UKRÁN állampolgár NE kapjon magyar nyugdíjat!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) UKRÁN állampolgár NE kapjon magyar nyugdíjat!! petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#2762016-05-25 08:06Remélem van értelme de ha nincs is tudunk vmi kárt okozni ennek a mocskos kormánynak! |
Vendég |
#2772016-05-25 08:18Nem egyértelmű?? |
Nagy Huszein Tibor Balástya |
#278 Re: valahogy tisztára kéne mossuk Ferit2016-05-25 08:18
| ||
Ludvig Jenő |
#279 Re: Re: valahogy tisztára kéne mossuk Ferit2016-05-25 08:22#278: Nagy Huszein Tibor Balástya - Re: valahogy tisztára kéne mossuk Ferit ez az egész orbán viktor zsebnyilas és polt peti koreferus gyengesége. Reméljük Mesterházy Attilának még lesz egy-két szava Feri tisztázta magát , nem lopott . Sebestyén Aladár önkét mondott le a Szemlőhegyi villáról az APRÓ-KLÁN javára. |
hengergumizó demokrata |
#2802016-05-25 08:24Feri tisztázta magát , nem lopott . Sebestyén Aladár önkét mondott le a Szemlőhegyi villáról az APRÓ-KLÁN javára. |
Molnár "csaba" |
#281 dr Dániel Péter megmondta az Igazságot2016-05-25 08:27„A hívők fanatikus, hisztérikus megszállottsága és a vezető folyamatos istenítése miatt javaslom , hogy a DK párt helyett egyházként legyen inkább bejegyezve. Hiszen már úgyis szélsőséges szektaként működik egy ideje.
Gréczy lehetne a főpap,
Karizmatikus Gyúrcsótány Feri pedig maradna szimplán messiás.
Ezzel ráadásul végleg megoldódna az MSZP-vel történő vagy nem történő vagy félig-meddig együttműködés kérdése is.” |
Karizmatikus Gyúrcsótány Feri |
#282 a Balatonfelvidék szőlészete és borászata2016-05-25 08:30Eltűnt vagy meg nem irt szakdoga ? He ? |
Ludvig Jenő |
#283 Re: a Balatonfelvidék szőlészete és borászata2016-05-25 08:32#282: Karizmatikus Gyúrcsótány Feri - a Balatonfelvidék szőlészete és borászata szerintem a fletónak lövése sincs a szölészethez |
Vendég |
#2842016-05-25 08:39Csak olyan személy kapjon Magyarországról nyugdíjat, aki itthon, hivatalosan dolgozott (ezért fizetett is nyugdíjbiztosítást!!!). Az itthon élő nemzetiségiek sem kapnak az anyaországból nyugellátást, mivel nem ott élnek, nem ott dolgoznak! Talán a saját országunk idős embereit kéne rendes ellátásban részesíteni, hiszen ők egy életen át itt dolgoztak!!! |
Sebestyén Aladár Szemlőhegy |
#285 Re:2016-05-25 08:45egyet értek |
Dr. Dániel Péter ügyvéd |
#2862016-05-25 08:48Figyelj te degenerált jobbikos buzeráns köcsög! Dr. Dániel Péter ügyvéd úr izraeli állampolgár, úgyhogy a magyarországi biróság kinyalhatja a hátsóját. Szóval a börtönös dumádat tedd ki vonának meg a többi jobbikos gecinek! Mert azok hamarosan a sitten lesznek! Ja és az anyádat ne itt áruld jobbikos köcsög! |
magyar demokraták |
#2872016-05-25 08:49Szavazz a jobbikra, ha primitív neonácikat akarsz hatalomra juttatni! Szavazz a jobbikra, ha államcsődöt, polgárháborút vagy háborút akarsz! Szavazz a jobbikos csürhére, ha iszlám terrort akarsz Magyarországon is! Szavazz a jobbikra, ha nyomorban akarsz élni! Vesszen a jobbik!!! Szavazz ezekre az aljas, degenerált jobbikos operettnyilasokra és biztos a nemzethalál! Börtönbe és a pokolba a ezekkel a mocskos, aljas, degenerált jobbikos neonáci disznókkal!! |
jobbikos hazaáruló férgek |
#2882016-05-25 08:51Aljas, primitív, degenerált, neonáci hazaárulók vagyunk. Szánalmas, szemét, operettnyilas férgek. Teljesen jogos ez a petíció, hiszen tényleg a börtönben és a szemétdombon lenne már a helyünk! Addig is tolongunk a Blahán és szopatjuk ratyi pisti kurva anyját lazán! Mélytorokkal nyeli szaporán! Ráadásul még genetikai alattvalók is vagyunk, az emberiség szemete és a magyar társadalom legalja! |
