A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére petíció automatikusan generált fórumtémája
GÓJ |
#226 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-12 20:27#225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nem írtam alá, mert számomra minden magyar állampolgár magyarnak született ebben a hazában, legyen az magyar, cigány, vagy éppenséggel zsidó. Nem gyűlölni kell a cigányt, hanem megtanítani kultúráltan élni, dolgozni és nem gyűlölni kell a zsidót, mert jó állása van, mert tanult, mert érzéke van a kereskedelemhez, joghoz, hanem tessék utána csinálni. Miért nem lehet békében, szeretetben élni, ha egyébként lehetne? Tessék munkahelyeket teremteni, felvenni oda a tanult cigányt is dolgozni, persze akkor nem udvarsöprögetőnek. Senki nem fog szemrehányást tenni, hogy a magyar munkahelyet teremtett. Kevesebb lenne a cigánybűnözés. Kádár alatt töredéke volt a mostaninak, de akkor volt munkájuk. Nekem pedig igenis vannak zsidó barátaim, akiket csak származásuk alapján nem fogok utálni. Van közöttük vezető és van közöttük egyszerű könyvelő is, sőt, van szobafestő-mázoló. A te címedet biztos nem adnám meg neki, mert őt félteném az indulataidtól. Gyönyörűen dolgozik egyébként. Kettőnk között ilyen különbségek vannak, nekem nincs szégyellnivalóm, a teljes életpályámra büszke vagyok. |
Vendég |
#227 Re: Egy kis módosító javaslat, kiegészítés a szöveghez2013-02-12 20:42 |
Vendég |
#228 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-12 21:16Tudjuk kifajta maga. Előbb utóbb mindenki tudni fogja. Nem csak a külső ismertető jegyei alapján , hanem ahogy viselkedik és károsítja embertársait. A Magyar magyar és hasonló már felvilágosult emberek tábora csak szaporodni fog, és nem reagál a sértegetéseire. Jó tanács Önnek : Ne harapja meg az etető kezet ! |
GÓJ |
#229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-12 21:44#228: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Egykori gimnáziumi tanárom mondta egy hozzád hasonlóan okos osztálytársamnak, hogy: "TE SZERENCSÉTLEN". Hát most én ugyanezt mondom neked. Nagyon örülök, hogy már és sem vagyok tanár, pályát váltottam néhány éve szerencsémre. Még annyi, hogy én az állatokat szoktam etetni, mást meghívok ebére, vacsorára. Te biztosan nem leszel közöttük. |
Vendég |
#230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-12 21:45 |
Vendég |
#231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-13 00:22#226: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jól van, műgój! Ha nem írtad alá, akkor ezek szerint bűnös vagy, egy szemét zsidógyilkos! Akkor pedig fizess és bűnhődj! A petíció igen világosan fogalmazott - ugye el tudtad olvasni és meg is értetted a szöveget? Ez egy igen világosan, egyértelműen megfogalmazott szöveg. Ha megértetted, akkor miért beszélsz mellé, pláne úgy, hogy elkezded a magyarokat pocskondiázni? Ez nagyon "zsidós"! ..... itt most eléggé megkaptad volna a magadét, de beláttam, hogy bár te egy sértegető tahó voltál, én nem mondok rólad olyanokat, amelyekre semmilyen bizonyítékom sincs, mert lehet, hogy alapjában véve egy becsületesen dolgozó ember vagy - csak a látásmódod primitív. Most láttam, hogy azt írod, tanár voltál - remélem, nem történelem vagy magyar szakos tanár, mert ahogy itt viselkedsz, az azt jelenti, hogy totál agymosott fajta lehetsz és megfertőztél sok ártatlan gyermeket! Tanuld meg: Ha nem ismersz valakit, igen primitív szint az, hogy látatlanban, ismeretlenül is véleményt alkotsz róla. Ez is nagyon "zsidós"! És bármilyen meglepő, de nekem is vannak olyan ismerőseim e két fajból, akiket