Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!

Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Cél a 10.000. aláírás! / Hozzászólások

József Bakos

#2076 egyébként a mai napig köröz engem

2021-06-25 19:18

Ti agy betegek vagytok az tuti

Végh Béla

#2077 Ti agy betegek vagytok az tuti

2021-06-25 19:20

József Bakos

Kérünk téged, ments meg bennünket!!!!!!
 
ILYEN ELLENSZÉLBEN NEM NAGYON MEGY AZ ALÁÍRÁSHAMISÍTÁS. CSÓK : BILIS

#2078 AGYBETEGSÉGEM VISSZAIGAZOLÁSA

2021-06-25 19:22

egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritik egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.

egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.

egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt. egyébként a mai napig köröz engem, mivel jogsértő elfogatóparancsot adtak ki ellenem, koncepciós ügyek alapján, a korábbi politikai tevékenységem, jogos kritikáim miatt.

József Bakos

#2079 Kérünk téged, ments meg bennünket!!!!!!

2021-06-25 19:24

Nem biztos, hogy menni fog.
DÁNIELNÉ MEDDI Putyin elött térdel.
Eiláti Pszichiátriai és Neurológiai Intézet

#2080 Ez miért maradt le BILIS ?

2021-06-25 19:27

 

 

Ezért nagyon-nagyon jólesik nekem, hogy már 8 ezernél is többen vannak ebben a támogatói csoportomban!

 

 

.


4194 Gábor dr. Matlák

#2081 egyébként a mai napig köröz engem

2021-06-26 09:30

csodás életed lesz a Csillagban BILIS.... Lesz ott Börtönbeteavon , Dögivel ... hehehe

BILIS

#2082

2021-06-26 09:34

4194 Gábor dr. Matlák

Pofátlan módon hazudozok, manipulálom a kéktangás  embereket és felelőtlen gyűlölet-politikámmal szélsőséges indulatokat gerjesztek  kékszalagos szinten.

4194 Gábor dr. Matlák

#2083 felelőtlen gyűlölet-politikámmal szélsőséges indulatokat gerjesztek kékszalagos szinten.

2021-06-26 09:36

HARMINCZ KÉKTANGÁS WÉNASSZONY , HÁLA MARKSZKÁROJNAK , NEM NAGY EREDMÉNY BILIS.

BILIS

#2084 MATLÁK KOTÁSZNAK

2021-06-26 09:39

Még néhány fotó az izraeli kórházról, ahol kezeltek és néhány tény, amelyet én tapasztaltam. Az izraeli mentő kb 5 percen belül érkezett ki a hívásunk után. A kórházba érkezésünk után azonnal elkezdődtek a vizsgálatok, úgy félórán belül megvolt a CT, MRI és ultrahang vizsgálat. A kezelés is késedelem nélkül elkezdődött, mivel az eredmények azonnal megérkeztek. Az orvosok az ágyamnál konzultáltak, miközben egy monitoron együtt értékelték a leleteimet. Közben engem is kérdezgettek, mindenről tájékoztattak. A kezelés alatt minden orvos és nővér hihetetlenül kedves és segítőkész volt. Például amikor éjjel 2 körül egy rossz mozdulatom miatt kiszakadt az infúzió, a csengetésem után 1 perccel már megérkezett a nővérke és mosolyogva nyugtatott meg, hogy semmi baj, miközben visszakötötte az infúziót. A kórházban minden modern, tiszta, az ágyak egy gombnyomással állíthatóak, minden irányban. Minden ággyal szemben 1-1 lap tv a falon, sőt van wc papír, fertőtlenítőszer és minden más is. Hálás vagyok a sorsnak, hogy itt Izraelben lettem beteg és köszönöm minden mentősnek, orvosnak és nővérnek, hogy megmentettek

elliptikus tréner, Az új családtag

#2085 HARMINCZ KÉKTANGÁS WÉNASSZONY , HÁLA MARKSZKÁROJNAK , NEM NAGY EREDMÉNY BILIS.

2021-06-26 09:42

DÁNIEL IMPI ÉS DÁNIEL MEDDI hiába hazudoznak, végül csúfos, megérdemelt bukás, szigorú elszámoltatás, teljes beteavon- és tolongóelkobzás, valamint hosszú-hosszú börtönbüntetés vár ráJÜK !

Dr Mády Zoltán CEU PROF

#2086 DÁNIEL IMPI ÉS DÁNIEL MEDDI hiába hazudoznak, hosszú börtönbüntetés vár ráJÜK !

2021-06-26 09:46

BILIS dániel IMPI

neked és a meddő ribantzodnak elszámolni valód van a magyar nép  törvényszéke előtt az összes gaztettedről, elmebeteg  briganti!!!

BILIS dániel IMPI

#2087 neked és a meddő ribantzodnak elszámolni valód van a magyar nép törvényszéke előtt

2021-06-26 09:47

 hát átálltál , Egon ?

