Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#6476 Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh

2012-01-03 13:20

#6467: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éhen  

Hát először is: A cím végén kérdőjel van, nem pont. Kijelentő mondat végére pontot teszünk, kérdő mondat végére kérdőjelet. Nekem egyébként már attól is gusztustalan az egész, hogy a közismerten kormánypárti, Magyar Nemzet címen megjelenő szennylapnak küldték el. Továbbiakban csak azt kérdezem, ha igaz is volna, hogy Gyurcsány apja börtönben ült valamikor, akkoris mi köze van ehhez az édesanyjának? Csak annyi, hogy jaj, de jó, ő él még, rúgjunk egyet bele.

Filiszteusi, gusztustalanabb vagy, mint gondoltam. Undorító. 

Vendég

#6477 Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh

2012-01-03 13:21

Vendég

#6478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene

2012-01-03 13:24

#6471: - Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh 

Az irígység beszél minden emberből, aki vagy esze, vagy tudása alapján nem jutott semmire. Ezek közé tartozol te is.

Vendég

#6479 Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh

2012-01-03 13:25

#6475: - Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éhen  

A tények makacs dolgok, az igazság nem mocskolódás még ha oly rendkívül kényes is bizonyos körök számára. Viktorral együtt kezdték pályafutásukat kisztitkárként, miért lennének különbözőek?

Mindegyik elmebeteg, becstelen diktátor.

filiszteus

#6480 Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh

2012-01-03 13:32

#6475: - Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éhen

Olvasd már el kérlek az ítéletet, ahelyett, hogy álmodnál.

A "Földbedöngölés" alatt azt a tévévitát érted, ahol egy szemüveges pszychopata személyeskedett egy higgadtan válaszolgató, türelmes emberrel?

Vendég

#6481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene

2012-01-03 13:33

#6471: - Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh 

Miről beszélsz, te szélütött?! Sorold már fel, hogy mit lopott ez az ember!

Jellemző rátok, hogy a "fától az erdőt...."

A FIDESZ tavaly lenyúlta  a 12 év alatt, nyugdíjra félretett pénzeket /el is tapsolta!/, az idén viszi a maradékát /ez is erre a sorsra jut!/; Most jelentették be, hogy kiveszik a jegybank devizatartalékának  egy részét, magyarul az egyetlen megmaradt esélyünket arra, hogy elkerüljön az államcsőd. /ebből meg a megyék köztartozásait csökkentik és "élénkítik" a gazdaságot/

Ehhez képest a magyar államadósság  a 16 évvel ezelőttihez hasonló magaslatokban jár, - mire a nagytudású, mindenhez értő, nyugdíjat megvédő Selmeczivel bejelentetik, hogy a MNB nem tud számolni....és bejelenti, és ti elhiszitek!

Fölháborító ez a gátlástalanság, felelőtlenség!

Ki gyűjtetett a jövőre is gondolva? / a baloldali kormányok/ Ki az aki elherdálta? /a mostani/ Ki mutogat mégis visszafelé??? Nézzetek már szét! Ne csak a közrádiót, köztévét figyeljétek! Felsőbb utasításra hazudnak, mismásolnak.

Elegem van!!!! Unom a trágárkodást, a szarrágást! Hányan voltak tüntetni?? 10 vagy 100-ezren? Nem mindegy!? A lényeg, hogy a dicső VEZÍR nem mert a nép elé állni mellszélességgel, dagadó kebellel, hogy mire jutottunk 20 hónap alatt. Suttyomban osont el.

Viszont arról gondoskodott, hogy az állami vezetők milliárdokban mérhető év végi jutalomban részesüljenek! Hogy 13 millióért ünnepeltesse magát, hogy 12 milláért öndicsőítő képeket rendeljen. És sorolhatnám, sorolhatnám, sorolhatnám! A nyomorult nép meg döglik bele a bércsökkenésbe, a pénz elértéktelenedésébe, az újabb és újabb adókba, a benzinárba, a forint gyengülésébe.

Vendég

#6482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene

2012-01-03 13:35

#6480: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglenek éh 

Nem, én arra gondolok, ahol egy szemüveges, nyurga fiatalember fölbe döngölt egy törpe pszihopatát.

És még annyi: 40-50 évvel bionyos események után nem tisztességes dolog olyat olvasni rá valakire, amiről nem tehet. Gyurcsány édesanyja egyedül nevelte a gyermekeit, ezért nem mocskolódás jár, ő egy egyszerű, tisztességes munkásasszony,aki ezt sosem tagadta. Én tisztelem érte.

Vendég

2012-01-03 13:42

Filiszteusi, fröcsög belőled a gyűlölet, csak tudnám, mi hozza ezt ki belőled. Képzeld el, az 50-es években, amikor én gyermek voltam, volt nekem egy osztálytársam. 7. gyermek volt a családjukban, a nyolcadikkal volt az édesanyja várandós éppen, amikor az apja elment iszogatni egy kocsmába munka után és ott elmesélt két kupica, vagy akármennyi ital elfogyasztása után egy Rákosi-viccet. Megállt mellette 2 bőrkabát. Soha többé nem látták. Édesanyja tisztességgel felnevelte mind a 8 gyereket a takarítónői állásából, több diplomás lett. Na, ha ő gyűlölködne, megérteném, de Téged?!?!?!

