Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Cél a 10.000. aláírás! / Hozzászólások

Nyúton Izsák

#3001 Jihije Bemálna

2021-08-25 15:21

ez az ország utat tévesztett az elmúlt néhány évtizedben,

 

és lehetővé tette az egy főre eső ágyak számának szabadesését.

Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3002 az áprilisi választások tétje a fideszes kétharmad megakadályozása

2021-08-25 15:24

Az ellenzék országosan nem nyerte meg a 2019-es önkormányzati választást, a helyben győztes koalíciók működési zavaroktól terhelten kormányoznak, a demográfia a jobboldalnak dolgozik – figyelemre méltó írás jelent meg az ÉS hasábjain.

Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3003 az áprilisi választások tétje a fideszes kétharmad megakadályozása

2021-08-25 15:28

Figyelemre méltó írás jelent meg a minap az Élet és Irodalom hasábjain. A cikk – melynek szerzője Pétervári Zsolt – rögtön azzal indul, hogy „az első látásra talán kedvezőnek tetsző közvélemény-kutatások ellenére a kormányváltó szándékkal kooperáló Fidesz-ellenoldali konglomerátum lassan emberöltőnyi időszakra visszatekintő elhúzódó válságállapotban működik”, a továbbiakban pedig ennek valós okait igyekszik feltárni a szerző – kegyetlen őszinteséggel.

A sziklaszilárd bázisú Fidesz és Einstein

Pétervári rögtön az elején megjegyzi: az elmúlt harminc évben megfigyelhető, hogy a magyar középtársadalom „szinte mindig a nyugodt erő arculatával bíró formációra adta szavazatai többségét”, jelen pillanatban ezt a politikai közösséget pedig a Fidesz testesíti meg – amely pártot egyébként a szerző következetesen „állampártnak” nevez.

„A Fidesz változatlanul motivált bázisa sziklaszilárd: a közvélemény-kutatások adatsorai elfedik azon – a választási rendszer és a körzethatárok átalakítása folytán domináns – törvényszerűségeket, melyekből fakadóan az állampárt egyéniben legalább 10-15, de akár 20-25 egyéni mandátummal is többet szerezhet az ellenzéknél 2022 tavaszán. Ebből adódóan a kevésbé mobilizálható ellenzéki szavazók preferálta listának az előzetes kalkulációk szerint legalább 3,5 százalékkal több szavazatot kell kapnia, mint az állampártinak e hátrány kiegyenlítésére” – hűti le Pétervári a Publicus-kutatásokon esetleg fellelkesült ellenzékieket, egyben leszögezi:

a 3,5 százalékos listás ellenzéki győzelem kevéssé valószínű – ez tehát a cikk második állítása.
Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3004 Fidesz-ellenoldali konglomerátum lassan emberöltőnyi időszakra visszatekintő elhúzódó válságállapotb

2021-08-25 15:29

„Einstein szerint őrültnek lenni nem jelent mást, mint újra és újra megismételni egyazon cselekedetet, és ettől mindig más és más végeredményt várni. Játsszunk el a gondolattal, hogy a 2006 óta tartó – immár másfél évtizedes – őrületéből talán előbb-utóbb még a hazai ellenzék is kikezelhetővé válik egy újabb vereség hatására” – folytatódik a cikk, amelynek következő markáns állítása az, hogy „a hazai ellenzék nem nyerte meg a 2019. őszi helyhatósági választásokat”.

„A fővároscentrikus véleményvezér értelmiség elemzéseiben megfeledkezik arról, hogy a budapesti kerületek túlnyomó többségét a Borkai-botrány hatására ugyan váratlanul ténylegesen elvesztette az állampárt, azonban a kormánypárti jelöltek ennek ellenére 45 százalék körüli támogatottságnak örvendhettek, ami nemzetközi összevetésben egy magát nemzeti-konzervatívként definiáló gyűjtőpárt szempontjából rendkívül kedvező eredmény egy világvárosban. Emellett fontos kiemelni, hogy az ellenzék még az egyetemi városok többségében se tudott fordítani az eredményen, hiszen Debrecen, Kaposvár, Veszprém, Zalaegerszeg, Sopron, Békéscsaba, Nyíregyháza, Győr, Székesfehérvár, Kecskemét vezetése felsőoktatási központi szerepe ellenére továbbra is kormánypárti maradt” – indokol Pétervári.