II. Drogette Mády O2G Egon : feltörekvő kékszalagos briganty

#2088 Dr Mády Zoltán CEU PROF ÁLARCOMRÓL

2021-06-26 09:49

 

NYUGODJ LE , BILIS

Ági Bableves Kallóné Gyerekkori Képe (KÉPMEGOSZTÓS IMPILÓGUS TOLONGÓ )

#2089 dániel I. Drogette IMPI mutassa meg a jeruzsálemi ügyvédi diplomáját

2021-06-26 09:54

II. Drogette Mády O2G Egon : feltörekvő kékszalagos briganty

Ebből is látszik. hogy a BILIS állítólagos jogászdiplomája ellenért is csak egy műveletlen, ostoba FAJTALANBENDZSY

Mészáros Bableves Lajosné Mariska

#2090 dániel I. Drogette IMPI állítólagos jogászdiplomája ellenért is csak egy műveletlen, ostoba FAJTALAN

2021-06-26 09:58

Nagyon egyet értek a leírtakkal .Én már évek óta úgyan ezt mondom . Nem fogják simán át adni a hatalmat ,mert nem akarják ,hogy a lopott ALÁÍRÁSHAMISÍTÁSOKAT  vissza vegyük és nem akarnak börtönbe jutni .

Kesztheji BL Zsuzsika : Lábam Között Termékeny Muzsika ( nem olyan , mint dániel meddő andinak )

#2091 a lopott ALÁÍRÁSHAMISÍTÁSOKAT vissza vegyük

2021-06-26 10:11

Mészáros Bableves Lajosné Mariska

dániel IMPI és dániel MEDII a  lopott ALÁÍRÁSHAMISÍTÁSOKAT feldug6ják

4199 Irén Bableves Pogány

#2092 Több mint százezren vonultak fel a tel-avivi büszkeségmeneten

2021-06-26 22:54

A koronavírus-járvány miatti egyéves szünet után ismét tömegek meneteltek Tel-Avivban az LMBT (leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek) közösség és tagjainak társadalmi elfogadásáért küzdő 21. büszkeség parádén.

Hat, óriási, színes teherautó állt a színpompás ruhákba öltözött, táncoló, és a melegbüszkeség-mozgalom szivárványszínű zászlóit lengető felvonulás élén, amely Tel-Aviv tengerparti sétányán vonult végig, és a Charles Clore Parkban hatalmas szabadtéri bulival zárult.

Az egészségügyi minisztérium a koronavírus-járvány negyedik hullámának megjelenése miatt azt javasolta, hogy nagy tömegben az emberek a szabad ég alatt is viseljenek maszkokat. “Ünnepeljenek, élvezzék az eseményt, de kövessék az utasításokat is, hogy megőrizzük mindenki biztonságát, és megtarthassuk szokásainkat” – kérte a vállaltan meleg Nicán Horovic egészségügyi miniszter a felvonulás előtt.

“Tel-Aviv-Jafó büszkeségrendezvényei régi hagyományok, amelyek középpontjában az egyenlőség, az elfogadás, valamint az emberi és állampolgári jogok állnak” – mondta Ron Huldai, Tel-Aviv polgármestere.

 

“Tel-Aviv-Jafó otthont jelent minden itt élő közösség számára, és büszke arra, hogy úttörő város, és nemzetközi ihletforrás lehet az LMBT-közösség szemléletében. Idén minden eddiginél jobban fogunk együtt ünnepelni, együtt vonulni és együtt küzdeni az egyenlőségért” – tette hozzá Huldai.

Reuven Rivlin államfő ünnepi videobeszéddel köszöntötte a felvonulókat, amelyben hangsúlyozta, hogy 2021-ben az LMBT-közösség minden árnyalata beilleszkedett már az izraeli mindennapokba, több tízezer családban nevelik a közösség tagjai odaadással és hatalmas szeretettel gyermekeiket.

“Családként törődnek, ölelik magukhoz gyermekeiket, nincs mit mondani erről, családok. Noha még nem ért véget az út, s még mindig küzdötök alapvető jogaitokért, hogy azok lehessetek, akik vagytok, és szívetek parancsa szerint éljetek, de már Izrael hatalmas része megnyitotta előttetek a szívét” – hangsúlyozta Rivlin.

“Nagy szeretettel elfogadnak titeket a központban és a periférián is a szombati asztaloknál, a hadseregben, az állami szolgálatokban, és az államelnöki rezidencián is. Legyen áldás rajtatok!” – zárta szavait a hamarosan leköszönő izraeli államfő.

A koronavírus-járvány előtti években több tízezer külföldi turista érkezett az évente megrendezett tel-avivi büszkeségmenetre, de idén főként a helyiek alkották a tömeget.