Vendég

#6484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem dög

2012-01-03 13:43

#6478: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene 

Ha tudnád mennyire nincs igazad, úgy látom magadból indulsz ki, hogy hova tartozom azt meg nem pont te mondod meg.

irigység helyesen leírva :-)

Vendég

#6485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem dög

2012-01-03 13:43

Vendég

#6486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem

2012-01-03 13:44

#6484: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem dög 

Csak neked szabad mások felett ismeretlenül pálcát törni? De érzékenyek lettünk, ha a mi lelkünket érintik meg, nocsak, nocsak...

egyszer én is hibázhatok, egy ékezethiba bocsánatos. Amúgy igazad van, ha én kényes vagyok rá, ne menjen ki a kezem alól helytelenül semmi...

filiszteus

#6487 Re:

2012-01-03 13:57

#6483: -

Nem rendelkezel túl nagy emberismerettel, ha összekevered a megvetést és lenézést a gyűlölettel. Ezt a szerencsétlen pszychopata gyurcsányit inkább sajnálom, mintsem gyűlölném. Azt viszont egy kissé émelyítőnek tartom, hogy ilyen rajongói oldalat hoztatok ösze neki.

Gyurcsányi minden tekintetben a folytatása a "bőrkabátos 50-es éveknek, akár a saját ifjúkori karrierjét nézzük, akár a beházasodását az Apró-klánba, akár a 2006-os rendőrterrort nézzük.

munkát, kenyeret

#6488 Kellene tenni valamit…

2012-01-03 14:05

Tisztelt becsapott honfitársak!
Sajnos bedőltek az elmebeteg ámokfutóknak és korlátlan hatalmat adtak nekik a saját életük fölött. >EZ< a "demokrácia" nyomorra, megfélemlítésre, koncepciós eljárásokra alapul. Ha hagyjuk, hogy a történelem megismételje önmagát, jönni fognak az éhezés, a sírás és a haláltábor is, sorban egymás után. A diktátor a vesztünkbe sodor minket. Ha nem bukik, mi bukunk és ne higgye senki, hogy nem lehet még ennél is nagyobbat.
egy közszolga, akinek még egyetemi végzettsége is van...

#6489 ORBÁN CSALÁD VAGYONI HELYZETE...

2012-01-03 14:06

#6473: - Re:  Egyet kell kiharcolni az pedig egy elfogadható minimálbér

SZÁMOLTASSUNK:  VIKTÁTOR ÉS  FAMILIA ZRT-JE HOGYAN SZÜLETETT ???  EZEK AZ EMBEREK ÉLETÜKBEN NEM DOLGOZTAK, CSAK A KÖZSZFÉRÁBAN,  AKKOR HOGYAN SIKEREDETT SZERT TENNIÜK MILLIÁRDOS VAGYONRA ??? DE MÉG CSAK AKÁR EGY MILLIÁRDRA IS ??   A KÖZSZFÉRÁBAN DOLGOZOM 24 ÉVE, NEM KERESEK ROSSZUL (210.000 NETTÓT), DE, HA  2X-3X ENNYI LENNE A FIZETÉSEM, AKKOR SEM TUDTAM VOLNA SZERT TENNI HOZZÁJUK HASONLÓ VAGYONRA. TEHÁT...

dr. Nemes Julianna

2012-01-03 14:15

Tisztelt Vitázó Felek!

ne vegyék komolyan 6488-as "munkát kenyeret" címen író ápoltunkat. valahogy kiszökött és odaült az orvosi szobában gép elé. Írogatott mindenfélét. Még Strasbourg-ba is írt, amiért ott tartjuk az intézetben.

Üdvözlettel

Dr. Nemes Julianna

pszichiáter

Vendég

#6491 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem dög

2012-01-03 14:22

#6481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene 

Megszólítottságom kapcsán kérdem Én, hogy ki állította annak az ellenkezőjét mint amit Te itt leírtál? Csak hamar elfelejtitek kik lopták szét az ország JELENTŐS vagyonát 8 év alatt, tényleg vak vagy pártkatonájuknak teccik lenni? Valamint Én úgy tudom pont a fityes kezdte el gyüjtetni a magánnyugdíjt, majd 2011-ben kétszer is szembeköpte saját magát, tudod 12 év alatt gyűjtött!

Remélem minél többen fognak tüntetni, szép hosszú és magas lámpaoszlopok vannak arra végig, lehetne sormintázni, fityesz-mszmp-fityesz-stb.. Kíváncsi lennék ki menne azok után megélhetési politikusnak, képviselőnek.

Szélütött az öreganyád különben, ha nem szereted a trágárkodást akkor ne műveld.

Vendég

#6492 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem dög

2012-01-03 14:25

#6482: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem döglene 

Ilyen alapon még tisztességes embereket is tisztelhetnél, de az smafu mi?

