Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #6028 Re: Re:

2016-04-09 09:12

#6022: - Re:  

 Az FB csoportban olvasható egy ilyen válasz:

Kaptam emailt:
Bemásolom:

A Kárrendezési Alaphoz érkezett megkeresésére hivatkozva az alábbi tájékoztatást adjuk.
Mellékelten megküldjük a kárrendezési összeg kiszámításához hozamadatot szolgáltató Quaestor Értékpapír Zrt. „f.a.” által rendelkezésünkre bocsátott adatok alapján készült részletező kimutatást, amely kötvény fajtákra lebontva tartalmazza a számláján 2008. január 1. után jóváírt bruttó illetve nettó hozamot, továbbá azoknak a kötvényeknek a beszerzési értékét, amelyek a felszámolás kezdetekor az értékpapírszámláján voltak.
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a kárrendezési szabályok szerint figyelembevételre került minden olyan hozam, amit a Quaestor cégcsoporthoz tartozó társaság által kibocsátott kötvényre tekintettel az elmúlt 8 évben jóváírtak az Ön számláján. Ebbe az időszakba esett a Quaestor Ingatlankötvények utáni hozamjóváírás is, tehát ha Ön rendelkezett ilyen kötvénnyel, ennek hozamát is tartalmazza a kimutatás.
Amennyiben a kimutatás adatai érdemi eltérést mutatnak az Ön rendelkezésére álló bizonylatokkal, és ennek további vizsgálatát kéri, kifogását továbbítani fogjuk a Quaestor Értékpapír Zrt. „f.a.” felé, azonban ez nem hosszabbítja meg a kérelem visszavonására rendelkezésre álló határidőt. A Kárrendezési törvény által meghatározott számítási módra vonatkozó kifogásokkal azonban az Alap nem tud érdemben foglalkozni.
A kárrendezési eljárás szabályozását a tőkepiac stabilitásának erősítése érdekében vett egyes kárrendezési intézkedésekről szóló 2015. évi CCIV. törvény (továbbiakban: Kárrendezési törvény) tartalmazza. Eljárásunkat e jogszabályi rendelkezések határozzák meg.
Kérjük, hogy szíveskedjék a fentieket kiegészítő tájékoztatásként elfogadni és a kárrendezési ellenérték meghatározását ennek a figyelembevételével megítélni.

Üdvözlettel:

Kárrendezési Alap