embereknek tartok. Csakhogy ebben a petícióban nem erről volt/van szó - tudni kéne olvasni és érteni a szöveget! A zsidók megítélésében pedig a barátaidat interjúvold meg, hogy egyetértenek-e abban, hogy a magyarság el nem követett bűnök miatt évtizedek óta fizet egy pénzéhes zsidó bandának! Ha nem értenek egyet, akkor irasd alá velük is a petíciót (olvasd már el mégegyszer és fogd már fel, mi is áll benne!). De ha egyetértenek, akkor kibújt a szög a zsákból! Lehullt a lepel! De megkérdezheted azt is, hoyg mi a véleménye a kohn- és a rosenfeld-féle magyargyilkoló (sőt -csak hogy lásd, van ismeretem a témában- zsidókat is kivégző) zsidóbandákról? Tiltakoznak-e ők is ezek ellen? Javaslom, költözz el Észak-Magyarországra egy kis cigányhaverkodásra! Vagy próbálj meg a médiában, a bank szakmában munkát szerezni úgy, hogy hangoztatod a magyarságodat (persze, nagy kérdés, hogy te mit tekintesz magyarságnak). aztán próbálj meg feljutni a ranglétrán, ha van tehetséged! El fogsz csogálkozni, hogy mégsem olyan magyarbarát a zsidó, mint ahogyan azt te képzeled! Ébredj fel, ez itt Magyarország, amit épp most tűntetnek el a "haverjaid"! |
GÓJ |
#232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-13 01:35#231: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te egyszerűen barom vagy. Aki nem ért veled egyet, az zsidó? Én ilyen emberekkel nem tárgyalok, sőt, nem is veszlek emberszámba, mert nem vagy az. Nem mondom, hogy nagyobb zsidó vagy, mint ők, mert nem akarom a zsidókat indokolatlanul megbántani. Magyar vagyok és gój, eszem van, ezért beszüntetek veled minden társalágást. Te nem vagy társalgásra alkalmas, sőt, ember se nagyon lehetsz. A viszontnemlátásra. |
Vendég |
#233 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-13 22:21#232: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Műgój! A leckéknek vége! Magyar(ság)-ból ELÉGTELEN! Szövegértésből ELÉGTELEN! Megbuktál! CTRL+ALT+DEL a zsidómosott agyadban, aztán REBOOT magyar rendszerrel! És akkor megérted, miről beszéltem. S megszűnik a tahóságod is, amivel mást (akit nem is ismersz) sértegetsz! És nem leszel zsidóbb a zsidónál! |
Vendég |
#234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 05:12#226: GÓJ - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Én nem szeretnék vitába szállni veled, de írd már ki légyszíves, hol is vannak bántva ebben a petícióban a zsidók?! Email címemet megtalálod a facebook oldalamon, - ha be ismerted hibádat és nem akarod a közösbe ki írni - oda is el küldheted. Ígérem, nem fogom ki adni!!!
Apáthy István lászló (székely zászlót keress a nevemnél)
|
Gorcsev Iván |
#235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 16:58#234: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: T. Apáthy István!
Nos, akkor "Gój" helyett válaszolnék arra, hogy hol is bántotta a zsiókat a petíciójában, de válaszolok néhány felvetésére is. Igaz, nem tudom van-e értelme, mert nem tudom, hogy petícióját csupán az empátia totális hiánya okán írta, vagy merő rosszindulatból, esetleg gyűlöletből... A szösszenet ugyanis hemzseg.... hogy finoman fogalmazzak a csúsztatásoktól. Tegyük fel, Ön nem elvakult, nem utálja eredendően a zsidókat, csak valamit igazságtalannak érez, s ezt kívánta kiadni magából és éppen ezért hajlandó elgondolkodni, kicsit más szemmel nézni a dolgokat. /A hozzászólók jelentős részétől ezt nem várom el, de miután Ön váltig állítja, hogy nem antiszemita, s más problémája van, hátha... A helyenként megjelenő cinizmusom így nem is - feltétlen - Önnek szól.../ A kárpótlással nem foglalkoznék, csupán az emberi dolgokkal.