Baloldali Jobbik és Bibó István

Továbbá ahol sikerült nyerniük két éve az ellenzéki pártoknak, ott sem rózsás a helyzet: a szerző úgy látja, hogy „a 2019 őszén helyben hatalomra kerülő heterogén egyesületi és egyéb pártszövetségi formációi folyamatos belső működési zavaroktól terhelten kormányozzák a megszerzett helyhatóságokat”.

Pétervári továbbá felrója a balliberális oldalnak, hogy máig nem végezte el a 2002–2010 közötti szociálliberális kormányzati időszak értékelési munkálatait,

pedig ez elengedhetetlen lenne a társadalom többsége számára hiteles program megalkotásához.
Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3005 Fideszes sikerek és a jövő áprilisi választás tétje

2021-08-25 15:31

Az írás egy további ellenzéki narratívát megdöntve az elmúlt 11 év sikereinek felsorolásával zárul,  legalábbis a szerző úgy fogalmaz, hogy a „hazai középréteg többségének értékítélete szerint a Fidesz-kormányzat komoly modernizációs és jóléti teljesítményt tudhat maga mögött. A középvárosok és a kistelepülések a kései kádárizmus óta nem látott mérvű közberuházásokkal gazdagodtak az elmúlt három ciklusban uniós és hazai forrásból. A helyi közösségek ugyan tisztában vannak a projektek túlárazásából fakadó forrásveszteségekkel, e fejlesztések azonban mégis szimbolikus jelentőséggel bírnak. A felújított főtér, a frissen térkövezett sétálóutca, a gondosan parkosított belváros, a nyugati színvonalú játszótér, a korszerű vasútállomás és a komfortos buszpályaudvar, valamint az újonnan átadott modern elkerülő szakasz, körforgalom és gyorsforgalmi út a látványosan urbanizálódó vidéki lokációk többségében mementóként hirdeti az állampárt országépítő munkáját”.

A Fideszt erősítő tényezőként Pétervári még megemlíti:

a demográfia is elkezdett a jobboldalnak dolgozni.
Dr Mády O2G "Zoltán" : Transzgender Nagyi , Bolsewikk Ámokfutó Kéktanga Főpap

#3006 Fideszes sikerek és a jövő áprilisi választás tétje

2021-08-25 15:33

A kádárizmus iránt nosztalgikus korosztályok fokozatos kihalásával párhuzamosan a rendszerváltó aktív generációk kezdtek inaktivitási korba kerülni. Az utolsó nagy létszámú, háború után született nemzedékek soraiban már az antikommunista rétegek vannak többségben. Emiatt a nosztalgia-baloldal pártjai (leginkább az MSZP) irányukból nem számíthatnak számottevő szavazói utánpótlásra. Ezzel párhuzamosan a kihaló kádárista szocializációjú baloldali rétegek helyébe lépő (nagyvárosokban a Momentum, vidéken pedig a Jobbik táborát gyarapító) új korosztályoknak még a kivándorlással is csökkentett elenyésző lélekszáma nem lesz képes ellensúlyozni a biológiai óra előrehaladtával évről évre fokozott ütemben elvesző baloldali voksokat. Ezen – legalább egy évtizedig még az állampártnak kedvező – tendencia 2026-tól kezdődően hatványozottan fogja csökkenteni a régi baloldal táborát, melynek szavazatmennyisége 2022-ben vélelmezhetően eléri a plafonértéket

4194 Gábor dr. Matlák

#3007

2021-08-25 15:35

Érdekesek az ilyen félig normális szerzők. Akkor összefoglalólagosan kijelenthetjük, hogy a FIDESZ-t azért nehéz leváltani, mert összességében jobban kormányoz, mint az az ellenzéktől várható volna?

Nem, ilyet az ÉS-ben nem lehet leírni. Legalább körülírni sikerült...

Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ Andrea

#3008

2021-08-25 15:37

A most még bizonytalanok nagy része a kormányoldalra fog voksolni, mert az ellenzéki programtervezet botrányosan rossz, akármelyik miniszterelnökjelöltjük győz az "előválasztáson", az sokkal kisebb kaliber lesz Orbánhoz képest. És a balos migrációs sumákolás sem tartható.

