Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért

Vendég

2012-02-10 05:00

Az igazsagert meg kell kuzdeni!!!!!!!!

Vendég

2012-02-10 09:13

Göncz Kinga és .... társai, szemébe tudnak nézni ezek után magyar honfitársainak? Illetve, ők már nem a honfitársaink. (mint az ovodában, árulkodnak az ovónéninek, nevetségesek,dedósok). Adjon a jó Isten sok erőt, egészséget Orbán Viktornak és koalíciós pártjának, hogy véghez tudja vinni terveit, elképzeléseit, és kivezesse az országot abból káoszból, amelyet az előző kormány előidézett. A nehézségek ellenére mi KITARTUNK, és nem fogyunk, sőt.. !!!. Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!! eitbedit

Vendég

2012-02-10 09:15

Felemelő élmény volt - de most különösen-, hogy ennyi jó érzésű ember között lehettünk egy jó cél érdekében! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

Vendég

2012-02-10 09:47

Még mindig nincs vége a Nemzet elleni támadás-sorozatnak, csak az igazság és érte az összefogás segíthet.

Vendég

2012-02-10 10:06

Beteljesedni látszik az a "jóslat", hogy a világ szellemi felvilágosodása innen, kis hazánkból fog elindulni.
Az olyan emberek aknamunkája ellenére, mint ....Imre Nobel díjas, állítólag magyar származású író, aki a holokausztból kovácsol tőkét, és írt egy olyan könyvet, amelyet előtte már sokan, sokkal jobban megírtak. Meg az olyan magyarok ellenére, mint akik most, hogy itthon már nem hazudhatnak, az EU parlamentben és szerte a világban folytatják a hazudozást, de ezzel szerencsére azt fogják elérni, hogy mi többen leszünk és megerősödünk.

Vendég

2012-02-10 10:11

Igen,most jött el az ideje!!!

Vendég

2012-02-10 10:24

Nagyon örülök, hogy a hideg ellenére ilyen sokan részt vettek a békemetben. Felemelő érzés volt.

Vendég

2012-02-10 10:27

Gyomorforgató , ami történik velünk a világon. Nagy szégyen lenne, ha a gonosz erők felül tudnának kerekedni. A tegnapi EP ülés is bebizonyította, hogy silány, jellemtelen emberekkel állunk szemben. Ez csak megkettőzi erőnket, mert Isten is velünk van!

Vendég

2012-02-10 10:46

Támogatom és Örülök, hogy létre jött!!!

Vendég

2012-02-10 10:51

Szégyen, hogy Magyarok(?) külföldön hazugságokkal ártanak Hazánknak!!!

Vendég

2012-02-10 11:28

Szeretném, ha minden hazáját szerető ember megértené, hogy vagy összefogunk, vagy végleg gyarmattá válunk ...

Vendég

2012-02-10 11:40

Szívvel lélekkel meghatottan gyertyával a kezünkben imádkoztunk. Erősnek kell lennünk, mert az ellenzék mérhetetlen háborút indított a jobbítás ellen. Vigyázzunk egymásra, ne veszítsük el türelmünket és kitartásunkat!!

Vendég

2012-02-10 11:41

Ezt látva visszatér a remény! Köszönjük mindenkinek, aki szervezte és aki testben, vagy lélekben ott volt.

Vendég

2012-02-10 11:50

Jó ötlet, mert a Békemenet fegyvertény volt a hazugságözönnel szemben. Megmutatta, hogy a magyar nemzet akkor adja leginkább önmagát, ha nincs pártruhába öltöztetve. A Békemenet során - lévén Farsang ideje jött el - a magyar nemzet önmaga és mások előtt is levetette az álarcát (a Farsang sajátossága) és ez a farsangi forradalom lökéshullámokat indított el a világban.

1. Művelődési (kulturális) forradalom: az UNESCO-ban éppen hogy csak elismert magyar műveltség (táncházmozgalom) berobbant a pesti éjszakába és megmutatta, hogy életképes alternatívát kínál a mulatni vágyóknak a szórakozásra hétvégén.

2. Médiaforradalom volt, mert Magyarországon még az eleddig legmegátalkodottabb tömegtájékoztatási szervek is - így vagy úgy de mégiscsak - beszámoltak róla (origo.hu, index.hi, NB.nol.hu, a rárakódó felhangok ellenére is)szakítva a korábbi évek gyakorlatával. Ezt a menetet három médium szervezte és maga mellé állította a többi médiumot is. (Ez a folyamat beindult a világban is, mutatva, hogy az "elhallgatás" zsákutca.)

2. Politológiai forradalom indult be. Az, hogy Fritz Tamás az ECHO Stúdióban a felvonulással egyidejűleg leszögezte, hogy a baloldal-jobboldal ma már mást jelent mint 70-100 évvel ezelőtt, felér a Sztálin szobor ledöntésével. Eddig ez a tabu állt.

3. Sportforradalom is volt, mert bénák és sánták meneteltek (én magam egy mankós embert láttam menetelni, de voltak tolószékesek is). Az embereket meg lehet és kell mozgatni, mert a válság bénultságot-tespedést vált ki. A járdán kamaszok görkorcsolyáztak.