1. "kun (kohn) béla" - Kétszer is "muszáj" volt jelezni, hogy "(kohn)", azaz finoman utalt arra, hogy zsidónak született. /S ez nem elhanyagolható, hogy bár zsidónak született, sok köze nem volt a zsidósághoz. Egyéb észrevételeimet ez ügyben majd később, itt csak annyit, hogy bizony, bújtatottan zsidózott.../ Az már talán csak az én "butaságom", hogy akit megvetek/utálok stb., annak a nevét BIZTOS nagybetűvel írom, mert nem emelem "nemecsekernő" rangjára... /Jó tudom, a Pál utcai fiúk szerzője, bizonyos Molnár Ferenc ugye... zsidó volt, így kit érdekel, miket írt, még akkor is, ha szerte a világon kiemelten kezelik ezt a regényt. Miként "névadómmal", Rejtő Jenővel is ez a gond, hogy hiába nőttek fel rajta nemzedékek, de ugye szintén zsidó volt, ráadásul akik ezt felrótták neki, a halálba küldték.../
2. Bevallom kicsit zavaros már a petíció első mondata is. Azok akik nem éltek akkor, nyilván nem érezhették magukat felelősnek 1944-ben. /2014-ig még ne szaladjunk előre, addig még van egy év.../ Viszont, ha arra gondol, hogy akik akkor éltek, azoknak nem kéne felelősnek érezniük magukat, akkor bizony már nem értünk egyet. Én elhiszem, hogy az Ön szülei, nagyszülei semmilyen szerepet nem játszottak a deportálásokban, sőt még azt is készséggel elhiszem, - tudom, nem írt ilyet, - hogy több zsidó életét is megmentették. A lényeg, hogy ők nem tettek rosszat egyetlen zsidóval sem. Lássa kivel van dolga, azt is elhiszem, hogy a "Mozgalomban" is csak ilyenek vannak, akik sem maguk, sem a szüleik/nagyszüleik révén nem érintettek a zsidók üldözésében, de.... Egyrészt idézhetem a költőt: "vétkesek közt cinkos aki néma", milliók nézték tétlenül, ahogy a szomszédjukat kifosztotték, elvitték, megölték... S ami a nagyobb, hogy rengetegen AKTÍVAN részt vettek mindebben. Az pedig hazugság, hogy csak a németek, mert a magyar csendőrség, a(z akkor IS, majd néhány évtizeddel később szintén...) feljelentgető házmesterek, a zsidók házára, vagyonára stb. pályázó hazonlesők, antiszemita gyűlölködők stb. nélkül bizony nem történhetett volna meg a vidéki zsidóság szinte teljes elpusztítása. Így viszont magyar emberek küldtek halálba, s ezt fontos kiemelni: MAGYAR embereket, akiknek csupán annyi bűnük volt, hogy zsidó családba születtek. Ráadásul a többségük még csak nem is volt különösebben vallásos! S ha az is volt, magyarnak tartott magát, csupán másfajta templomba járt imádkozni... Tehát a magyar állam (emberek) nem védték meg a honfitársakat, mi több rengetegen aktívan részt vettek az üldözésükben, s akkor ugye még nem beszéltünk a Dunába lövésekről, s egyebekről.