Dr Jóska O3G Piroska : hajfai bakmacskafarmer

#3009 Fidesz-ellenoldali konglomerátum

2021-08-25 15:39

 

 

 

Józan, demagógiától mentes, értelmiségi balliberális baráti körömön belül is

ez az értékelés mondható általánosnak.

Az MSZP-t véglegesen leírják,

továbbá siralmasnak tartják,

hogy az ellenzéki értelmiség hosszú idő óta képtelen hiteles, szakmailag, morálisan megkérdőjelezhetetlen alternatíva állítására,

 

hogy a bukott Gyurcsótány kezében van még a karmesteri pálca,

 

 

hogy a zsidó értelmiség egy része összeölelkezett a nácikkal, feladva minden értékrendet.

 

 

.

Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3010

2021-08-25 15:44

Ezután Pétervári megbecsüli a „rezsim megrendülésének” várható időpontját is: a 2021–2027 közötti uniós fejlesztési ciklus végeztével

Kesztheji Bableves Zsuzsika : Lábam Között Muzsika

#3011 Az MSZP-t véglegesen leírják, továbbá siralmasnak tartják,

2021-08-25 15:47

 

 

 Egyet tudnátok úgy küldeni, hogy jeges maradjon? Nagyon gusztusos!

 

.

Ileana Bableves Bojovici

#3012 Az MSZP-t véglegesen leírják, továbbá siralmasnak tartják,

2021-08-25 15:52

 

 

Szep napotmes lyo egeszsegetr kivanok !

 

OSZT LYÓNOPOTT

 

Ilona Bableves Takács

#3013 Gyurcsótánynál van a karmesteri pálca, a zsidó értelmiség egy része összeölelkezett a nácikkal,

2021-08-25 15:56

 

 

A választásokig, még nagyon sok ilyen léhűtő társaság fog utcára lépni,

nem kell közéjük állni!

Nekünk egy kötelességünk van, hogy a FIDESZ mellé álljunk

és bátorítsuk őket,

hogy a szavazást 2022-ben totál magasan megnyerjék!

 

.

Ilona Bableves Bach

#3014 a zsidó értelmiség egy része összeölelkezett a nácikkal,még nagyon sok ilyen léhűtő társaság fog

2021-08-25 16:05

 

 

Meg robbantgatni sem kizart, hogy újra fognak, mint horn gabó idejében 98 előtt.

 

.

Impi Karácsonya

#3015 a zsidó értelmiség egy része összeölelkezett a nácikkal,még nagyon sok ilyen léhűtő társaság fog

2021-08-25 16:07

 

Kedves Kékszalagos Demokraták , és a Jámbor Bandi Szikra Társulata Nektek már Szart sem ér ?

 

He ?

Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3016 Az MSZP-t véglegesen leírják, továbbá siralmasnak tartják,

2021-08-25 16:09

Köszönöm a megtisztelő megosztást! 

Magyar Club Eilat

#3017 Az MSZP-t véglegesen leírják, továbbá siralmasnak tartják,

2021-08-25 16:14

 

 

A helyi hatóságok  adatai azt mutatják, hogy Eilat mára hivatalosan vörös város lett,

 

.

Dr Mády O2G "Zoltán" : Transzgender Nagyi , Bolsewikk Ámokfutó Kéktanga Főpap

#3018 A helyi hatóságok adatai azt mutatják, hogy Eilat mára hivatalosan vörös város lett,

2021-08-25 16:16

 

A Kicsi Kovász Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter

az egész várost megkelesztette

 

.

Jámbor Bandi Szikra Társulata

#3019

2021-08-25 16:19

Jámbor András mai napig képes volt megőrizni függetlenségét, érkezzen a fizetése bármelyik párttól, Jámbor hű maradt az alapelveihez. Először az LMP, majd a Párbeszéd fizetett alkalmazottjaként volt megkérdőjelezhetetlenül független, majd öt évnyi pártszolgálat után újságíró és főszerkesztő lett.

Az általa alapított Mérce élén is megőrizte függetlenségét, illetve hű maradt az elveihez. Teljesen függetlenül a független újságírói munkájától nemrég Karácsony Gergely egyik helyettese mellett kapott jól fizető állást. A főnöke a szintén független Kiss Ambrus, aki a Medgyessy-, majd a Gyurcsány-kormányokban betöltött vezető pozíciói mellett is független tudott maradni.

