Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

MHGY (V)

#12488 MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

2012-09-07 00:35

SZIASZTOK!!!!! MI EZ A HULLAHÁZ???? ORBÁN CSINÁLJA A FESZÜLTSÉGET MEGINT ÉS TITEKET NEM ÉRDEKEL????? PEDIG GONDOLOM, HOGY OLVASTÁTOK HALLOTTÁTOK A HIREKET, HOGY EZ A TÖRPECIGÁNY MÁR MEGINT MIT VARIÁL ÖSSZE-VISSZA VAGY INKÁBB HAZUDOZIK ÖSSZE-VISSZA????!!!!!
A HIREK SZERINT A FELE SEM IGAZ AMIT LEIRATOTT A MAGYAR NEMZETBE ÉS A VIDEO ÜZENETÉBEN MOND.AZT OLVASOM, HOGY ELTERELÉSNEK SZÁNTA EZEKET A HAZUGSÁGAIT, HOGY UTÁNA Ő LEGYEN A NAGY, HOGY LEALKUDOZIK AZ IMF KÖVETELÉSEIBŐL. ÁLLITÓLAG AZ IMF NEM IS KÖVETEL KONKRÉTAN SEMMIT CSAK EZEK TALÁLTÁK KI. NA EZEKUTÁN MONDJA VALAKI, HOGY ORBÁN EGY MAKULÁTLAN JÓ GYEREK????!!!!! AZT HISZEM ANNAK MÁR NAGYON ELFOGULTNAK KÉNE, HOGY LEGYEN!!!!!

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!

Válaszok

Sz.

#12489 Re: MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

2012-09-07 03:11:08

#12488: MHGY (V) - MINDHALÁLIG GYURCSÁNY FERENC!!!!!

Hali!

Aggodalomra semmi ok! Szerintem, mindenki elolvasta v. meghallgatta a híreket.  Viktátor húzása eléggé átlátszó és egyébként is a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát.  A fiam azzal a kérdéssel jött haza, hogy tényleg felemelik a nyugdíjkorhatárt, megcsapolják a nyugdíjakat és a családi pótlékot stb., mert csak így kapjuk meg a készenléti hitelkeretet? Naja, már készenlétben van a zsebük a fogadására, ennek kb. ennyi a valóságalapja. Mondtam is neki, kisfiam, eridj, olvassál erre az információdra rá, aztán majd megtudod!

Kíváncsi vagyok, hogy a hétvégi összeröffenésük után kiszivárog-e a "kötcsei beszéd", mint őszinte vallomás, hogy az égadta világon semmi egyebet nem csináltak az elmúlt 2 év alatt, mint klféle adók tömkelegét vetették ki. Már ez maga egy hazugsághalmaz volt... Nem beszélve arról, hogy elqurták a 3.000 milliárd magánnyugdíj megtakarítást, az átirányított nyugdíjjárulékot és azt a rahedli bank&chips adót és társait, amit beszedtek.  Az is érthetetlen, hogy miért nem elégednek meg a költségvetésből két év alatt levágott 1.020 milliárd Ft-tal, amit a saját maguk és csókosaik bankbetéteinek gyarapítására fordítottak? Állítsák le!  Tán nem is lenne szükség a hitelre, legalábbis nem arra az irgalmatlan összegre, amiért kuncsorognak? Pláne, ha visszaadnák a zembereiknek eddig kiosztott: 1.020 milliárdot is, hiszen mára világossá vált, hogy habokra ajándékozták a +16 % személyi jövedelemadót (gazdaságélénkítés, egymillió munkahelyteremtés stb. náne)...  Nem! Inkább megint bedöntik a Ft-ot, kitolnak a kispénzű devizahitelesekkel, hisz tudjuk, a sajátjukat és bandájukét már rendezték: 180,- Ft-os rögzített árfolyamon. Az is röhej, ha olyan ócska volt a devízahitel, akkor az egész Fidesz frakció miért abban tartozott?  Azért ez tényleg egy mocskos banda!!!

Ferrer jutott tovább, Tipsarevicet ejtette ki.  Nemsokára kezdődik a Delpo-Djokó meccs, de nem biztos, hogy kíváncsi leszek rá, elég volt a tegnapi éjszakázás.

Jó éjt!

MHGYF!!!