4. Vallásos forradalom is volt: a gyertyával kezükben menetelő és szent énekeket (a népdalaink szentek, mert romlatlanok, nem kezdte ki őket az idő vasfoga sem)éneklő és a számukra fontos emberek ("szentek") képeit hordozó emberek a vallásos menetek ("processziók") sajátjai. (A Bazilikánál zúgtak a harangok is.)

Az összes fenti alapvető változás nemzetközi zöngéket kapott: a svédek, lengyelek, litvánok, görögök, s N.B. skótok is (már az észak-írek is el akarnak szakadni az Egyesült Királyságtól) mert kezdettől fogva európai népek nevében is vonultunk. Ez elég sok publicitást kapott.

S legvégül a Békemenet titka az volt, hogy egyszerre három - korábban elgondolt, de meghiúsult - terv megvalósulása volt.

- a 2006. szeptember 24-i Hősök terére tervezett FIDESZ-megmozdulás, amikor - ha le nem mondják - le lehetett volna váltani az előző garnitúrát.
- a 2008-as virágvasárnapi Hősök terei CÖF-megmozdulást
- a 2011. október 23-ra tervezett ünnepi nagygyűlést, amelyet valószínűleg vérbe fagyasztottak volna a hatalomelvonási tünetegyüttesben szenvedők. Ez lett volna ugyanis az az ünnepi alkalom, amikor felszabadultan meg lehetett volna ünnepelni az anti-Biszku-lexet.

S a legfontosabb: ez a siker nem jöhetett volna létre a kihangosítással és cukros műzenével, mert ez a pótcselekvés szerepét tölti be és ahelyett, hogy mozgósítaná a lélek erejét az énekléssel, éppen ellenkezőleg: kioltja-megöli azt.

Vendég

2012-02-10 11:53

Szólj hozzá...
vendég

#441 Vendég

2012-02-10 11:54

Ott voltam.Csodálatos érzés volt annyi egymást szerető ember között lenni.

Vendég

2012-02-10 12:06

Egyet értek, ám azt gondolom,gyorsabban kellene a bűnösöket bíróság elé állítani, lásd Malév!!!Ezek hatalmas pénzek, melyek hiányoznak. Gyorsabban, és sokkal keményebben. Sokat beszélnek róla, de alig történik valami. Az emberek szeretnék börtönbe látni a bűnösöket, lassan nem hiszik el, hogy ez valamikor is bekövetkezik. Bízom a kormányban, sok beszéd helyett valamilyen módon gyorsítani kell az eseményeket.Nem ide tartozik, de nem tudom megállni, hogy az utolsó EU parlamenti meghallgatásról ne szóljak. Nehezen viseltem el, hogyan alázta meg az egyik bizottsági elnök asszony miniszterelnök helyettes urat, ez tűrhetetlen, ennyire nem kellene semmi áron megalázkodnunk. Nagyon szégyelltem magam,, nehezen viselem, ha vezetőinket ennyire engedékenyek, ez sokkal fontosabb, mint Gönc Kinga gyalázatos viselkedése. Ne hagyjuk magunkat, Magyarország sokkal többet érdemel. Tudom , hogy nehéz az EU nélkül, nem én mondtam: van élet az EU n kívül is, nem azt mondom, hogy lépjünk ki, de ez már sok. Elnézést!!! Hajrá Magyarország

Vendég

2012-02-10 12:16

Gratulálok a szervezőknek végre mi is megmutattuk
hogy létezünk és nem hagyjuk magunkat.
Hajrá Magyarország!

Vendég

2012-02-10 12:46

Végre csak rendes emberek vettek körül. Angyal szállt el felettünk

Vendég

2012-02-10 12:52

Nagyon örülök hogy volt ez a tiltakozó menet az elnyomás és a félrevezetés ill.a hazudozások ELLEN.Nem jó a tájékoztatásunk, mert az ellenünk és az ügy ellen felsorakozók hazugságaikat inkább informálja ,mert állandóan sulykolják a hazugságot. Nekünk ebből tanulni kell és a Sályát eszközeikkel kell vissza riposztozni !!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-10 13:04

Vendég

2012-02-10 13:08

Az elmult időszak tapasztalatai folytán, erősödött benem az eurószkepcitizmus.

Vendég

#448 t

2012-02-10 13:18

Csodálatos érzés volt részt venni ezen a megmozduláson. Büszke vagyok honfitársaimra, és hálás vagyok a szervezőknek. Isten áldja őket! Ez volt Magyarország valódi arca, nem az , amit az EP fest
rólunk. Anna

Vendég

2012-02-10 13:44

Nagyon örültem annak, hogy vegre hallatta a hangjat a nep. Igy elhallgat a szemet komcsi propaganda!

Vendég

2012-02-10 14:49

Nagyon aktuális ez a petíció!Minden hazugság elhangozhat ott Brüsszelben BÜNTETLENÜL!
Azt mondta pld.egy "hazánkfia"/?/,hogy a vörösiszap katasztrófa károsultjaiért nem tett meg a kormány mindent.MENJEN EL DEVECSERBE AZ ÚJ LAKÓTELEPRE!/Én voltam/.Nyilván akkor a többi szövege sem igaz,HAZUG!