dr Dániel Péter |
#289 Jól lepippantott az anyád jobbikos ratyi pisti!2016-05-25 08:52Ha láttad volna ratyi pisti, hogy az anyád hogy csámcsogott ma is a túrós faszomon. Még a fülébe-orrába is belespricceltem a geckót. Majdnem olyan szép orra van a vén kurvának, mint neked ... |
dr Dániel Péter |
#2902016-05-25 08:55Nem győzöm hangsúlyozni, hogy minden jobbikos és gárdista csak mocskos, aljas, degenerált hazaáruló. A muszlim terroristák csicskái. Ez a petíció végre engem is meggyőzött. Sajnos ettől én még csak egy szopós jobbikos pondró vagyok. A gárdisták ürülékében hempergek. Ja és ma lefostam a nagyszüleim sírját. Szerencsétlen nagyanyám úgyis csak egy ócska ribanc volt, nagyapó meg egy szopós hímringyó. Szerencsére már megdöglöttek. Az anyám is egy ócska szopós ribanc. Egyébként ma lefostam a csókakői Horthy-szobrot is. De aztán lenyaltam róla a fos felét. Ez az igazi jobbikos nyalóka! Ez való a hozzám hasonló, mocskos jobbikos hazaárulóknak! Most éppen bevettem a gyógyszereimet, azért vagyok ilyen őszinte. Bocsánat a ma firkált, hazug, aljas bejegyzésemért és elnézést, hogy itt árulom a szopós kurva anyámat, de kellene a pénz nagyon. Szopassátok a vén kurvát, jól nyeli! Amúgy rohadjon meg élve minden hazaáruló jobbikos bunkó! Dr. Dániel Péter ügyvéd úrnak igaza van! Vesszen a neonáci, iszlám-csicska jobbik! Jobbik-mentes szebb jövőt!!! Akár már egy sörért is szopok! Egy jobbikos ratyi vagyok! Vesszen a jobbikos csürhe! Puszika a zacsitokra! Szerencsétlen horthy miklós pedig egy ócska háborús bűnös volt! Most viszont a pokolban szopja hitler farkát! De az anyám és én sokkal jobban szopunk a Blaha Lujza téri nyilvános wc-ben! Ipari mennyiségben nyeljük a gecit! Lajos bácsi! Már beszéltem anyámmal, hogy lelkesebben szopjon! Próbáljátok ki hát bátran a torkunkat! |
François Hollande |
#2912016-05-25 08:56Nous exigeons plus de Jobbik, une nouvelle interdiction du parti néo-nazi fasciste, puisque l'existence et le fonctionnement viole les dispositions pertinentes du traité de paix de Paris et de la législation hongroise. Nous protestons contre le fait qu'un tel raciste et partis antisémites ont une façon d'inciter le Parlement hongrois pour protester et, des idées révisionnistes insensées et irresponsables contre la démocratie et de la politique anti-européens. Nous exigeons une interdiction du parti, car elle est étroitement liée à la loi interdit "Garde hongroise" est épuisé et les activités des passions viles excitent les stériles, vile, la haine de fomentation raciste et la propagation. Nous exigeons que l'Assemblée nationale hongroise, le gouvernement et le pouvoir judiciaire à prendre des mesures dans tous les moyens légaux possibles pour interdire les dirigeants Jobbik et impeachment juridique. |
balegyenes |
#2922016-05-25 08:57Köszönjük az ügyész úr megtisztelő támogatását! Itt pedig egy újabb remek fotó Péter barátunkról, aki már a jogi kurzuson tanul Tel Avivban. Sok sikert Péter, Izraelben is legyél olyan tökös ügyvéd, amilyen Magyarországon voltál! Shalom! |
Wittner Mária |
