Követeljük a Jobbik bírósági betiltását!
Követeljük a Jobbik bírósági betiltását! / Közlemények / Néhány gondolat Párizs után... / Hozzászólások
Dr Dobos Andrea : a Jobbikos Pisti Felesége , Bilis Impi Exe |
#5126 Ez az Oldal ezután már a Remek Karrierem Egységes és Örök Oldala !2018-05-14 08:16
Hódoljunk mádizityant vörös piroska impilógus kékharisnya bakkkkmaszkafarmer ! Micsoda tehetség az én Bilis Exem ! |
Dr Dániel Vackorrrr : Impi Játékkutyája |
#5127 Bilis Impi : Ez az Oldal ezután már a Remek Karrierem Egységes és Örök Oldala !2018-05-14 08:21
Lökdösődés volt,
de ez abból fakadt, hogy Évfolyamelső Bilis Impi Gazdim mindenáron be akart jutni, nem nézve senkit és semmit.
.
. |
dániel Bableves ilona VK : Bilis Impi Nagybeteg Édesanyja |
#5128 Eurázsiai Génkoktél Vízió : Ma költöztetik át a Hasznos Holmik Álrégiségboltomat a Szökökút körül2018-05-14 08:31Drága Évfolyamelső , Hibbant Bilis Impi Fiacskám ! Felháborító és undorító, hogy az Aljas Kékharisnya Brigantik Szennyoldala a KÉK SZALAGGAL A DEMOKRÁCIÁNKÉRT azt közölte le a híradásban, hogy a Szökökút Bal - illetva a Jobb Oldalán összeverekedtek a költöztetés miatt ! naná, hogy a komcsi és liberális pribékmédiumok ezt követték. LASSAN MONDOM , HOGY MINDENKI ÉRTSE : NEM VOLT VEREKEDÉS. . |
Éva Sunykó Vérimpilógus |
#5129 dániel Bableves ilona VK : Felháborító és undorító, hogy összeverekedtek a költöztetés miatt !2018-05-15 07:01
És az a szörnyű az egészben, hogy ennyire hülyének néznek minket embereket. A nénit sajnálom, hiszen édes kincsem butácska , nem olvas, nem igazán tud a világ dolgairól, a Hibbant Fiacskája élősködik a nyakán , és ezek oda mennek ünnepelni a Nagy Költözést
ott ünnepelteti magát dániel impi péter jük áljogász. (direkt kisbetű), zsebrevágott kezekkel, gyűrött zakóban, ami alatt golyóálló mellény van, lenézve a nénit a saját bableveszabáló édesanyját is és még közreteszik ezt a videót. Ezen még röhögni sem lehet, csak sírni.
. |
Péter Szigeti eximpilógus |
#5130 ott ünnepelteti magát dániel impi péter jük áljogász. (direkt kisbetű), zsebrevágott kezekkel, gyűr2018-05-15 07:03nekem ő lophatta el a biciklimet kb. 30 évvel ezelőtt. |
Erika Huszár : Kékcicicitartó |
#5131 ott ünnepelteti magát dániel impi péter jük áljogász. (direkt kisbetű), zsebrevágott kezekkel, gyűr2018-05-15 07:07Köszönni jöttem! Helló Évfolyamelső Bilis Impi Röfi! Hogy megy a Hasznos Holmik Álrégiségbót , most már a Szökökútnál Jobbra ? He ?
Valld be , hogy Tolonganak ! |
Dr Mády Zoltán : A Józan , Mérsékelt , a Társadalomra Hasznos Polgár |
#5132 Köszönni jöttem! Helló Évfolyamelső Bilis Impi Röfi! Tudni kell Győri Péterről ...2018-05-15 07:12
Tudni kell Győri Péterről, hogy 1990-től a 2000-es évek elejéig a fővárosi közgyűlés " szabaddemokrata " " képviselője "volt, a legsötétebb Demszky-korszak egyik kiszolgálója. Így túl nagy csodát nem lehet várni tőle.
