Kizárólag az énekelni/zenélni tudó személyek énekelhessenek/zenélhessenek fizetségért!

Quoted post

Adrián Fülöp
A petíció szerzője

#90 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-20 14:20

#82: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Úgy látom teljesen értelmetlen a vita....

Engem eddig nem befolyásolt és innentől kezdve sem fog. Csupán a magyar zenészeknek szeretnék segíteni azáltal, hogy a csalók ne vehessék el tőlük a kenyeret! A csalót értse így: az az ember, aki olyat ad el, amilye nincs... jelen esetben zenei tudása! Őket csakis egy hozzáértő szakmai zsűri tudná kiszűrni!

Hála Istennek nincsenek szakmai gondjaim! Igaz, többnyire külföldön zenélek jó pénzért és képzelje, ott még értékelik is azt, hogy valaki ÉLŐBEN ZENÉL! 

De csak folytassa a jó kis bizníszét, ezek szerint Ön támogatja a csalást! Hajrá!

Válaszok

Vendég

#95 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-10-21 06:24:18

#90: Adrián Fülöp - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  Hála Istennek nincsenek szakmai gondjaim! Igaz, többnyire külföldön zenélek jó pénzért és képzelje, ott még értékelik is azt, hogy valaki ÉLŐBEN ZENÉL! 

Aha! Szóval olyan, mint a tipikus határon túli magyarok, akik pofátlanul beleszólnak abba, aminek ők nem viselik a következményeit. Legkönnyebb más f.szával verni a csalánt, nemde?!

Szóval újra kérdezem: Miért kéne belekergetni a magyar zenészeket és zenekarokat egy olyan felesleges, költséges, időigényes felkészüléssel járó vizsgába azért, hogy ezzel 2-3 csalót kiszűrjön?

Ettől még nem lesznek kevesebben, legfeljebb soknak azért nem lesz papírja, mert nem tudja megfizetni. Tudomásul kell venni, hogy az országban kb. minden második garázsban létrejött egy-egy olyan zenekar, ami tehetséges zenészekből, énekesekből áll és hatalmas túlkínálat van a piacon.

Csak kíváncsiságból belenéztem az aláírásokba, ahol láttam egy zenekart, "Mesterséges érzelem",  rákerestem a neten és mindjárt egy olyan képet találtam, ahol két zűllött, ápolatlan alak, cigarettával a szájában pózol. Biztos benne, hogy a "csalók" miatt nem találnak munkát?

Én ebben korántsem vagyok biztos!