3. Értem Önt, nem Ön tette, nem Ön a gyilkos, miként a családjának sincs semmi köze a szörnyűségekhez, így nincs miért bocsánatot kérnie, de... A bocsánat kérés NEM arról szól, hogy Ön személy szerint mit tett, hogy minden magyar bűnös, hanem csupán a következőt: "Sajnálom, - esetleg elítélem, - hogy az akkor élő magyarok, nem védték meg az elhurcolt, ugyan más vallásba született, de szintén magyar embereket, gyerekeket... Miként azt is, hogy sokan kegyetlenkedtek, vagy érdekből, lelkesedésből segítették a deportálásokat..." Ennyit jelent, nem többet! Nem azt jelenti, hogy Ön a felelős! Egy gesztus! Egy nagyon komoly gesztus, amely megemlíti, hogy magyar emberek, magyar emberekkel szemben tették... Nos, ha Ön (vagy bárki) nem ért egyet az idézőjeles résszel, az a következőt jelenti: nem sajnálja, így jó eséllyel helyesli, ami akkor történt... vagy nem tartja magyarnak az elhurcoltakat, megölteket. /A petícióban 10 millió magyar emberről - gondolom itt élőkről - ír, így ez azt jelenti, hogy elfogadja, a Magyarországon élő zsidók, - többnyire - magyarok! Ráadásul az Ön által említett '48-49-es szabadságharcban a zsidók a számarányuknál lényegesen nagyobb létszámban vettek részt, már akkor is bizonyítva magyarságukat.../
4. Ön OKKAL nem tartja hibásnak magát a deportálásokért és az akkor történetekért. De kétszer is jelzi, hogy Kun Béla "hova is tartozott", így kimondatlanul is arra utal, hogy a ma Magyarországon élő zsidók viszont vegyék magukra Kun, vagy Rákosiék bűneit... Mindezt azért, mert Kun és "bandája", vagy Rákosi és társai közül többen is zsidó családba születtek. Miközben az átlagzsidó ugyanannyit szenvedett mindkettő idején, s ugyanaz a sors várt rá, mint bárki másra, így előnye nem származott abból, hogy zsidó, hátránya viszont kétszeresen is! /Kun és a többiek, illetve Rákosiék zsidóságáról is beszélhetnénk, mennyire zsidó az, aki a sajátjait ugyanúgy irtja, mint másokat... De ez hosszadalmas, és nem tartozik ide./
5. "a zsidóság, mint népcsoport nem is szerepel a magyar nemzetiségek listáján" - Ez pontosan azért van így, mert az itt élő zsidók nem nemzetiségnek, hanem zsidó vallású MAGYAR-nak tartják magukat...
6. S végül: bár nyilván semmit nem változtatna a múlton, de mint gesztus, gondolom Önnek is jól esne, s az Ön számára is jelzés értékű lenne, ha a ma élő osztrákok, franciák, oroszok jeleznék, hogy ugyan nem ők tették, hiszen nem éltek akkor, de elnézést kérnek: a szabadságharc leverését követő időszakért, Trianonért, a 40 év alatt elkövetett bűnökért stb. Egy bocsánat kérés a normál, mindennapi életben sem tudja megváltoztatni, ami történt: ha valaki véletlenül rálép egy másik lábára, meglöki és még sorolhatnánk, a lényege, hogy sajnálom, ami történt.
Üdvözlettel: Gorcsev Iván...
|
GÓJ |
#236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 17:44#235: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tisztelt Gorcsev Iván! Így ismeretlenül köszönöm Önnek, hogy megválaszolta helyettem Apáthy István provokatív levelét. Én valóban nem akartam és nem is akarok válaszolni neki, mert lehet, hogy nem lennék ennyire kultúrált. Minden szavával, gondolatával egyetértek, jól összefoglalta a lényeget. Baráti üdvözlettel "GÓJ" |
Aláthatatlanlégió |
#2372013-02-14 18:53Tisztelt #235, Gorcsev Iván! Minden tiszteletem az Öné, azért amit és ahogyan leírta. De leginkább azért, mert valószínüleg ezt annak ellenére tette, hogy tudja: falrahányt borsó. Üdvözlöm! netudgi |
Vendég |
#238 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 22:35#235: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tisztelt Gorcsev Úr!
Engedje meg, hogy ki fejezzem ama véleményemet, mely szerint önt félig vita partnernek tekintem, mert meri vállalni a nevét! Ellentétben " gój " barátunk és a másik hozzá szólótól, aki minden féle hülye nick név alatt hajlandó csak hozzá szólni! De csak félig, mert a hozzám intézett levelét így kezdi:
" Nos, akkor "Gój" helyett válaszolnék arra, hogy hol is bántotta a zsiókat a petíciójában, de válaszolok néhány felvetésére is. Igaz, nem tudom van-e értelme, mert nem tudom, hogy petícióját csupán az empátia totális hiánya okán írta, vagy merő rosszindulatból, esetleg gyűlöletből... A szösszenet ugyanis hemzseg.... hogy finoman fogalmazzak a csúsztatásoktól"
Ez a kezdet megkérdőjelezi a hiteles és valóban vita képes mivoltát!