. |
Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya és Retired Mozdonynézegető |
#5133 Köszönni jöttem! Helló Évfolyamelső Bilis Impi Röfi! Tudni kell Győri Péterről ...2018-05-15 10:30Hát igen! Nem lennék meglepve, ha az elmebeteg Évfolyamelső dániel bilis hirtelen - egyik pillanatról a másikra - kinevezné magát Hódmezővásárhely és Józsefváros polgármesterének vagy legalább dandártábornoknak, jóllehet, soha nem volt katona. |
Katalin Djegula : Kékcicitartó |
#5134 Dr Mády Zoltán Feltörekvő Kékharisnya: elmebeteg Évfolyamelső dániel bilis hirtelen - egyik pillan2018-05-15 10:33Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péterke JÜK Áljogásznál és Álrégiségboltosnál Ez már kész elmebaj !!! . |
Jutka Kiss KÉKCICITARTÓ ÉS VÉRIMPILÓGUS |
#5135 bilis impi péter dányihell kinevezné magát Hódmezővásárhely és Józsefváros polgármesterének2018-05-15 10:37
Ezt az álpolgármesterkedést hogy találta ki
Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péterke
JÜK Áljogász és Álrégiségboltos
?
Hogy pont ő. Uramgatya mi lesz itt?
. |
Boros Józsefné : Kékcicitartó |
#5136 Ezt az álpolgármesterkedést hogy találta ki Évfolyamelső dániel donkihóté Bilis Impi péterke2018-05-15 10:41A libásrol csak annyit LiBajnai a saját pénzén bele ment a csődbe. A libás gazdák gondolták okosan rendbe tudják hozni a Libás Gordonkát nem sikerűlt részben az álat védők is ludasakvoltak a dologban és LiBajnai sok miliót loott nyavajgot . az Álat tartási ágazat mindig rizikó Libás Csellónakk volt. Én tapasztalatbol tudom. |
Évfolyamelső dániel IMPI péter Jük Áljogász : A BILIS |
#5137 az Álat tartási ágazat mindig rizikó Libás Csellónakk volt. Én tapasztalatbol tudom.2018-05-15 10:48
Boros Józsefné : Kékcicitartó !
Libás Libajnai Csele Csellő is veszett nagy Demokrata !
Mondjuk nem olyan Fennséges Karizmatikus Demokrata mint a Kigyózó Terép Csecső , vagy Rolex Szekkkfűvess Laca , vagy Bilis Impi Karácsonya ( vagyis az Én Karácsonyom )
de Demokrata !
. |
dániel Bableves ilona VK |
#5138 az Álat tartási ágazat mindig rizikó Libás Csellónakk volt. Én tapasztalatbol tudom2018-05-15 10:51
Hát még nekem ! ÉN IS TAPASZTALATBÓL TUDOM ! Igazam van Ütődött Fiacskám , Te Évfolyamelső Bilis Impótens Dilibogyó ? He ?
.
|
Mária Márton : Kékcicitartó |
#5139 Igazam van Ütődött Fiacskám , Te Évfolyamelső Bilis Impótens Dilibogyó ?2018-05-15 10:57
dániel Bableves ilona VK ! Elmebeteg , Kékharisnya Demokrata péter Fiacskád Megjelenése, látványa, nyilatkozatai az idegbajt hozták rám !
A Képmegosztó Tolcsiból is látható : Impi péter fiad MEGRÖGZÖTT HAZUDOZÓ ! . |
Dr Mády Zoltán Bolsewikk Oboahangszerelő |
#5140 A Képmegosztó Tolcsiból is látható : Bilis Impi péter fiad MEGRÖGZÖTT HAZUDOZÓ !2018-05-15 11:04
Én is szeretném megérni Bilis Impi " működését " , naponta imádkozom ezért a Nagyságos Sztálin Aczélhoz + Kopaszkához : a rákos Matyeshoz !!. És HISZEK bennük, mert én valódi BOLSEWIKK vagyok, nem pedig JÜKbetyár, mint ez az istentelen Dániel Bableves iluska petibarma !
. |
Anna Mátrai : Kékcicitartó |
#5141 Nem. Évfolyamelső dániel Bilis Elftásnak semmi esélye.2018-05-15 19:41
Évfolyamelső dániel donkihóté bilis impi péter hadvezér a szegedi Csillagba látogatott, mert a Rend ott nem kicsit erős, így Dr Mády " Zoltán " volt bokszoló, meg volt AVH harcos, meg Kékharisnya -alelnök támogatásra szorult.