#2932016-05-25 08:58Dr. Dániel Péter ügyvéd Úrnak volt igaza mindenben, hiszen tényleg csak egy ócska, köztörvényes, lincselő prosti voltam 56-ban. Nem véletlenül neveztek el az akkori srácok, közöttük Pongrácz Gergely is "szadista fröccsös kurvának". A tények makacs dolgok... elnézést kérek! Most pedig megyek vissza a Blahára, a Somogyi mamával oboázni! Ha már a parlamentből úgy kibasztak, mint a macskát szarni. Ma este egyébként már egy sörért is mehet a mélytorok lenyeléssel! AKCIÓ! Gyertek kemény farkú legények! Leápolunk mindenkit és vödörszámra nyeljük a gecit! A jobbikos ratyi pista szerencsétlen szopós kurva anyjával már várunk rátok! Anyák napja alkalmából már egy fröccsért vagy bablevesért is boldogan szopnék, éppen úgy mint 1956-ban! Gyertek, retro-oboa velem! Vagy a jobbikos ratyi pista szopós kurva anyjával! Esetleg a ratyi pistával! |
dr Dániel Péter |
#294 Izraeli Haditengerészet. Na ilyen nincsen a magyar parasztoknak...2016-05-25 09:00Izraeli Haditengerészet. Na ilyen nincsen a magyar parasztoknak... |
izraeli katona |
#295 Izraeli Haditengerészet. Na ilyen nincsen a magyar parasztoknak...2016-05-25 09:01Izraeli Haditengerészet. Na ilyen nincsen a magyar parasztoknak... |
dr Dániel Péter |
#2962016-05-25 09:08
Jogos. Tényleg minden jobbikos degenerált operettnyilas bunkó. Ráadásul a legtöbb sajnos ráadásul még szexuálisan is aberrált. |
Vendég |
#2972016-05-25 10:56Nehogy már minden jött-ment, saját magát magyarnak valló külföldi állampolgár részesüljön abból a pénzből amit én és a többi Magyarországon élő magyar állampolgár véres-verejtékkel megkeresett és befizetett! Ez szégyen!! |
Ludvig Jenő |
#298 Re: Nehogy már minden jött-ment, saját magát magyarnak valló külföldi állampolgár részesüljön abból2016-05-25 11:15 |
ruszwurm |
#299 Re: Re: Nehogy már minden jött-ment, saját magát magyarnak valló külföldi állampolgár részesüljön ab2016-05-25 11:32megtalálták gyúrcsány hires szakdolgozatát. A Sebestyén Aladár villájának pincéjét végre átfésülték ... és ott lapult a szőlész szakdoga |
Vendég |
#3002016-05-25 12:00A mai magyar Nyugdijrendszer helyzete mellett nem tartom helyesnek a meglévő kevés befizetett pénz összeg szétosztását olyanok számára akik nem fizettek a nyugdijkasszába semmit! Még a magyar emberek nyugdijára is kevés. |
|
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
6801 Létrehozva: 2024-06-21
A kulturális, zenei és közösségi életért
1267 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
650 Létrehozva: 2024-12-16
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
352 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
273 Létrehozva: 2025-01-01
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1775 Létrehozva: 2024-09-29
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
219 Létrehozva: 2025-01-02
A PÉNZ SZÁMÍT, NEM AZ ÉLET?
195 Létrehozva: 2025-01-14
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
245 Létrehozva: 2024-12-14
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53215 Létrehozva: 2014-01-01
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
167 Létrehozva: 2025-01-01
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
457 Létrehozva: 2024-11-21
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
101 Létrehozva: 2025-01-03
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
183 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
442 Létrehozva: 2024-12-09
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6827 Létrehozva: 2023-07-26
A szilveszteri tűzijátékok betiltásáért Kőbányán
74 Létrehozva: 2025-01-01
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49899 Létrehozva: 2024-02-07