45
Hát bekaptam ! Te tótjóska kékharisnya diligyógyász !
Tényleg a negyedszer is megválasztott Orbán Viktor miniszterelnök úr nem akarja feakasztani a h.m.vásárhelyi " polgármestert" !
( Ennek a Bilis Impinek valami veszéres szereket lövell ki a Dagadt Orrrrmánya ! )
Miért is tenné , mikor ez a Zaj Csávó rendezte a Fidesz Sorait ? Még pár hónap és a h.m.vásárhelyi Polgármesteri Hivatal újra Narancsban pompázik !
. |
Deák-Fogarasi Mihály: most már Fideszügynök |
#5123 Még pár hónap és a h.m.vásárhelyi Polgármesteri Hivatal újra Narancsban pompázik !2018-05-14 05:53
Dr Mády Zoltán : most már Fideszügynök Társam !
És szentül hiszem , hogy RAJTUNK kívül még vannak legalább három millióan , akik így vannak ezzel !
. |
Dr Mády Zoltán : most már Fideszügynök |
#5124 Még pár hónap és a h.m.vásárhelyi Polgármesteri Hivatal újra Narancsban pompázik !2018-05-14 05:59
Deák-Fogarasi Mihály: most már Fideszügynök Társam !
Továbbá nemhogy nem tisztelem a " baloldali " demokratákat" és az Aljas Kéharisnya Brigantykat , de egyenesen SZAROK , TOYOK RÁJUK !
. |
Eurázsiai Génkoktél Vízió |
#5125 Továbbá nemhogy nem tisztelem a " baloldali " demokratákat"2018-05-14 08:10Drága Dr Piroska Jóska Bakkkmaszkafarmer ! Történelmi esemény : Ma költöztetik át a Hasznos Holmik Álrégiségboltomat a Szökökút " Bal " Oldaláról a Szökökút Jobb Oldalára !
Ez az Oldal ezután már a Remek Karrierem Egységes és Örök Oldala ! |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1467 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
451 Létrehozva: 2024-11-08
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
334 Létrehozva: 2024-11-19
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
139 Létrehozva: 2024-10-28
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
100 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
352 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
78 Létrehozva: 2024-11-15
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
339 Létrehozva: 2024-10-16
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
109 Létrehozva: 2024-10-20
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5064 Létrehozva: 2024-06-21
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6701 Létrehozva: 2023-07-26
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
40 Létrehozva: 2024-11-12