Ennek ellenére szeretném felhívni a figyelmét, hogy én NEM!!! khon béláztam és nem rákosizoztam, szerintem valakivel "véletlenül" kever! Na, eme három tényező ama meglátásra vezetett, hogy elvakultakkal nem érdemes vitába szállni, ezért köszönöm a hozzá szólását, de érdemtelennek találom Önt a a viszont válaszra!
További kellemes gyűlölködést kívánva önnek és az önhöz hasonlóknak:
Apáthy István. |
Vendég |
#239 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 22:46#235: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gorcsev, műgój és a láthatatlan! (Érvényes rájuk a focimeccsek szurkolói kórusa által harsogott: Három hülye!) Szép dolog az emberiesség, de vajon miért is a zsidó oldalán, a magyarral szemben szónokoltok? Mint Apáthy István is megírta és a petíció szövege továbbra is változatlan: senki nem gyűlölködött, senki nem akart zsidó vért látni (nem úgy, mint a zsidó peszah-kor... - Tiszaeszlár és az évezredes vérvád a zsidókkal szemben). Mindössze mi, magyarok, azt akarjuk, hogy STOP! Élősködőknek netovább! A Gorcsev-féle nagyívű szónaklat erőltetetten okoskodó és kioktató valamint egy óriási félrevezetés! Aki magyar, az érti, hogy a petíció miről szól és miért. Aki zsidó(bérenc), az vagy megpróbál új témákat nyitva támadni, ajvékolni vagy (mint ez az agymenés is) történelmi csúsztatások mentén cáfol (talán nem hallott az 1943-as zsidó ügynökség megmentő bizottságának jegyzőkönyvéről?). Lényeg a lényeg: én és nagyon sokan közülünk nem éltünk akkor. Az akkori időkről szóló publikus (zsidó média) és nem publikus (revizionista történészek) anyagai ellentétesen írnak az eseményekről, azok hátteréről. Ismerve a zsidó mentalitást (talmud), e faj aljas magyargyilkosait, a zsidók világgyilkos ármánykodásait (Benjamin Freedman beszéde) és a jelen zsidó mocskait (izrael terrorja, gyilkosságai), én (és biztosan sokan mások is), ha választani kell, nem a hullabizniszeseknek hiszek! A Gorcsev-féle - magyarokat névtelenül, bizonyíték nélkül vádoló - baromságokkal szemben a zsidó oldalon az e témában hangoztatottak hiteltelenségére bizonyítékként itt van pl. egy bizonyítottan emberkereskedő (de persze a zsidók által végtelenségig magasztalt - hisz aki pénzért ad-vezs életet, az aztán a jó ember!) wallenberg, egy elie wiesel főcsaló, akit a saját fajtársa leplezett le! Gorcsev, erről miért nem értekezel? De elképesztő pofátlansággal elhallgatod pl. Koszorús Ferenc és az Esztergoni Páncélosok cselekedetét (pedig ezt még tom lantos is nyilvánosan megköszönte), sőt, történelmi bizonyíték van még arra is, hogy maga Szálasi is intézkedett a zsidók védelmében. Azt már csak slusszpoénnak szánom, e mélységesen zsidósirató trojkának, hogy 1943-ban a magyar kormány kilépési szándékát épp a londoni zsidók akadályozták meg, nehogy már akkor német megszállás legyen Magyarországon. Tehát Gorcsev (vagy ki): mennyire is vagy te objektív? Miért is bizonygatod egyfolytában, hogy mi magyarok bűnösek vagyunk? Magyar vagy te? (ez költői kérdés volt). Az, hogy ki, kitől kérjen bocsánatot, és a bocsánat mire jó, most nem nyitok vitát. De azért ha nem tudnátok, ti "három nyulak": itt nem hogy bocsánatkérés özön volt már, hanem a zsidóknak 70 éve fizet kárpótlást a magyar nemzet! Vagy talán kiesett az emlékezetetekből gyurcsány haverotok 21 millió dolláros jóvátétele, amit pedig nem is kértek a magyar államtól, mert a "megbékélő" zsidaja épp az USA-t perelte be, s kapott onnan először ennyi kártérítést. S erre ugrott rá ez a degenerált és megduplázta az összeget. Hát nem! Elég volt! Ha ez a triumvirátus esdekelni, fizetni akar, ám tegye, de csak a saját nevében és pénzéből. Mi, sokan mások, akik magyarként a magyar történelemnek egyéb zsidó érintettségét is ismerjük (hogy ne menjünk messzire: a jelenkor történelmét), azt mondjuk, hogy ELÉG! NEM VAGYOK BŰNÖS! NEM KÉREK BOCSÁNATOT! NEM FIZETEK KÁRPÓTLÁST! Aki pedig nem látja a zsidó elnyomást, az ország ki- és elrablását, az vagy vak, vagy cinkos! |
