Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Jámbor Bandi Szikra Társulata

/ #3019

2021-08-25 16:19

Jámbor András mai napig képes volt megőrizni függetlenségét, érkezzen a fizetése bármelyik párttól, Jámbor hű maradt az alapelveihez. Először az LMP, majd a Párbeszéd fizetett alkalmazottjaként volt megkérdőjelezhetetlenül független, majd öt évnyi pártszolgálat után újságíró és főszerkesztő lett.

Az általa alapított Mérce élén is megőrizte függetlenségét, illetve hű maradt az elveihez. Teljesen függetlenül a független újságírói munkájától nemrég Karácsony Gergely egyik helyettese mellett kapott jól fizető állást. A főnöke a szintén független Kiss Ambrus, aki a Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormányokban betöltött vezető pozíciói mellett is független tudott maradni.

Jámbor András tehát zökkenőmentesen lett pártalkalmazottból újságíró, majd a fővárosi vezetés szakértője. Nemrég pedig annak örvendhettünk, hogy kerületében függetlenként megméretteti magát az ellenzéki előválasztáson. Autonómiáját az sem veszélyezteti majd, hogy egy esetleges választási siker esetén visszatér volt munkaadójához, és a Párbeszéd képviselőjeként végzi a dolgát a parlamentben. Szemernyi kétségünk ne legyen, hogy az LMP, az Együtt-Párbeszéd (már csak P! - a szerk.), a Mérce, és a fővárosi sóhivatal után a Párbeszéd frakciójában is ragaszkodik majd az erkölcsi és etikai elveihez, melyek nagyon szigorúak.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...