. |
Citromos Tila Pia |
#5142 dániel donkihóté bilis impi péter hadvezér Dr Mády " Zoltán " volt bokszoló,AVH harcos, meg Kékhar2018-05-15 19:49
Netta Brazilia " énekesnő " nyerte Tojj Bilis Impi című " dalával " az " Eurovíziós " "Dalfesztivált ", amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. Szabót Szalon ! Tódi Rab ! A ! ,,, A Csillagban ! Betta Cosmetics Avon !
. |
Dr Mády Lámpavasas " Zoltán " volt bokszoló, AVH harcos, Kékharisnya -alelnök |
#5143 Netta Brazilia " énekesnő " nyerte Tojj Bilis Impi című " dalával "2018-05-15 19:52EZ tisztára olyan, mintha Ausztrália nyerné az Afrika-kupát. |
Jutka Kiss : ) kisjucus ( |
#5144 Netta Brazilia " énekesnő " nyerte Tojj Bilis Impi című " dalával "2018-05-15 19:55Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője??? |
Tojj Bilis Impi Brazilia |
#5145 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 19:59Sosem nyert Eurovíziót Ausztrália. |
Dr Mády Lámpavasas " Zoltán " volt bokszoló, AVH harcos, Kékharisnya -alelnök |
#5146 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 20:00Ki nem szarja ezt le? |
Judit Lipp Sicc eximpilógus |
#5147 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 20:06
Ha valakinek szemléltetni akarnám, hogy Európa ma mekkora pácban van a saját hülyesége miatt, csak megkérném, hogy nézzen bele ebbe a műsorocskába. Négy éve szakállas punci, tavaly portugál szellemi fogyi, idén elhájasodott brazil tyúk. Felkészül: kerekesszékes ében herm " afrodité ". |
Andrea Kardos eximpilógus |
#5148 Jutka Kiss : ) kisjucus ( : Uhh..ki Tojj Bilis Impi Brazilia designnere/öltöztetője???2018-05-15 20:08Mikor először megláttam ezt a torzszülöttet, egyből tudtam, hogy Brazilia nyeri az EUROvíziós Szarfesztivált. Ha fogadtam volna, most milliárdos lehetnék basszameg |
Bilis Impi : Kék Szalagos Demokrata és a JÜK Legjobb Áljogásza |
#5149 egyből tudtam, hogy Brazilia nyeri az EUROvíziós Szarfesztivált.2018-05-15 20:17Andrea Kardos eximpilógus ! A lengyel külügyi tárca a gázai övezeti fejlemények kapcsán arra hívta fel kedden Izraelt, hogy tartsa tiszteletben a palesztinok jogát a békés tüntetésekre. Aláhúzták egyúttal, hogy ezt a jogot a palesztinok nem használhatják ürügyként az erőszak alkalmazására.
Mint azt a varsói külügyminisztérium honlapján olvasható nyilatkozatban leszögezik, Izrael jogosult saját határainak védelmére, szorgalmazzák viszont e tekintetben az “arányos erő alkalmazását”.
Varsó a dokumentumban a kétállami megoldás mellett áll ki,
ezt tarja az izraeli-palesztin konfliktusban egyedüli lehetséges eszköznek “az igazságos és állandó béke” elérésére. |
Gábor Komondi : Kékharisnyálkodó |
#5150 Lökdösődés volt, de ez abból fakadt, hogy Évfolyamelső Bilis Impi mindenáron be akart jutni, n2018-05-16 08:08
Amúgy is a leggonoszabb állatfajta a Kékharisnya barmok közül Évfolyamelső dániel IMPI péter Barom ill. Mády Barom ! ha erre még muníciót is kapnak odafentről kékharisnya formájában, akkor tort ül a hülyeségbe ojtott barbárság.
. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1467 Létrehozva: 2024-09-29
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
451 Létrehozva: 2024-11-08
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
334 Létrehozva: 2024-11-19
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1355 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
139 Létrehozva: 2024-10-28
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
100 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
352 Létrehozva: 2021-12-02
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
78 Létrehozva: 2024-11-15
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
339 Létrehozva: 2024-10-16
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
109 Létrehozva: 2024-10-20
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
166 Létrehozva: 2024-10-17
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5064 Létrehozva: 2024-06-21
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6701 Létrehozva: 2023-07-26
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
40 Létrehozva: 2024-11-12