Vendég |
#240 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 22:58#238: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eszméletlen a helyesírása. Hol járt iskolába? |
GÓJ |
#241 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 23:05#239: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Na, ezért nem érdemes ilyen emberekkel diskurálni. Gorcsev Iván helyettem szólt, nagyon jót. Gyorsan ketten jöttek őt alázni. Csak azt nem veszik észre, hogy saját magukat alázzák ezzel a viselkedéssel. Az, hogy igazi nevemet nem adom egy nyilvános fórumban, sok mindennel magyarázható, de leginkább azzal, hogy nem vagyok hajlandó felfedni kilétemet, mert szeretek nyugodtan aludni. Miután a FIDESZ 2002-ben kiengedte a szellemet a palackból, senki nincs biztonságban. Nekem nincs pénzem testőrségre, páncélautóra, ezért úgy élek, hogy ne is legyen rá szükségem. Nekem legfőbb jellemzőm a tisztesség, ahogy látom, Gorcsev úrnak is. Ezek után nem csoda, hogy nem vagyunk nektek/Önöknek szimpatikusok. A GÓJ a keresztények, ill. a nemzsidók elnevezése, miután magam kereszténynek születtem, meg is vagyok keresztelve, elsőáldozó is voltam, nyugodt szívvel használom ezt a nicknevet. Egyéb hozzáfűznivalóm nincs ehhez a fórumhoz, nem vagyok közétek való. |
Gorcsev Iván |
#242 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-14 23:18#238: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tisztelt Apáthy István!
Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de úgy rémlett, valamely hozzászólásában azt írta, Ön indította a petíciót - ha rosszul emlékeztem, akkor elnézést. Viszont, ha kicsit figyelmesen elolvassa a petíció szövegét, feltűnhet, hogy abból idéztem... |
Gorcsev Iván |
#243 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-15 00:48#239: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2013-02-14 22:46
Alapvetően felesleges válaszolnom Neked, mert egy sakk egyik figuráját idézed, amelyből nyolc van... De én is tudok egy ideillő szurkolói rigmust, amelyet a Hozzád hasonlóknak bárki nyugodt szívvel mondhat: "egyszerűen senkik vagytok!" Csak néhány dologra reagálnék a "színvonalas" hozzászólásod kapcsán. Bármennyire is nem tetszik Neked és elvbarátaidnak, a Magyarországon élő zsidók is magyarok.... ráadásul lehet, hogy lényegesen "nagyobb" magyarok, mint Te... Kedvelem, hogy a Hozzád hasonlók simán idéznek a Talmudból... - kérlek, majd tanítsatok meg ilyen szinte héberül, - de bizonyos alapdolgokkal nincsenek tisztában. Ez a vérvádas dumád nem csak rosszindulatú, hazug, de a képességeidről is árulkodik. Bár belemehetnénk, hogy melyik vallás nevében ölték meg a legtöbb embert az évszázadok során, ám hagyjuk. Azt viszont jelezném, ha már a Talmudot annyira ismeritek, hogy nem ártana a Bibliát is forgatni... A zsidó vallás egyik igen fontos törvénye a vérevés tilalma - tudod, a sahkter egyik fontos feladata a vágás mellett, hogy egy cseppnyi vér se maradjon az állatban. Nos, ez alapján sok alapja van a vérvádnak. Vagy Jézus is lelkesen fogyasztatota az ebmeri vért, azon a bizonyos utolsó vacsorán? Mert mit az közismert, az bizony egy pészachi vacsora volt... Az a kisebb gond, hogy Wallenbergnek még a cipőfűzúőjét sem köthetted volna meg, a nagyobb, hogy pont a Hozzád hasonlóktól kellett emberéleteket megvennie... Mert volt az pénz, amiért eladtátok azokat, akiket a Dunába lőtetek volna...