Vendég

#6493 Re:

2012-01-03 14:33

#6490: dr. Nemes Julianna -  

Szerintem vége a jópofáskodásnak! Annak kellene kezelésre menni, aki még mindig úgy érzi, hogy ilyen semmirevaló beírással el lehet venni a dolog élét. Hát nem, nem és nem! Elég belőletek! Keressetek egy olyan oldalt, ahol elistápolgathatjátok egymást; továbbra is győzködhetitek magatokat, hogy itt minden rendben van.

SEMMI SINCS RENDBEN! A DEVIZATARTALÉK ELHERDÁLÁSA - innentől kezdve - pedig EGYENESEN A FIDESZNYIKEK FELELŐSSÉGE!

Igaza van a 6488-nak! Munkát, kenyeret akarunk...!

Nem a most tiltakozók mondták, hanem TI!  Nézzétek meg!  Most itt tartunk! Amikor az eredeti szöveg elhangzott, akkor csupán annyi történt, hogy a FIDESZ nem nyert a választásokon. Ahhoz képest hogy állunk most???

watch?v=V0M_N8nfg10&feature=related

munkát, kenyeret
Vendég

#6494 Re:

2012-01-03 14:33

Hű, de vicces itt valaki. Csak el ne hagyja a humorérzéke…

Vendég

#6495 Az irígység beszél minden emberből, aki vagy esze, vagy tudása alapján nem jutott semmire.

2012-01-03 14:41

#6486: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Az undorító büdöskomcsi férgek (azaz MSZP-sek és gyurcsányisták) sem 

Én török pálcát?  Amúgy ismerős ez a gondolatkőr nem gondolod? Összekevered az igazságtalanságot az érzékenységgel, csak azért válaszolok Neked, mert látom értelem szikráját a mondanivalódban, de összességében kellene látnod az elmúlt éveket, cselekményeket, nem csak kiragadott részeken kellene rugózni.

A saját lelkedet is ápolgasd, akkor lesz igazán nyugalmad, és rádöbbensz, hogy Mi irányítjuk a sorsunkat és nem magas és mini diktátorok.

Bocs a helyesírási útmutató csak piszkálkodás volt.

Vendég

#6496 Re: ORBÁN CSALÁD VAGYONI HELYZETE...

2012-01-03 14:52

#6489: egy közszolga, akinek még egyetemi végzettsége is van... - ORBÁN CSALÁD VAGYONI HELYZETE... 

Maximálisan egyértek veled, de elfelejtetted az elmúlt 20 év bűnöseit is felkérdezni nem gondolod? Ők nem felelősek semmiért szerinted? Érdekes mércéd van.

Vendég

#6497 Re: Re:

2012-01-03 15:03

#6487: filiszteus - Re:  

A te szemed homályosítja el a gyűlölet. Ez nem más, hiába is próbálod másképp lefesteni.Maximum irígy vagy rá, hogy a nyomába sem érsz. Emberismeretből tényleg nem vizsgázok jelesre, mert én minden emberben mindig először a jót látom meg - már ha van benne jó. Viktorkád az az üdítő kivétel, akit első pillanattól, azaz 1989.június 16. 12 órától kitartóan útálok, mert már akkor megláttam benne a gonoszt. Rá az Észak-Koreában viselt szürke vászonkabátot tudnám elképzelni, a szomorú az, hogy nagy léptekkel közelítünk felé.

Vendég

#6498 Re:

2012-01-03 15:06

Doktor néni, én láttam a Nyírőben pszihiátert kávézni... A kanalat fordítva tette a kávéba és le is nyalta. Mielőtt gondolkodóba esne, a sebészet vendége voltam. Jó kávézást.

DR. CSERNUS

#6499 AKI MEGLELI NEMESNÉ SZ.: PARASZT JULIANNÁT, SZOLGÁLTASSA VISSZA A GYOGYÓ TALÁLT TÁRGYAK OSZTÁLYÁRA !

2012-01-03 15:06

#6490: KERESSÜK  dr.Nemesné Paraszt Julianna ELSZABADULT ÁPOLTUNKAT !!!

CSAK, HOGY MEGVAGY JULCSIKA !!!  GYERE VISSZA SOS, MERT, HA ÚGY HOZNAK,  MEGINT KÉT HÓNAPRA LEKÖTÖZVE KELL, HOGY TÁROLJALAK,  OLYANKOR MEG ÚGY TUTULSZ,  MINT 8 DOWN KÓROS EGYSZERRE,  PEDIG TE CSAK EGY VAGY A 9 KÖZÜL. SIESSÉL, MERT DR.VIKTORKA MÁR ŐRJÖNG MIATTAD, AMIÉRT RÁÖNTÖTTED AZ ÁGYTÁLAT, TUDOD MILYEN, ÖSSZESZEDTE ÉS VISSZA AKARJA ÖNTENI KAMATOSTUUUL.

Vendég

#6500 Re: Re: ORBÁN CSALÁD VAGYONI HELYZETE...

2012-01-03 15:10

#6496: - Re: ORBÁN CSALÁD VAGYONI HELYZETE... 

felkérdezni - mit jelent? Csak tippelek: megkérdezni?