Nemcsak az LMBT-közösségek tagjai, hanem támogatóik is velük vonultak, akik ezzel kívánják jelezni, hogy egyetértenek a menet társadalmi egyenlőséget, jogegyenlőséget célzó követeléseivel.

Kétezer rendőr biztosította az eseményt, és 300 kamerát is elhelyeztek az út mentén az esetleges atrocitások rögzítésére. Még a menet indulása előtt letartóztattak egy férfit, akinél számos támadóeszközt találtak.

BILIS

#2093 több tízezer külföldi turista érkezett az évente megrendezett tel-avivi büszkeségmenetre,

2021-06-26 22:56

Kedves 4199 Irén Bableves Pogány

Pofátlan módon hazudozok, manipulálom a kéktangás  embereket és felelőtlen gyűlölet-politikámmal szélsőséges indulatokat gerjesztek  kékszalagos szinten.

FINÁLI

#2094 Pofátlan módon hazudozok, manipulálom a kéktangás embereket

2021-06-26 23:00

Hallod-e te BILIS ?

Leszalámizás, bantusztánok, kis városállamok megalapításának terve nem igazi béketerv

SzarGentini Bableves Jucika

#2095 A BILIS FIGYELMÉBE

2021-06-26 23:04

ALEXANDER NEUBACHER, Der Spiegel

#2096 több tízezer külföldi turista érkezett az évente megrendezett tel-avivi büszkeségmenetre,

2021-06-26 23:07

Nincsen itt semmi baj- csak jó újságot kell olvasni:

4194 Gábor dr. Matlák

#2097 A BILIS FIGYELMÉBE

2021-06-27 01:21

Az Európai Parlament úgy döntött, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek

A Gyurcsány-párt, a radikális baloldali Momentum és az MSZP utolsó megmaradt európai parlamenti (EP) képviselője, Ujhelyi István szerint a transznemű (transgender) férfiak teherbe eshetnek és következésképpen szülhetnek – legalábbis egy ilyen tartalmú jelentést szavaztak meg, amelyet Predrag Fred Matić horvát baloldali politikus terjesztett elő. A Fidesz, a KDNP és az RMDSZ EP-képviselői természetesen nemmel voksoltak a genderőrület legújabb, egyben leginkább hajmeresztő megnyilvánulására.

Szülhetnek a férfiak is

– egyebek mellett ezt a kitételt is tartalmazza az Európai Parlament csütörtöki ülésén elfogadott jelentés, így kommentálta a szavazás végeredményét a kolozsvári székhelyű Krónika című magyar napilap.A 378 szavazattal, 255 ellenszavazat és 42 tartózkodás mellett tető alá hozott állásfoglalás kijelenti, hogy a szexuális, illetve reproduktív egészséghez fűződő jog alapvető eleme a női jogoknak és a nemek közötti egyenlőségnek.

4199 Irén Bableves Pogány

#2098 A Fidesz, a KDNP és az RMDSZ EP-képviselői természetesen nemmel voksoltak

2021-06-27 01:24

4194 Gábor dr. Matlák

A magyarországi baloldali EP-képviselők szerint a férfiak is szülhetnek

A csütörtöki szavazáson név szerint voksoltak az EP-képviselők a Matić-jelentésről. Az EP honlapján lévő szavazás eredményéből az derül ki, hogy a magyar baloldali EP-képviselők igennel szavaztak a jelentésre. Így tettek tehát a Gyurcsány-féle DK politikusai (Gyurcsányné, Ara-Kovács Attila, Rónai Sándor és Molnár Csaba), a momentumosok (Cseh Katalin és Donáth Anna), illetve az MSZP utolsó megmaradt EP-képviselője, Ujhelyi István. 

A Fidesz (Bocskor Andrea, Deli Andor, Deutsch Tamás, Gál Kinga, Győri Enikő, Gyürk András, Hidvéghi Balázs, Járóka Lívia, Kósa Ádám, Tóth Edina, Trócsányi László) és az RMDSZ politikusai (Vincze Loránt, Winkler Gyula)

VALAMENNYIEN NEMMEL SZAVAZTAK, ÍGY TETT A KDNP-S HÖLVÉNYI GYÖRGY IS.

Repedtsarkú Dr Dobos Meddő Andrea

#2099

2021-06-27 01:27

Miért gondolja a Fidesz  hogy egy férfinak nem lehet hüvelye és méhe? Hogy lehetnek  ilyen kirekesztők? Az orvos is addig keresse, amíg meg nem találja, ellenkező esetben fel kell jelenteni diszkrimináció miatt!

Dr Kaletáné Mády TG Lilla

#2100 A NAP VICCE

2021-06-27 01:30

DÁNIELNÉ MEDDI ANDI IS SZŰLHET.

TERMÉSZETESEN ELŐSZŐR FÉRFIVÁ KELL OPERÁLTATNIA MAGÁT.

 

HIHIHI

HAHAHA

PRITTY PRETTY PRÜTTY




Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...