Nem, nem feledem Koszorús Ferencet, a páncélosokat, miként nem feledem Schlachta Margitot, Salkaházi Sárát, Apor Vilmost, Ocskay Lászlót, vagy éppen Sztehlo Gábort, hogy csak néhány nevet említsek a sok ezerből. Ők a a saját életüket is kockáztatták, hogy a Hozzád hasonlóktól minél több életet mentsenek meg...
Valóban nem vagy bűnös! Illetve pontosítsunk, az akkor történtek miatt nem... de csak egyetlen ok miatt, mert nem éltél akkor. Viszont az írásod alapján élvezettel öltél volna zsidót...is!
|
Igazságos Mátyás |
#244 "Helyreigazítások"2013-02-15 10:32Tisztelt Hozzászólók! |
Vendég |
#245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-15 11:08#243: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: gorcsev vagy inkább gorchew vagy méginkább górcső! Nagy kérdés, ki, mit ért "magyarok" alatt! Mert mi azt, aki a magyar nemzet érdekében tesz, cselekszik. Ilyenek voltak az aradi vértanúk nem magyar személyei is! természetesen csúsztatsz a '48-as eseményekben, mert nem ismered (vagy nem vagy hajlandó tudomásul venni) a magyar történészek e tárgykörben végzett kutatásainak eredményét. Mutass (nevesítve) zsidót, aki magyarként élt, viselkedett. Na, ilyen nem sok van! De persze van, mi, magyarok is ismerünk és elismerünk ilyeneket. Tisztelem, elismerem pl. Radnótit, Rejtő Jenőt. De bár a zsidók (így te is) hencegtek más, magyarul beszélő zsidókkal is, de mi, magyarok, nem vagyunk büszkék olyanra, aki magyargyűlölő (hiába kapott Nobel-díjat), vagy olyanra, aki az emberiség legpusztítóbb fegyverének kifejlesztésében vett részt - hogy csak néhány "nagy" zsidót vegyek alapul. Ezeken túl vannak olyanok is, akik az egyetemes emberiség számára tettek le valami maradandót az asztalra, ilyen pl. Neumann János. Az ilyenek elismerése már nem dagasztja annyira a mellünket, mert ebből a hazánk, Magyarország közvetlenül nem profitált, sokkal inkább egy erre épülő, világméretű üzletág, ami viszont már megintcsak a "na kiknek?" a kezében van. Ti persze erre nagyon büszkék vagytok! És itt a különbség! A természeti népek az ember és a természet közötti harmónia szemszögéből ítélik meg a világ dolgait. A zsidó egyetlen értékmérője a pénz, illetve az ebből származtatható hatalom, mások feletti uralkodás. Ez az alapvető különbség "zsidó" és "magyar" között. Ha ezt most felfogtad, akkor választ kaptál arra, hogy ki az, aki magyar és ki az, aki zsidó. A "cáfolataid" ezúttal is nagyon "zsidósak". A talmud mocskairól egy szót sem szólsz, hanem rögtön ködösítesz, de hát ez van, ha zsidóval vitázik az ember. Jézust pedig a szádra ne vedd, mert ti, a hozzád hasonló aljas zsidók öltétek meg (mivel te engem a múltba helyeztél, úgy én is téged - tehát anno te is biztos a gyilkosok közt ráztad volna az öklöd)! Ne dumával magyarkodj, hanem tettekel, hogy megtudjuk, mennyire is "nagyobb" magyar vagy! Például tiltakozz Magyarország zsidó gyarmatosítása ellen, a zsidó felvásárlások ellen, az ország tönkretétele, kiárúsítása ellen - na, éppen kinek is? Hát bizony a zsidó-vezérelt hatalmi csoportoknak! Például tiltakozz a bankok (na, kiknek is az élete a pénz?) aljas tevékenysége ellen Magyarországon, amelynek következtében immár több, mint 3ezer ember lett öngyilkos! Például tiltakozz izrael terrorállam ellen! például tiltakozz Mordeháj Vaanunu (tisztességes, becsülendő zsidó ember) meghurcolása ellen! De, te okoskodó zsidó, te ezt nem teszed, csak a magyarokat akarod kioktatni. Hát nem megy! Átlátunk rajtatok, a te elkorcsosult, embertelen, aljas fajtádon! Mivel a magyar nép, a magyar lélek alapvetően békés, jóindulatú és tisztességes, természetesen aki minket nem bánt, azzal mi is békében élünk, legyen az akár zsidó vallású. Ezt persze nem veszed észre! De a hozzád hasonló elfajzott, magyargyűlölő zsidó véglényeknek TAKARODJ van! Mert ez Magyarország, a magyarok országa! górcső! Cső! |
