Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

ILYEN ELLENSZÉLBEN NEM NAGYON MEGY AZ ALÁÍRÁSHAMISÍTÁS. CSÓK : BILIS

/ #2074 IMPI összeszedte magát

2021-06-25 19:12

egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritik egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.

egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.

egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...