Jámbor András tehát zökkenőmentesen lett pártalkalmazottból újságíró, majd a fővárosi vezetés szakértője. Nemrég pedig annak örvendhettünk, hogy kerületében függetlenként megméretteti magát az ellenzéki előválasztáson. Autonómiáját az sem veszélyezteti majd, hogy egy esetleges választási siker esetén visszatér volt munkaadójához, és a Párbeszéd képviselőjeként végzi a dolgát a parlamentben. Szemernyi kétségünk ne legyen, hogy az LMP, az Együtt-Párbeszéd (már csak P! - a szerk.), a Mérce, és a fővárosi sóhivatal után a Párbeszéd frakciójában is ragaszkodik majd az erkölcsi és etikai elveihez, melyek nagyon szigorúak.

Mészáros Lászlóné Bableves Zsuzsánna

#3020

2021-08-25 18:48

beteges, simán eszetlen nyomorult hülye, igazi patkány, aki azt hiszi ő a hétfejű sárkány.

 

Repedtsarkú Dr Dobos MEDDŐ Andrea

#3021 beteges, simán eszetlen nyomorult hülye, igazi patkány, aki azt hiszi ő a hétfejű sárkány.

2021-08-25 18:51

Mészáros Lászlóné Bableves Zsuzsánna

 

A Nemnormálissa  RÉSZEGEN még transzgender piréz tánczoslánynak is beöltözött , hogy ijesztegesse Bayer Zsolt Urat.

Dr Mády O2G "Zoltán" : Transzgender Nagyi , Bolsewikk Ámokfutó Kéktanga Főpap

#3022 KIDOBTÁK ELMEBETEG DÁNIEL PÉTERT AZ EILÁTI PSZICHIÁTRIÁRÓL A KÓRHÁZI BETEAVON FELZABÁLÁSA MIATT

2021-08-25 18:55

KÉKTANGÁS EMBEREK!

ITT AZ IDEJE EGY ORSZÁGOS MÉRETŰ ENGEDETLENSÉGI MOZGALOMNAK! MINDENKI TARTSA KUTYAKÖZELESSÉGÉNEK SZOLIDARITÁST VÁLLALNI AZ ÉRINTETT MAGÁNKLINIKÁVAL!!!

Lajos Gyarmati

#3023 KIDOBTÁK ELMEBETEG DÁNIEL PÉTERT AZ EILÁTI PSZICHIÁTRIÁRÓL A KÓRHÁZI BETEAVON FELZABÁLÁSA MIATT

2021-08-25 18:59

Gratulálok Egon !

Dr Mády O2G "Zoltán" : Transzgender Nagyi , Bolsewikk Ámokfutó Kéktanga Főpap

#3024 Gratulálok Egon !

2021-08-25 19:01

Lajos Gyarmati

 

Az Idegkórháznak ?

A bilisnek ?

 

Netalántán nekem ?

Évfolyamelső dániel O1G BILIS IMPI péter politika szakértő

#3025 Figyelem! Több hiteles forrásból is megtudtam

2021-08-26 12:59

 

 

Aktív és erősödő Fidesz-tábor, enervált
baloldal

 

A Závecz Research augusztus közepi mérése szerint a Fidesz javított a 34 százalékos
támogatottságán, feltornázta 35-re, míg a DK maradt 12 százalékon. A Jobbik májusban
volt a csúcson, azóta 1-1 százalékpontos veszteségei voltak, most 11 százalékon áll.
Ezzel jelentősen megelőzi az 5-5 százalékos MSZP-t és Momentumot, mindkettő 1-1
százalékpontot esett vissza a nyár eleje óta. A Kétfarkú Kutyapárt és a Mi Hazánk
Mozgalom 1-1 százalékon állnak.
A biztos pártválasztók pontosan fele a Fideszre szavazna, második a DK 17 százalék),
harmadik pedig a Jobbik 13 százalék). Az LMP, az MKKP, a Párbeszéd és a Mi Hazánk
támogatottsága 2-2 százalékos.
A hat együttműködő ellenzéki párt támogatottsága 39, a Fidesz–KDNP listájáé pedig 37
százalékos. A Závecz szerint az MKKP és a Mi Hazánk néhány tízezer szavazót vehet el
a két nagy listától.

 

.




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...