Vendég |
#246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2013-02-15 11:15#243: Gorcsev Iván - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: és végül mégegy (mert a firkálmányod hemzseg a provokációtól) te azt írod: "eladtátok azokat, akiket a Dunába lőttek volna"- vagyis én/mi magyarok már megint - a vád bizonyítása nélkül is bűnösök vagyunk. De te - ezen logika alapján - mégis teljesen ártatlan vagy, sőt, kikéred magadnak, hogy kohnbélával, sámueltiborral vagy rosenfeld mátyással és ávós zsidó gyilkosaival, e zsidó söpredékkel egy lapon legyél említve. górcső, te egy végtelen szenycsatorna vagy! Benned a fekália áramlik és sokszor ki is buggyan belőled. Ezért vagy te egy büdös zsidó! Jó lenne, ha a fajtád tisztességes része érdekében nem heccelnéd az őslakosságot, hanem elhúznál a Negev sivatagba és remete módjára elmélkednél az emberi jóság fogalmán! TAKARODJ! |
GÓJ |
#247 Soha többé holokauszt2013-02-15 12:03Na, kedves Iván, ezt megint megkaptuk. Ha valaki elolvassa az előző két vagy még több beírást, eszébe nem jut arra gondolni, hogy valami rasszista, fasiszta, zsidógyűlölő írta. Egyből az jut az eszébe, hogy ezt egy érzékenylelkű, igaz mélymagyar ember írta. Erre a fórumra soha többé nem írok, bele sem olvasok többé, mert a hányinger kerülget az ilyen emberektől még virtuálisan is. Üdv. GÓJ |
civil gondolkodó Vendég |
#248 Re: Re:2013-02-15 13:26A kedves felesége most már nyugodtan dolgozhat, biztos visszavezetik a munkába, felülvizsgálják az alkalmasságát, ha még nem történt meg. Most majd mehetnek nyugodtan a FIDESZ naggyűlésre, mert a baloldaliak biztos nem fogják magukat háborgatni, azok nem olyanok. Nem kellett volna okt.23 előtt hetekig összevizelni a Kossuth teret, autókat borogatni, felgyújtani, viakolor köveket felszedni és a rendőröket dobálni vele. Ha nem lettek volna azok az előzmények, nem lett volna szükség a gumilövedékekre. Egyáltalán: miért mentek oda? Aki nem ment, annak nem lett baja. Maguk provokáltak, utána meg jól megreklamálják az intézkedést. Csúnya dolog ám! |
civil gondolkodó |
#249 Re: Re:2013-02-15 13:29Mindkét fele magyar minden felesnek, minde magyar állampolgárnak. Tessék már leszokni a zsidózásról. |
Vendég |
#250 Re:2013-02-15 13:31Jesszusom... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1353 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
163 Létrehozva: 2024-10-17
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6682 Létrehozva: 2023-07-26
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1280 Létrehozva: 2024-03-21
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
100 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
81 Létrehozva: 2024-11-03
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
94 Létrehozva: 2024-10-07
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
70 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
56 Létrehozva: 2024-11-03
Adózás könnyítése
49 Létrehozva: 2024-09-19
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
38 Létrehozva: 2024-10-31
Drosztengedélyek maximalizálása
32 Létrehozva: 2024-09-19
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
893 Létrehozva: 2024-03-21
Madárhegy BEÉPÍTÉSE ELLEN! Elég a fakivágásokból!
5001 Létrehozva: 2024-05-02